maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
για το σχολιο που εγραψα οτι οι περισσοτεροι πελατες στα στουντιο δεν αξιζουν εμφανισιακα, αυτο προερχεται απο προσωπικη εμπειρια μου καθως εχω επισκεφτει αρκετες φορες στουντιο και εχει τυχει να δω τους πελατες που μπαινοβγαινουν. να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.
ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν ωραια εμφανιση δηλαδη να ειναι καποιος ψηλος στο 1.94 , νεαρος 25 χρονων , γυμνασμενος, ομορφος.
σε αυτη τη χωρα πηγαινουμε για φουντο γιατι σκεφτομαστε μονο τον ευατουλη μας, καποιοι λενε υπαρχει κριση να πεσουν οι τιμες στα στουντιο στα 30 ευρω. τη κοπελιτσα που δουλευει στο στουντιο και ειναι νεα και ομορφη δε τη σκεφτεσαι που θα εχει καθαρο κερδος 15 ευρω για να τη πηδηξει ο γερος με τη κοιλαρα, δηλαδη νομιζετε οτι το ευχαριστηθει? οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια για να βγαζουν αρκετα λεφτα , αμα πεσουν πολυ οι τιμες καποιες θα σταματησουν σκεφτομενες πως δεν αξιζει για λιγα ευρω να τη πηδαει το καθε μπαζο.
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο:
Αν ο πελάτης είναι παραγινομένος πάνω από 60 με μεγάλη κοιλιά και πολύ άσκημος να πληρώνει 200 ευρώ.
Αν είναι σιτεμένος πάνω από 35 με κοιλιά και άσκημος να πληρώνει 100 ευρώ.
Άμα είναι νέος και χωρίς κοιλιά να πληρώνει 50 ευρώ.
Άμα είναι πάνω από 1.90, γυμνασμένος και όμορφος να τον πληρώνει η πουτάνα.
Σα δε ντρέπεστε που δεν βλέπετε τη μούρη σας στον καθρέφτη και θέλετε να πάτε να πληρώσετε για να πηδήξετε τις κοπελίτσες που είναι σαν τα κρύα τα νερά Και νομίζετε ότι θα το ευχαριστηθούν κιόλας.
Ντροπή σας ξανά να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Αν δεν είστε πάνω από 1.90 και γυμνασμένοι να μη ξαναπατήσετε σε studio. Οι υπόλοιποι του μέσου όρου να ξέρετε ότι οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί δεν είναι για τα μούτρα σας.
Αντε μπράβο! Οι κοπέλες πηδιόνται για να βγάζουν λεφτά και σας κάνουν και χάρη! Μη τις αναγκάσετε να σταματήσουν τη πουτανιά και να ασχοληθούν με την ιατρική τη δικηγορία κοκ.