επιτρέψτε μου μια τελευταία τοποθέτηση επι του θέματος,
αν και δεν θα μπορέσω να το εξηγήσω όπως θα ήθελα, θα πώ μόνο δύο πράγματα πολύ συνοπτικά :
1) Υποκειμενισμός δεν υπάρχει , δλδ δεν είναι δυνατόν να έχουν δίκιο 100άνθρωποι για το ίδιο θέμα, αναγκαστικά κάποιοι θα είναι λάθος και κάποιοι σωστοί.
2) Αν κάποιος έχει συνηθίσει σε μια συμπεριφορά κατ'εμέ όχι και τόσο υγιή , είναι δύσκολο να απεξαρτηθεί απ'αυτή και αντιδρά σ'ότιδήποτε απειλεί αυτή τη συνήθειά του
πχ:
κοπρίτης αμόρφωτος τεμπέλης γλύφτης μπήκε με μέσο στον ΟΣΕ απο τα 18 έστω το 1982 και παίρνει 6000ε το μήνα
αυτόν τον άνθρωπο είναι δύσκολο να το πέισεις ότι είναι ανάξιος και κανονικά θα έπρεπε να παίρνει 500 ευρώ και πχ να δουλεύει αγρότης, θα αντιδράσει και θα σου πεί "όχι εσύ rigormortis έχεις άδικο , είσαι ανόητος, φταίει το κακό μνημόνιο..."
θέλω να πώ έχει συνηθίσει έτσι, δεν τον αλλάζεις
για να μην τα πολυλογώ , ο έλληνας είχε συσσωρεύσει πολύ λίπος σε πολλά επίπεδα
και στην τελική είναι άρρωστο το φαινόμενο : ξεδιάντροπες, πιθηκοειδούς διανοητικού επιπέδου πουτάνες των 50 ευρώ να πουλάνε ερωτιλίκια σε ξελιγωμένους πιρφορέστηδες με εγκεφαλική μαλάκυνση (πολλές φορές ακόμα και άνεργοι ή με χαμηλό μισθό) και εκείνοι να τις χρυσώνουνε με την ψευδαίσθηση ότι θα τις πιάσουνε κάποτε γκόμενες
(πολλά συγκεκριμένα παραδείγματα ακόμα στο site )
ας μην έχουμε αυταπάτες , όλοι έτσι λειτουργούν (έστω και υποσυνείδητα) άσχετα αν εξωτερικά λένε τσιτάτα του στυλ : οι πουτάνες είναι μόνο για πήδημα για ξεκάρφωμα
εξάλλου μεγάλο μέρος του τζίρου της πορνείας οφείλεται σ'αυτό το φαινόμενο.
Αυτή είναι η γνώμη μου επι του θέματος , πολλοί διαφωνείτε το ξέρω
αλλά σεβαστείτε το δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι να εκφράζουν την γνώμη τους
το λήγω εδώ πάντως
νάστε καλά
και ευχαριστώ που το διαβάσατε ;)