Νέα

Γιατί είμαστε μαλάκες και πληρώνουμε για να γαμήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
Επιστροφή στην ρουτίνα μας δηλαδή? Θα περιμένουμε πάλι τα κυριακάτικα του τρουμπαμαν για να γελάσουμε μην φύγετε δεσποινίς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
κοιτα

οταν θα σε παω στο αντουλτ αυτη τη φορα δεν θα εμποδιζω τους γυρω σου να σε χουφτωσουν
Εσύ ήσουν ο καθυστέρας που φώναζε “oh my god!” Και του έκαναν νόημα τα μπαρμπάδια να σταματήσει;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εσύ ήσουν ο καθυστέρας που φώναζε “oh my god!” Και του έκαναν νόημα τα μπαρμπάδια να σταματήσει;
εγω μωρο μου την δικια μου δεν την παω σε στεκια πουστηδων

μονο τις πολυ ξεφτιλλισμενες παω εκει

χαιρομαι που ο μακαρονας καταλαβε την αξια σου

σε πηγαινε εκει που σου αξιζε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης

Τ Ο Υ. Γ Ι Α Τ Ρ Ο Υ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ειχα μια τετοια 3 χρονια . Πως το εβλεπα απο μια μερια και μετα οταν την πηρα χαμπαρι εε απλα ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Το δυστηχως πιο ειναι . Με την γκομενα ειχαμε παρα πολλα κοινα κοινως ταιριαζαμε (κατα την δικη μου γνωμη) απλα το ψωνισμα που ειχε και οτι εψαχνε παντα να ειναι με καποιον καλυτερο και πιστευε οτι ειναι αλλα κυβικα απο εμενα συν κατι αλλαες μαλακιες την εκανε στα ματια μου να ειναι μια ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑ που απλα γαμαω και δεν παω σε μπουρδελο γιατι την εχω διπλα και ΤΣΑΜΠΑ.
Οποτε η λυση ειναι μια ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
ΑΠλα δες το πρωτο βιντεο μονο τον τυπο δεν τον ξερω αλλα με το που ακουσα τι λεει μου θυμισε τον ευατο μου 15-20 χρονια πριν.
Δεν φανταζεσε το σκο που επαθα μολις τον ακουσα ......
Με την γκομενα που λεω ηταν η αρχη ολων αυων που λεει .

+οσο ζητηση και να εχεις οι γυναικες λειτουργουν αλλιως δες εδω και διαβασε πως λειτουργουν ολες .
Hypergamy
κατι απλο μπορεις μετα να ψαχτεις μονος σου και να καταλαβεις τι και πως . Απλα αυτο ειναι η αρχη .

Δεν διαφωνω καπου. Μου εχουν τυχει τα παντα. :2funny:
Απο εντελως νορμαλ ειχα γκομενες πιο παλια. Τωρα πια σιγουρα κατι συμβαινει και γι αυτο
πολυ δυσκολα ασχολουμαι με σχεσεις και τετοιου ειδους συζητησεις.
Δεν πολυτυχαινει και το εκτιμω αν βρω.
Θεωρω παγιο και σε ολες τις μεθοδους στον πλανητη, απαραιτητα να μην ειναι καποιος μαλακας.
Θα ριξω μια ματια ομως σε οτι λες γιατι με νοιαζει να περναω ολο και καλυτερα.
Πιστευω οι 3 κατηγοριες (με γνωμονα τι θες εσυ πρωτιστως)
εκτος της σωστης (που δεν βρισκεις ευκολα) ειναι:

1- Περιεργη. Την κρατας με καποια νορμαλ συμπεριφορα αναμενοντας την κατρακυλα
στην επομενη κατηγορια. Εννοειται οτι γαμας μεχρι να τζασει.

2- Κομπλεξικη. Εδω δεν δινεις καν σημασια. Λες ναι, συνυπαρχεις και το χωνεις μεχρι να φυγει.
Α, εφυγε; στα παπαρια μου.

3- Πουτανα. Πλεον σε αυτη την περιπτωση την συναντας μονο για να την γαμας
και δεν κυκλοφορεις καν μαζι της. Φυγει-κατσει την εχεις και για κουμπαρα να σε πληρωνει.

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το στειλα για βρουβες το ειρηνακι

μα την λυπαμαι να μην μπορει να της κατσει κανενας

κυριακη και δεν ειχε ουτε μια προταση να την πανε για καφε

λακισαν ολοι

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Δεν εκατσα να δω τι γραφει απο την αρχη
Καπου εχθες την πετυχα να λεει γιατι μας ενοχλει ως ανδρες να τρωμε κερατο ενω γαμαμε διαφορες οι ιδιοι
Της τα εξηγησα επιστημονικα στην αρχη αλλα απαντησε κατι για σπηλαια οποτε εφαγε την ειρωνια μου
Παραπλευρες απωλειες κατι μουνοδουλοι που ονειρευοταν να την κανουν μανουλα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το βυζι με piercing το εχω συνδιασει με ανηλεες κωλογαμησι
Ξανθουλα, το 2013 ηταν 24.. Απο τις λιγες γκομενες που γουσταραν πραγματικα να τις σκιζεις τον κωλο και οχι απλα να στον δινουν μια στο τοσο για να σου κανουν την χαρη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Το βυζι με piercing το εχω συνδιασει με ανηλεες κωλογαμησι
Ξανθουλα, το 2013 ηταν 24.. Απο τις λιγες γκομενες που γουσταραν πραγματικα να τις σκιζεις τον κωλο και οχι απλα να στον δινουν μια στο τοσο για να σου κανουν την χαρη
Εγώ έχω δυο. Δίνω μετά χαράς και τα ρουθούνια μου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Για διαρροή στοιχείων προσώπων με ευθύνη της εταιρείας που τα έχει αποθηκευμένα ή μη εξουσιοδοτημένη μεταφορά τους από έναν οργανισμό σε έναν άλλο με οποιοδήποτε σκοπό, μιλάει.
Οπότε ποιά πρόστιμα 20.000 από την ΕΕ που θα φάει στο κεφάλι ο Αντισθένης και όλες οι υπόλοιπες ανυπόστατες ανοησίες που μας αραδιάζεις, επειδή η κυρία μοιράζει προσωπικές της στιγμές σε πμ σε διαφόρους χρήστες. Ποιά είναι η ευθύνη του site σε αυτό;

Ποια αποζημίωση να ζητήσει το θιγόμενο πρόσωπο; Από τον Αντισθένη; Γιατί; Διερρευσε προσωπικά της στοιχεία ο Αντισθένης; Πόθεν προκύπτει ευθύνη του για οτιδήποτε;
Τι ανοησίες μας αραδιάζεις;
Ο GDPR μιλάει για προστασία προσωπικών δεδομένων γενικώς κι όχι μόνο για διαρροή. Ορίζει ότι πρέπει να ληφθούν συγκεκριμμένα προληπτικά μέτρα. Μέσα σε αυτά είναι και η εγγύηση στο χρήστη ότι δεν θα μπορεί να ταυτοποιηθεί χωρίς τη συναίνεσή του.

Τα πμ είναι ιδιωτική επικοινωνία. Η δημοσίευσή τους χωρίς τη συναίνεση των εμπλεκομένων μπορεί να βάλει σε μπελάδες ένα site, αν επιτρέπουν ταυτοποίηση και παραμένουν δημοσιευμένα. Ο admin δεν έχει έλεγχο στις διαθέσεις του χρήστη, αλλά έχει στο περιεχόμενο και πρέπει να ενεργήσει άμεσα. Είναι πιθανόν να προκύψουν ευθύνες. Εγώ αυτό επεσήμανα σε προηγούμενο ποστ, όταν είπα ποιο είναι το ρίσκο αν ξεφύγει η κατάσταση. Τα πρόστιμα είναι πολύ βαριά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εγώ έχω δυο. Δίνω μετά χαράς και τα ρουθούνια μου.
Και εκεινη ειχε απο ενα σε καθε ρογα συν στην κλειτοριδα
Τα εβγαλε οταν χρειαστηκε να κανει μια εγχειρηση και δεν τα ξαναεβαλε
Δυστυχως χαθηκαμε, γυρισε στον τοπο της και αλλαξε τα παντα απο τροπους επικοινωνιας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δυστυχως χαθηκαμε, γυρισε στον τοπο της και αλλαξε τα παντα απο τροπους επικοινωνιας
ελληνιδα ε?

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Τόσο πολύ της άρεσες;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δουλευε σε ενα καφε που πηγαινα και ψιλομιλουσαμε
Παρακολουθησα το δρομολογιο της και εστησα τυχαια συναντηση οπου αλλαξαμε τηλεφωνα

Πουτανακι ηταν αλλα περνουσαμε μια χαρα.. Με ημερομηνια ληξης βεβαια

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Το κέρατο ενοχλεί τα δύο φύλα για τους δύο παρακάτω απλούς λόγους απο επιστημονικής άποψης.

Ο άντρας όταν τον κερατώνει η γυναίκα ξέρει ότι το γονιδίωμα του δν θα περάσει στις επόμενες γενιές γιατί απλά δν ξέρει αν τα παιδιά είναι δικά του.

Η γυναίκα ξέρει ότι το παιδί είναι δικό της όπως και να έχει. Το κέρατο την πειράζει μόνο επειδή γνωρίζει ότι ο άντρας δν θα την προστατεύει και θα χαθεί.

Στην σύγχρονη κοινωνία όταν δεν θέλεις να το πας σοβαρά δλδ για παιδί το κέρατο δν έχει καμμία σημασία. Πλέον η γυναίκα μπορεί να είναι και οικονομικά ανεξάρτητη.

Πολλές συμπεριφορές μας είναι γονιδιακά τυπωμένες και έρχονται από πολύ παλιά επειδή αυτές μας έκαναν να επιβιώσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom