ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Φίλε μου έχουμε την ίδια πάθηση. Μόνο που για μένα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί είμαι και 140 κιλά. Μου αρέσουν κυρίως οι αδύνατες με τεράστιες βυζάρες, βασικά μου αρέσουνε γενικώς οι βυζάρες αλλά άμα δω αδύνατη με ωραίο σώμα να έχει και τεράστιες βυζάρες, χύνω μέσα στο σώβρακό μου. Λοιπόν κοίτα. Να βρεις γκόμενα και να παντρευτείς με αυτά τα χαρακτηριστικά...
... είναι απίθανο για 2 λόγους: 1) γιατί αυτές οι γκόμενες, δηλ. οι αδύνατες με τεράστια βυζιά είναι το 0,01% του πληθυσμού της γης και 2) αυτές έχουν διαρκώς γκόμενους και γαμιάδες από τα 13 έως τα 63 τους γιατί τις κυνηγάνε όλοι, οπότε και να βρεις κάποτε κάποια, θα την έχει παντρευτεί ή θα τη γαμάει ήδη κάποιος ωραιότερος, πλουσιότερος και κοινωνικά ανώτερος από σένα.
Επίσης το να "γιατρευτείς" κάποια στιγμή από αυτό το μαράζι, ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Και ψυχανάλυση να κάνεις και διαλογισμό να κάνεις και ηλεκτροσόκ να κάνεις πάντα όποτε βλέπεις μια αδύνατη με βυζάρες θα κάνεις σαν καυλωμένος σκύλος. Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε όπως όλος ο άλλος κόσμος που επίσης θα κοιτάξει ή θα καυλώσει και μετά θα συνεχίσει τη ζωή του. Δε μπορούν να καταλάβουν ότι για εμάς αυτό είναι ζήτημα ζωής, ότι δε μπορούμε να λειτουργήσουμε αλλιώς.
Η γνώμη μου είναι η εξής: Αν ... λέμε αν... ποτέ βρεθεί στο δρόμο σου καμιά τέτοια περίπτωση, κάνε την κίνησή σου (για να μην πεις ότι δεν προσπάθησες) ΑΛΛΑ να μη φανείς απελπισμένος και τσιτωμένος (ξέρω από τον εαυτό μου ότι είναι σχεδόν αδύνατο όταν μιλάς στο αντικείμενο του πόθου σου) και προσπάθησε να μιλήσεις φυσιολογικά όπως θα μιλούσες σε έναν οποιονδήποτε άγνωστο.
Αν δεν καταφέρεις μέχρι τα 35-40 σου το πολύ (δεν ξέρω και πόσων χρονών είσαι) να κάνεις κάτι με τέτοια κοπέλα, βρες μια καλή και νοικοκυρά έστω και άβυζη και κοίτα να κάνεις τα παιδάκια σου και τη ζωή σου γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από τα βυζιά. Θα υπάρξουν καυγάδες, θα υπάρξουν απογοητεύσεις σε ένα τέτοιο γάμο, είναι αναπόφευκτο αλλά τα συν θα είναι περισσότερα από τα πλην. Και παράλληλα θα γαμάς ό,τι υπάρχει σε μπουρδελάκια και στούντια με αυτά τα χαρακτηριστικά. Το χούι των βυζολάγνων βγαίνει από το σώμα μας έξι μήνες μετά το θάνατό μας.
Ο παχουλοκομψός ομίλησε και αμαρτίαν ουκ έχει!
Έχετε τον σεβασμό και την αγάπη μου Κύριε!
Προτείνω μία επίσκεψη στο
www.ehbonline.org/article/S1090-5138(16)30284-7/pdf]http://www.ehbonline.org/article/S1090-5138(16)30284-7/pdf[/url]
Men's preferences for women's breast size and shape in four cultures
Jan Havlíček (correspondence Email the author) Jan Havlíček, Vít Třebický, Jaroslava Varella Valentova, Karel Kleisner, Robert Mbe Akoko, Jitka Fialová, Rosina Jash, Tomáš Kočnar, Kamila Janaina Pereira, Zuzana Štěrbová, Marco Antonio Corrêa Varella, Jana Vokurková, Ernest Vunan, S. Craig Roberts
Published Online: October 19, 2016
Perhaps there are other processes involved in breast size preferences. One possibility would involve sexual imprinting-like mecha- nisms (for review see, Štěrbová & Valentová, 2012). If this is the case, one would, for instance, expect that men reared by women with relatively small breasts would show preferences for small breasts. It has been found that men attracted to lactating and pregnant women in adulthood are more likely to have a younger sibling and presumably were more frequently exposed to maternal pregnancy and lactation during their childhood (Enquist, Aronsson, Ghirlanda, Jansson, & Jannini, 2011). These processes might not be adaptive per se, but could be considered an epiphenomenon of more general sexual imprinting-like processes such as preference for facial appearance. Certainly, these are speculative thoughts which should be tested empirically to assess their validity.