Νέα

Γιατι εχω την εντυπωση οτι δουλεια εχει πεσει 60% - 70% στα στουντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
για το σχολιο που εγραψα οτι οι περισσοτεροι πελατες στα στουντιο δεν αξιζουν εμφανισιακα, αυτο προερχεται απο προσωπικη εμπειρια μου καθως εχω επισκεφτει αρκετες φορες στουντιο και εχει τυχει να δω  τους πελατες που μπαινοβγαινουν. να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.
ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν ωραια εμφανιση δηλαδη να ειναι καποιος ψηλος στο 1.94 , νεαρος 25 χρονων , γυμνασμενος, ομορφος.
σε αυτη τη χωρα πηγαινουμε για φουντο γιατι σκεφτομαστε μονο τον ευατουλη μας,  καποιοι λενε υπαρχει κριση να πεσουν οι τιμες στα στουντιο στα 30 ευρω. τη κοπελιτσα που δουλευει στο στουντιο και ειναι νεα και ομορφη δε τη σκεφτεσαι που θα εχει καθαρο κερδος 15 ευρω για να τη  πηδηξει ο γερος με τη κοιλαρα, δηλαδη νομιζετε οτι το ευχαριστηθει?  οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια για να βγαζουν αρκετα λεφτα , αμα πεσουν πολυ οι τιμες καποιες θα σταματησουν σκεφτομενες πως δεν αξιζει για λιγα ευρω να τη πηδαει το καθε μπαζο.

Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο:
Αν ο πελάτης είναι παραγινομένος πάνω από 60 με μεγάλη κοιλιά και πολύ άσκημος να πληρώνει 200 ευρώ.
Αν είναι σιτεμένος πάνω από 35 με κοιλιά και άσκημος να πληρώνει 100 ευρώ.
Άμα είναι νέος και χωρίς κοιλιά να πληρώνει 50 ευρώ.
Άμα είναι πάνω από 1.90, γυμνασμένος και όμορφος να τον πληρώνει η πουτάνα.

Σα δε ντρέπεστε που δεν βλέπετε τη μούρη σας στον καθρέφτη και θέλετε να πάτε να πληρώσετε για να πηδήξετε τις κοπελίτσες που είναι σαν τα κρύα τα νερά  Και νομίζετε ότι θα το ευχαριστηθούν κιόλας.
Ντροπή σας ξανά να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Αν δεν είστε πάνω από 1.90 και γυμνασμένοι να μη ξαναπατήσετε σε studio. Οι υπόλοιποι του μέσου όρου να ξέρετε ότι οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί δεν είναι για τα μούτρα σας.

Αντε μπράβο! Οι κοπέλες πηδιόνται για να βγάζουν λεφτά και σας κάνουν και χάρη! Μη τις αναγκάσετε να σταματήσουν τη πουτανιά και να ασχοληθούν με την ιατρική τη δικηγορία κοκ.

Επισκέπτης
Αν ο πελάτης είναι παραγινομένος πάνω από 60 με μεγάλη κοιλιά και πολύ άσκημος να πληρώνει 200 ευρώ.

Σα δε ντρέπεστε που δεν βλέπετε τη μούρη σας στον καθρέφτη και θέλετε να πάτε να πληρώσετε για να πηδήξετε τις κοπελίτσες που είναι σαν τα κρύα τα νερά  Και νομίζετε ότι θα το ευχαριστηθούν κιόλας.
Ντροπή σας ξανά να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Αν δεν είστε πάνω από 1.90 και γυμνασμένοι να μη ξαναπατήσετε σε studio. Οι υπόλοιποι του μέσου όρου να ξέρετε ότι οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί δεν είναι για τα μούτρα σας.

Αντε μπράβο! Οι κοπέλες πηδιόνται για να βγάζουν λεφτά και σας κάνουν και χάρη! Μη τις αναγκάσετε να σταματήσουν τη πουτανιά και να ασχοληθούν με την ιατρική τη δικηγορία κοκ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όταν αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη δουλειά δηλαδή τι πίστευαν; Ότι θα τις πηδούσαν μόνο τύποι σαν τον Σπαλιάρα και τον Ρουβά;  :headbang:
οι περισσοτερες δεν το αποφασιζουν,τις αναγκαζουν.

neronas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σηκωνει πολυ συζητηση αυτο.εχουν αλλαξει αρκετα τα πραγματα σε σχεση με παλιοτερα που κουμανταρε ο νταβας οπως γουσταρε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σηκωνει πολυ συζητηση αυτο.εχουν αλλαξει αρκετα τα πραγματα σε σχεση με παλιοτερα που κουμανταρε ο νταβας οπως γουσταρε.
ναι εχουν εξελιχθει πλεον τα πραγματα,δεν υπαρχει νταβας,υπαρχει ολοκληρη επιχειρηση απο πισω.

neronas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχουν εξελιχθει πλεον τα πραγματα,δεν υπαρχει νταβας,υπαρχει ολοκληρη επιχειρηση απο πισω.
το ποσοστο ομως αδερφε που πλεον στρεφεται στην πορνεια με οικεια βουληση για το κερδος ειναι πολυ μεγαλο.το κυκλωμα υπηρχε και θα υπαρχει.παντως τα πραγματα εχουν ερθει προς το καλυτερο για τις ιεροδουλες αυτο ειναι το μονο βεβαιο.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οι περιστασεις, οχι καποιοι αλλοι. Αν μια κοπελλα δεν θελει πραγματικα δεν προκειται να την κανει αυτη την δουλεια. Συνεπως γλυκαινονται απο το χρημα και συνεχιζουν. Ακομα και αυτες που εχουν νταβατζη πρεπει να "τραβανε" αλλιως δεν θα τις επιλεγανε. Οι περισσοτερες με ενα μαζοχιστικο τροπο επιλεγουν και συνεχιζουν αυτο τον τροπο ζωης. Γιατι απλα δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Με τοσο ευκολο και γρηγορο χρημα εννοω...

neronas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι περιστασεις, οχι καποιοι αλλοι. Αν μια κοπελλα δεν θελει πραγματικα δεν προκειται να την κανει αυτη την δουλεια. Συνεπως γλυκαινονται απο το χρημα και συνεχιζουν. Ακομα και αυτες που εχουν νταβατζη πρεπει να "τραβανε" αλλιως δεν θα τις επιλεγανε. Οι περισσοτερες με ενα μαζοχιστικο τροπο επιλεγουν και συνεχιζουν αυτο τον τροπο ζωης. Γιατι απλα δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Με τοσο ευκολο και γρηγορο χρημα εννοω...
ορθοτατον

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτα....απλα πρεπει να κατλαβουν ολοι κ ολες οτι ετσι θα χασουν την πελατεια τους και με τετοιες υπηρεσιες δεν θα εχουν δουλεια...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
:thumbsup:

συμφωνω απολυτα....απλα πρεπει να κατλαβουν ολοι κ ολες οτι ετσι θα χασουν την πελατεια τους και με τετοιες υπηρεσιες δεν θα εχουν δουλεια...
Καποια ιεροδουλη ειχε πει καποτε οτι οι αντρες δεν τελειωνουν ποτε. Αν δεν περασει ο ενας τοτε θα περασει ο αλλος. Βεβαια δεν ειχαν υπολογισει αυτη την τεραστια κριση που ερχοταν. Και απο οτι βλεπω ακομα δεν το εχουν καταλαβει αλλιως θα ειχαν αναπροσαρμοσει τις τιμες. Αλλα που...

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup:
Καποια ιεροδουλη ειχε πει καποτε οτι οι αντρες δεν τελειωνουν ποτε. Αν δεν περασει ο ενας τοτε θα περασει ο αλλος. Βεβαια δεν ειχαν υπολογισει αυτη την τεραστια κριση που ερχοταν. Και απο οτι βλεπω ακομα δεν το εχουν καταλαβει αλλιως θα ειχαν αναπροσαρμοσει τις τιμες. Αλλα που...
εννοειται....μην κοροιδευομαστε...εκτος απο ελαχιστες οι αλλες το κανουν για αγγαρεια...τι να λεμε τωρα...δινουμε λεφτα τουλαχιστον εστω κ λιγο ευχαριστησε μα....καλο κ για σενα σαυτους τους καιρους να χεις πελατες...αλλα ειδικα με τις τιμες πρεπει να το ριξουν..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
συμπτώματα πιρφορεστιδεικων ψευδαισθήσεων :

τη κοπελιτσα που δουλευει στο στουντιο και ειναι νεα και ομορφη δε τη σκεφτεσαι που θα εχει καθαρο κερδος 15 ευρω για να τη  πηδηξει ο γερος με τη κοιλαρα, δηλαδη νομιζετε οτι το ευχαριστηθει?  οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια για να βγαζουν αρκετα λεφτα , αμα πεσουν πολυ οι τιμες καποιες θα σταματησουν σκεφτομενες πως δεν αξιζει για λιγα ευρω να τη πηδαει το καθε μπαζο.

υγιώς σκεπτόμενοι :

:2funny:  :thumbsup:

το όλο θέμα με τον πιρφορεστιδειακό κομφορμισμό (που έχουμε θίξει πιο πρίν)
μου θύμησε φίλο μου , άνεργο, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση με γονείς που δεν μπορούσαν να
τον βοήθησουν οικονομικά..., δάνεια , ενοίκια κτλ... αλλά όμως τα λούσα λούσα , και το καινούριο i-pad  θα πάρει , και το καινούριο laptop και καφέ στη γλυφάδα και το καινούριο στερεοφωνικό
στο αμάξι κτλ κτλ

ο έλλην λόγω πιρφορεστισμού όσο και αν υποφέρει οικονομικά, ακόμα και αν είναι ρακοσυλλέκτης το 50 αράκι του θα το δώσει για να έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι κυριλές και ότι είναι "κάτι"

θέλω να πώ ότι συνήθειες και νοοτροπίες που ρίζωσαν εδώ και 30 χρόνια είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν μέσα σε 2-3 χρόνια ( απ'το 2009 που άρχισε η οικ. κρίση)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
θέλω να πώ ότι συνήθειες και νοοτροπίες που ρίζωσαν εδώ και 30 χρόνια είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν μέσα σε 2-3 χρόνια ( απ'το 2009 που άρχισε η οικ. κρίση)

Έχεις απόλυτο δίκαιο.

Όμως οι ψευδαισθήσεις θα τελειώνουν μαζί με τα χρήματα (άσπρα ή μαύρα, δεν έχει σημασία)..... και το λίπος βαίνει συνεχώς μειούμενο!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για το σχολιο που εγραψα οτι οι περισσοτεροι πελατες στα στουντιο δεν αξιζουν εμφανισιακα, αυτο προερχεται απο προσωπικη εμπειρια μου καθως εχω επισκεφτει αρκετες φορες στουντιο και εχει τυχει να δω  τους πελατες που μπαινοβγαινουν. να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.
ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν ωραια εμφανιση δηλαδη να ειναι καποιος ψηλος στο 1.94 , νεαρος 25 χρονων , γυμνασμενος, ομορφος.
σε αυτη τη χωρα πηγαινουμε για φουντο γιατι σκεφτομαστε μονο τον ευατουλη μας,  καποιοι λενε υπαρχει κριση να πεσουν οι τιμες στα στουντιο στα 30 ευρω. τη κοπελιτσα που δουλευει στο στουντιο και ειναι νεα και ομορφη δε τη σκεφτεσαι που θα εχει καθαρο κερδος 15 ευρω για να τη  πηδηξει ο γερος με τη κοιλαρα, δηλαδη νομιζετε οτι το ευχαριστηθει?  οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια για να βγαζουν αρκετα λεφτα , αμα πεσουν πολυ οι τιμες καποιες θα σταματησουν σκεφτομενες πως δεν αξιζει για λιγα ευρω να τη πηδαει το καθε μπαζο.
ωπα φιλε,σιγα παμε και ωραια παιδια εκει  :sunglasses:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606

:2funny: αυτο το ποσταρισμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλα...πρεπει να μεταφραστει σε 125 γλωσσες και 223 τοπικες διαλεκτους και να διδασκεται καθε πρωι στα σχολεια ,για μια ωρα,ΕΥΓΕ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ που το συνελαβες σαν ιδεα μεσα στο κεφαλι σου............το κλουβιο......... :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

:2funny: αυτο το ποσταρισμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλα...πρεπει να μεταφραστει σε 125 γλωσσες και 223 τοπικες διαλεκτους και να διδασκεται καθε πρωι στα σχολεια ,για μια ωρα,ΕΥΓΕ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ που το συνελαβες σαν ιδεα μεσα στο κεφαλι σου............το κλουβιο......... :sunglasses:
καταρχας δεν ειναι και σουπερ γοητευτικο να εισαι 2 μετρα και να μην χωρας απο την πορτα..

το ιδανικο ειναι 1.85-1.9

αλλα εγω εχω ολα τα υπολοιπα χαρισματα...  :rolleyes:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.
όπα ρε μεγάλε, για κουλάρισε λίγο, δηλαδή όσοι είναι γύρω στο 1.70 είναι "μισή μερίδα"? και από 35 χρονών και πάνω "σιτεμένοι"? Δεν ξέραμε ότι για να πηγαίνουμε πρέπει να είμαστε σέντερ στο μπάσκετ. Σε πληροφορώ ότι είμαι 39 και σε φυσική κατάσταση τουλάχιστον και αντοχές βάζω πολλά 20άρικα και 25άρικα παιδάκια κάτω
Τι μαλακίες λες?  :jerking: :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom