Νέα

Γιατι εχω την εντυπωση οτι δουλεια εχει πεσει 60% - 70% στα στουντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Και να σε ρωτησω  καικατι άλλο  mefist;Το μπουρδελο που λες εκτος απο την κοπέλα που λες,εχει καμια αλλη καλή;Για μπουρδέλο το θεωρεις καθαρό;και γενικά τι κοσμος παει εκει;Πακισταν city  ή νορμάλ πράματα;A και τι ωρα κλεινει το βραδι;Sorry αν σε ζάλισα  :(

Για μπουρδελα ειναι πεντακαθαρο...αυτο και το διπλα(30α) ειναι οι καλυτεροι χωροι του μεταξιου...κοιτα πακιστανους δεν πολυβλεπω να σου πω την αληθεια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πανε κιολας...συνηθως ειναι απο τα λιγα που βλεπω πολλους ελληνες στο σαλονι. τι ωρα να κλεινει ξερω γω λογικα οπως ολα τα μπουρδελα 5-6 το πρωι..η τζωρτζιαννα παντως ειναι απογευμα μαζι με την ιωαννα που ειναι και αυτη κουκλιτσα αλλα οχι τοσο καλες υπηρεσιες... :rolleyes:

Saboteurgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
επιτρέψτε μου μια τελευταία τοποθέτηση επι του θέματος,

αν και δεν θα μπορέσω να το εξηγήσω όπως θα ήθελα, θα πώ μόνο δύο πράγματα πολύ συνοπτικά :

1) Υποκειμενισμός δεν υπάρχει , δλδ δεν είναι δυνατόν να έχουν δίκιο 100άνθρωποι για το ίδιο θέμα, αναγκαστικά κάποιοι θα είναι λάθος και κάποιοι σωστοί.

2) Αν κάποιος έχει συνηθίσει σε μια συμπεριφορά κατ'εμέ όχι και τόσο υγιή , είναι δύσκολο να απεξαρτηθεί απ'αυτή και αντιδρά σ'ότιδήποτε απειλεί αυτή τη συνήθειά του

πχ:

κοπρίτης αμόρφωτος τεμπέλης γλύφτης μπήκε με μέσο στον ΟΣΕ απο τα 18 έστω το 1982 και παίρνει 6000ε το μήνα
αυτόν τον άνθρωπο είναι δύσκολο να το πέισεις ότι είναι ανάξιος και κανονικά θα έπρεπε να παίρνει 500 ευρώ και πχ να δουλεύει αγρότης, θα αντιδράσει και θα σου πεί "όχι εσύ rigormortis έχεις άδικο , είσαι ανόητος, φταίει το κακό μνημόνιο..."
θέλω να πώ έχει συνηθίσει έτσι, δεν τον αλλάζεις

για να μην τα πολυλογώ , ο έλληνας είχε συσσωρεύσει πολύ λίπος σε πολλά επίπεδα

και στην τελική είναι άρρωστο το φαινόμενο : ξεδιάντροπες, πιθηκοειδούς διανοητικού επιπέδου πουτάνες των 50 ευρώ να πουλάνε ερωτιλίκια σε ξελιγωμένους  πιρφορέστηδες με εγκεφαλική μαλάκυνση (πολλές φορές ακόμα και άνεργοι ή με χαμηλό μισθό) και εκείνοι να τις χρυσώνουνε με την ψευδαίσθηση ότι θα τις πιάσουνε κάποτε γκόμενες
(πολλά συγκεκριμένα παραδείγματα ακόμα στο site )

ας μην έχουμε αυταπάτες , όλοι έτσι λειτουργούν (έστω και υποσυνείδητα) άσχετα αν εξωτερικά λένε τσιτάτα του στυλ : οι πουτάνες είναι μόνο για πήδημα για ξεκάρφωμα
εξάλλου μεγάλο μέρος του τζίρου της πορνείας οφείλεται σ'αυτό το φαινόμενο.

Αυτή είναι η γνώμη μου επι του θέματος , πολλοί διαφωνείτε το ξέρω
αλλά σεβαστείτε το δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι να εκφράζουν την γνώμη τους

το λήγω εδώ πάντως

νάστε καλά
και ευχαριστώ που το διαβάσατε  ;)  
Πάρα πολύ σωστός.Συμφωνώ απόλυτα.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
ευχαριστω φιλε!αν και νομιζω οτι κλεινουν 12 με 1 το πρωι.Τεσπα οκ!  ;)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Πώς είναι νύχτα το Μεταξουργείο?Τη βγάζεις ζωντανός ή όχι?!Εχω πάει μόνο μέρα.

πηγαινε...θα ζησεις :grin: :grin: χωρις πλακα εχει κοσμο και το βραδυ δεν νομιζω να σου τυχει κατι...αν μπορεις να εισαι με καποιον μαζι ακομα καλυτερα εκει δεν σε πειραζουν στανταρ αλλα εγω μονος μου οποτε εχω παει δεν ειχα προβλημα...ειναι ρομαντικο το μεταξι το βραδυ... :rolleyes:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
τυπε δεν ειναι και τοσο ασφαλες να παει μονος του βραδυ...
προχθες εγραψα στην ενημερωση για μπουρδελα σκηνικο τυπας να σπαει αυτοκινητο μπροστα μας...
βεβαια ειχε την ευγενια να μας ρωτησει πρωτα αν ειναι δικο μας και αφου του ειπαμε οχι το εσπασε  :S

καλα ναι δεν λεω...εμενα δεν μου εχει τυχει τιποτα αλλα μια φορα θα σου τυχει...γιαυτο του ειπα αν μπορει να παει με παρεα καλυτερα.. :rolleyes:

neronas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το μονο βεβαιο ειναι οτι ο Ελληνας δεν παει να χρωσταει σε λυτους και δεμενους θα το σπρωξει το 50αρι του (το λιγοτερο)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το μονο βεβαιο ειναι οτι ο Ελληνας δεν παει να χρωσταει σε λυτους και δεμενους θα το σπρωξει το 50αρι του (το λιγοτερο)
:2funny: :2funny:  :2funny:

φαινόμενο :

άνεργοι ή εξαιρετικά χαμηλόμισθοι βλαχοκυριλέδες, πάσχοντες απο πιρφορεστειδιακές ψευδαισθήσεις ότι θα πιάσουν γκόμενες, ευκμαυλιζόμενα θηλύκά υποείδη , πάντα θα βρίσκουν τρόπο να σπρώχνουν 50 άρικα 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Η ψυχολογία είναι ίδια είτε ο άλλος είναι αγοραστής σεξ, είτε οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας ή προιόντος.

neronas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny:  :2funny:

φαινόμενο :

άνεργοι ή εξαιρετικά χαμηλόμισθοι βλαχοκυριλέδες, πάσχοντες απο πιρφορεστειδιακές ψευδαισθήσεις ότι θα πιάσουν γκόμενες, ευκμαυλιζόμενα θηλύκά υποείδη , πάντα θα βρίσκουν τρόπο να σπρώχνουν 50 άρικα 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86
για το σχολιο που εγραψα οτι οι περισσοτεροι πελατες στα στουντιο δεν αξιζουν εμφανισιακα, αυτο προερχεται απο προσωπικη εμπειρια μου καθως εχω επισκεφτει αρκετες φορες στουντιο και εχει τυχει να δω  τους πελατες που μπαινοβγαινουν. να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.
ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν ωραια εμφανιση δηλαδη να ειναι καποιος ψηλος στο 1.94 , νεαρος 25 χρονων , γυμνασμενος, ομορφος.
σε αυτη τη χωρα πηγαινουμε για φουντο γιατι σκεφτομαστε μονο τον ευατουλη μας,  καποιοι λενε υπαρχει κριση να πεσουν οι τιμες στα στουντιο στα 30 ευρω. τη κοπελιτσα που δουλευει στο στουντιο και ειναι νεα και ομορφη δε τη σκεφτεσαι που θα εχει καθαρο κερδος 15 ευρω για να τη  πηδηξει ο γερος με τη κοιλαρα, δηλαδη νομιζετε οτι το ευχαριστηθει?  οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια για να βγαζουν αρκετα λεφτα , αμα πεσουν πολυ οι τιμες καποιες θα σταματησουν σκεφτομενες πως δεν αξιζει για λιγα ευρω να τη πηδαει το καθε μπαζο.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
για το σχολιο που εγραψα οτι οι περισσοτεροι πελατες στα στουντιο δεν αξιζουν εμφανισιακα, αυτο προερχεται απο προσωπικη εμπειρια μου καθως εχω επισκεφτει αρκετες φορες στουντιο και εχει τυχει να δω  τους πελατες που μπαινοβγαινουν. να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.
ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν ωραια εμφανιση δηλαδη να ειναι καποιος ψηλος στο 1.94 , νεαρος 25 χρονων , γυμνασμενος, ομορφος.
σε αυτη τη χωρα πηγαινουμε για φουντο γιατι σκεφτομαστε μονο τον ευατουλη μας,  καποιοι λενε υπαρχει κριση να πεσουν οι τιμες στα στουντιο στα 30 ευρω. τη κοπελιτσα που δουλευει στο στουντιο και ειναι νεα και ομορφη δε τη σκεφτεσαι που θα εχει καθαρο κερδος 15 ευρω για να τη  πηδηξει ο γερος με τη κοιλαρα, δηλαδη νομιζετε οτι το ευχαριστηθει?  οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια για να βγαζουν αρκετα λεφτα , αμα πεσουν πολυ οι τιμες καποιες θα σταματησουν σκεφτομενες πως δεν αξιζει για λιγα ευρω να τη πηδαει το καθε μπαζο.

Όταν αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη δουλειά δηλαδή τι πίστευαν; Ότι θα τις πηδούσαν μόνο τύποι σαν τον Σπαλιάρα και τον Ρουβά;  :headbang:

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86
Όταν αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη δουλειά δηλαδή τι πίστευαν; Ότι θα τις πηδούσαν μόνο τύποι σαν τον Σπαλιάρα και τον Ρουβά;  :headbang:
ξεκινησαν τη δουλεια σκεφτομενες οτι με λιγους πελατες θα περασουν καλα και με τους περισσοτερους θα κανουν αγγαρεια, αλλα επειδη θα βγαζουν καλα λεφτα θα ειναι ενα κινητρο για αυτες να συνεχισουν να δουλευουν.  τα κοριτσια δεν ειναι προιοντα που αμα τα πουλησει σε χαμηλοτερη τιμη το σουπερ μαρκετ δε θα διαμαρτηρηθουν, ανθρωποι ειναι , δηλαδη εσας αμα σας εφερναν μια χοντρη 50 χρονων με κυτταριδα και σας ελεγαν κανε σεξ μαζι της για καθαρο κερδος 15 ευρω,  θα νιωθατε ικανοποιημενοι ? οι πιο πολλοι σιγουρα θα ελεγαν καλυτερα να γινω σκουπιδιαρης.

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1

ετσι οπως πανε τα πραγματα, σε λιγο καιρο θα το κανουμε ακομα και για 10 ευρώ καθαρο κερδος, οχι μονο με πενηνταρες αλλα και με εξηνταρες...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ξεκινησαν τη δουλεια σκεφτομενες οτι με λιγους πελατες θα περασουν καλα και με τους περισσοτερους θα κανουν αγγαρεια, αλλα επειδη θα βγαζουν καλα λεφτα θα ειναι ενα κινητρο για αυτες να συνεχισουν να δουλευουν.   τα κοριτσια δεν ειναι προιοντα που αμα τα πουλησει σε χαμηλοτερη τιμη το σουπερ μαρκετ δε θα διαμαρτηρηθουν, ανθρωποι ειναι , δηλαδη εσας αμα σας εφερναν μια χοντρη 50 χρονων με κυτταριδα και σας ελεγαν κανε σεξ μαζι της για καθαρο κερδος 15 ευρω,  θα νιωθατε ικανοποιημενοι ? οι πιο πολλοι σιγουρα θα ελεγαν καλυτερα να γινω σκουπιδιαρης.
αν εκτος απο γκραννυ ηταν και φαφουτα και φρικοπουρο,  ο απολυτος θα εκανε παρτυ τυπε  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Παίκτη, όντας σ'αυτή την κατηγορία, πας στα στούντιο μόνο για να ξαλαφρώσεις όταν οι γνωστές σου περνάνε δύσκολες μέρες.

εχω επισκεφτει αρκετες φορες στουντιο και εχει τυχει να δω  τους πελατες που μπαινοβγαινουν. να γινω και πιο συγκεκριμενος οι μισοι τουλαχιστον ειναι σιτεμενοι, απο 35 χρονων και πανω , εχω δει και κατι παπουδες 60 χρονων, απο υψος αρκετοι ειναι μιση μεριδα κοντα 1.70. απο φατσα καποιοι ειναι σαν μπουγελοφατσα, καποιοι ασχημοι, καποιοι λες και τους χτυπησε τρενο, καποιοι μοιαζουν σαν εγκληματιες λες και το εσκασαν απο το κορυδαλλο. αρκετοι εχουν κοιλιτσα και καποιοι ειναι σαν βοδια.

Κανείς δεν είπε ότι τα χρήματα που κερδίζουν οι κοπέλες είναι εύκολα.

Τουναντίον....είναι πολύ δύσκολα χρήματα. Αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ γρήγορα χρήματα, τα οποία ο μέσος πολίτης δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει ως έσοδο με νόμιμες διαδικασίες.

Επισκέπτης
[quote author=nixtoperpatitis  link=topic=149906.msg3869197#msg3869197 date=1339712165]
οχι φιλοι  .... ακομα ειναι νωρις ... Αν μας βαλουν και τριτο μνημονιο να δειτε πως ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ .... Και τα Studiakia που εβρισκαν τους ευκολοπιστους να τους σκανε 100αρια , ενω οι κοπελες που VISITARANE ηρθαν απο χωρες που τον επαιρναν με 5 ευρω και εδω βρηκαν τους μαλακονεοπλουτους ελληνες , Οσο γα εμας τους πελατες ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ... Δουλευω 15 ωρες πλεον , για 700 ... βγαινω δυσκολα και να περισεψει και κανα 50αρι δεν τα σκαω απο πεισμα , θα βρω κανενα περιποιημενο με κανα 20αρικακι και αν το γουσταρω ξαναπαω κιολας , Για τους χαρτζιλικατους που δεν τα υπολογιζουν , χαλανε μεν την πιατσα , αλλα δεν ανησυωο πια διοτι αντι για χαρτζιλικια θα ψαχνονται για χαμαλοδουλειες να βοηθησουν πια αυτους που τους εδειναν τα χαρτζιλικια, εκει που μας οδηγησαν οι προδοπολιτικοι μας .... Ας προσαρμοστουν λοιπον και τα STUDIAKIA με τουλαχιστον κατα το ημισι τιμες , οχι για να κανουν δουλεια , αλλα για να μην χασουν και τους λιγοστους εναπομειναντες πελατες που συνεχιζουν και πανε .....
[/quote]

Εγω βλεπω οτι μερικα στουντια εχουν καταργησει την πρωινη βαρβια. Και 1-2 την νυχτερινη βαρδια μετα τις 12.00

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

σιγά ρε φίλε, σιτεμένος ο 35άρης, και μισή μερίδα ο 1.70, πόσα θες να μας τρελάνεις....

Εντάξει, αμα είσαι και μοντέλο 20 χρονών, δεν θα πας σε studio αν και έχω δεί πολλούς τέτοιους να μην μπορούν ούτε να προσεγγίσουν γκόμενα ούτε να γαμήσουν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom