Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Οι συνομιλίες είναι εδώ και εκεί. Σκέψου σοφά, δε θα πω κάτι άλλο.Και πώς θα γίνει η ταυτο-μουνο-προσωπία?
Οι συνομιλίες είναι εδώ και εκεί. Σκέψου σοφά, δε θα πω κάτι άλλο.Και πώς θα γίνει η ταυτο-μουνο-προσωπία?
η ΑΑΔΕ συμφωνει με αυτο τυπε?μην τα λες σε εμενα αυτα, εγω είμαι καθόλα νόμιμος
Τύπε είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό γυναικάκι. Άλλα λίγο τρελούτσικο.Λες να ειναι κανας πουστης με παργαλατσο?
Και ο αλλος ονειρευεται να την κανει μανουλα..
καλα ασε τι ξερω εγωΜάλλον δεν ξέρετε από αυτές τις διαδικασίες. Κάντε το για να μάθετε.
Όταν μου έστειλες το μουνάκι σου βίντεο δεν είχε disclaimerΟι συνομιλίες είναι εδώ και εκεί. Σκέψου σοφά, δε θα πω κάτι άλλο.
άρα θα με πας για υποκίνηση παράνομης πράξης ?Ωστόσο προτρέπεις κάποιον να κάνει κάτι που είναι παράνομο.
αβυσσος ο κόσμος του bou.com τυπε.Λες να ειναι κανας πουστης με παργαλατσο?
Αντι να πρηζει μπαλες μπορει να τις ξεφουσκωνει τοτε και θα βγαζει και ενα καλο χαρτζηλικιΤύπε είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό γυναικάκι. Άλλα λίγο τρελούτσικο.
Είστε κάποιου είδους αρχή στην οποία πρέπει να λογοδοτήσω;καλα ασε τι ξερω εγω
εσυ γιατι εστειλες φωτος σε αγνωστο?
Μην γίνεσαι χυδαίος, είναι απλά λίγο ανώριμη, ούτε εκδίδεται ούτε σκοπεύει να το κάνει.Αντι να πρηζει μπαλες μπορει να τις ξεφουσκωνει τοτε και θα βγαζει και ενα καλο χαρτζηλικι
Κωλος χρησιμοποιημενος πολυ?
Για στενοκωλα δινω και 100 επιπλεον για αναλ χωρις λιπαντικα ομως, λιγο σαλιο μονο
το οτι θα γνωριζα τετοιο σαβουρι στην ζωη μου δεν το πιστευα ποτε.ρε μαλακα μια ερωτηση μονο.αισθανεσαι περηφανος που βριζεις πισω αποΛες να ειναι κανας πουστης με παργαλατσο?
δεν μιλησε για ΑΑΔΕ τύπεη ΑΑΔΕ συμφωνει με αυτο τυπε?
Όταν έκραζες τους πάντες εδώ και μου έδινες και τύπους από εδώ μέσα για να μου εξηγήσεις ότι είσαι ο μόνος που με πλησίασε με πραγματικό ενδιαφέρον;Όταν μου έστειλες το μουνάκι σου βίντεο δεν είχε disclaimer
Εντάξει, προς όλους, κομμένη η πλάκα. Σας ανέφερα ήδη εδώ, έχω αναφέρει και την όλη φάση ήδη στους admins, έγραψα και στην κοπέλα σε pm ότι δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μοιραστώ το συγκεκριμένο ηχητικό και οπτικό υλικό.
Winemedineme, πολύ ανώριμο και ανεύθυνο όλο αυτό από μέρους σου. Και όταν προσπάθησα να σε συμβουλέψω μου έγραψες "κοίτα τη δουλειά σου"
Αν υποθεσουμε οτι οντως ειναι γυναικα..αβυσσος ο κόσμος του bou.com τυπε.
με βραχιολάκια θα καταλήξουμε απο ανταλλαγη μεγκαμπαιτς
Ειλικρινά τρομάζω που το βρίσκεις τόσο ασήμαντο, γιατί δεν είναι. Άνθρωποι έχουν δικαστήρια για αυτά τα πράγματα.Αν υποθεσουμε οτι οντως ειναι γυναικα..
Τι θα πει? Εστειλα το μουνι βιντεο σε εναν με πμ και εκεινος το εβγαλε σε ολο το σαη?
Οι αστυνομικοι θα γελανε μπροστα της, αν γινει (που δεν νομιζω) δικογραφια θα γελαει και ο εισαγγελεας
Αν ειναι γυναικα εισαγγελεας θα την γιουχαρει στα μουτρα
Άγιε, την συγχωρεσή σου. Της είπα ότι πρέπει να είσαι 70+χρονώνΌταν έκραζες τους πάντες εδώ και μου έδινες και τύπους από εδώ μέσα για να μου εξηγήσεις ότι είσαι ο μόνος που με πλησίασε με πραγματικό ενδιαφέρον;
Α συγγνώμη ρε, παρεξήγησα..
Σπασε λεμε σφουγγαριστρατο οτι θα γνωριζα τετοιο σαβουρι στην ζωη μου δεν το πιστευα ποτε.ρε μαλακα μια ερωτηση μονο.αισθανεσαι περηφανος που βριζεις πισω απο
ενα πληκτρολογιο?δεν ντρεπεσαι?λες πυρφορο εμενα και οτι κατεστρεφω την ελλαδα ενω εσυ το υποδειγμα ανδρισμου βριζεις πισω απο πληκτρολογιο.αν εχεις νεφρα μωρη τρυπα και αντερα σεντρα να λυθει.αλλα που ξεχασα δεν εισαι ελλαδα.
Οι Σλάβες όντως είναι σε συνεχή καυλιαση.Ειδικά μόλις δουν κασέρι ο οργασμός έρχεται πάραυτα.Οι μεσογειακές δεν έχουν με τίποτα τη σπίθα των Σλάβων όσο προκλητικά και να ντύνονται.Εκτός απ'τις Σλάβες που είναι πάντα σε προοργασμική φάση
τυπε , ειμαστε πολυ κοντα σε νέοΑν υποθεσουμε οτι οντως ειναι γυναικα..
Τι θα πει? Εστειλα το μουνι βιντεο σε εναν με πμ και εκεινος το εβγαλε σε ολο το σαη?
Οι αστυνομικοι θα γελανε μπροστα της, αν γινει (που δεν νομιζω) δικογραφια θα γελαει και ο εισαγγελεας
Αν ειναι γυναικα εισαγγελεας θα την γιουχαρει στα μουτρα