Νέα

Γιατί δεν υπάρχουν μουνάρες στα μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί Δεν Υπάρχουνε μουναρες Στα Μασατζίδικα

• Δεν υπάρχουνε ωραίες κοπελες για το επάγγελμα...

Ψήφοι: 6 15,8%
  • Είναι λίγα τα λεφτά

Ψήφοι: 7 18,4%
  • Είναι δύσκολη η δουλειά αυτή

Ψήφοι: 5 13,2%
  • Προτιμούν κάτι πιο εύκολο

Ψήφοι: 20 52,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι 46 χρονων.ξεκινησα να κανω μασαζ τη δεκαετια του 80..απο τοτε που υπαρχουν δηλαδη.συγκεκριμενα στην αριστοτελους.απο τοτε εχω παει σχεδον σε οτι εχει ανοιξει και εχει κλεισει μεχρι και σημερα.εχω δει πανεμορφες γυναικες και πανασχημες.Οσο πιο ομορφη και εμφανισημη ηταν η κοπελα που εκανα τοσο λιγοτερα πραγματα εκανε με ελαχιστες εξαιρεσεις.μιλαμε παντα για ελληνιδες γιατι οι ξενες ειναι ενα τελειος διαφορετικο κεφαλαιο.οσο πιο χαλια ηταν τοσο πιο πολλα εκανε.πιστευω οτι ενα δυνατο μουνι δυσκολα θα δουλεψει για τα λεφτα που παιζουν στις μερες μας.ολα εκει καταληγουν..

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
σωστη σκεψη

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μουναρος με ολη τη σημασια και πολυ καλη στα μασαζοπαρελκομενα ειναι η Μαρια απο Σολωμου 54 6ος.
!.85++ με αψογο face και μονο 21 ετων.
τονιζω οτι ειναι Ρουμανα,
αλλα μαζι μου δεν εδωσε ουτε την υποψια ξεπετας...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συμφονω αγαπητε και αν θα ξαναπαω θα παω μονο για αυτη ειναι το κατι αλλο αν και αυτα τα ιδρυματα δεν τα παω. καπου καπου  εμφανιζεται κατι καλο για λιγο ομως και εξαφανιζεται μετα υπηρχε στην ιλιαδα μια φοβερη κοπελα η ευη πανεμορφη ηταν το κατι αλλο και μονο που με ακουμπουσε τελειωνα χαθηκε μαθαινω πως παντρευαιτε. ισως ομορφια τους να ειναι το σκαλοπατι για κατι καλυτερο μακρια απο το χωρο αυτο και για αυτο πεφτουν και χανονται σαν κομητες.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και για μια Καρλα ακουσα πολυ καλα λογια ,
αλλα δε θυμαμαι σε ποιο της Πατησιων εμφανιζεται το τεμαχιο αυτο...
ο φιλος ο gandy ξερει να μας πει...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
απο ιλιαδα εχουν περαση πολλες γυναικαρες τα καλυτερα κοματια ολες αυτες χαθηκαν μετα εξαμηνο η ενα χρονο εχω δει μερικες στο δρομο και πιανουμε κουβεντα ουτε να ακουσουν δεν θελουν για τοχωρο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εννοειται! ειναι ομως και μερικες αμετανοητες!  :2funny: :2funny:
υπο την εννοια οτι αν οντως η ομορφια ειναι το σκαλι για παραπανω ,
αυτες τη χαραμιζουν... ;)

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
απο ιλιαδα εχουν περαση πολλες γυναικαρες τα καλυτερα κοματια ολες αυτες χαθηκαν μετα εξαμηνο η ενα χρονο εχω δει μερικες στο δρομο και πιανουμε κουβεντα ουτε να ακουσουν δεν θελουν για τοχωρο.
Μην μου πεις οτι εχεις νέα για την Πωλίνα ή την Ειρήνη, πρώην της Ιλιάδας?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
και για μια Καρλα ακουσα πολυ καλα λογια ,
αλλα δε θυμαμαι σε ποιο της Πατησιων εμφανιζεται το τεμαχιο αυτο...
ο φιλος ο gandy ξερει να μας πει...
....οοχιιι και μουναρα η ΚΑΡΛΑ!!!μετρια κατασταση....171 πατησιων αν δεν κανω λαθος στο νουμερο

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια..οταν λεμε μουναρα εννοουμε και ελληνιδα?Γιατι ειπα οτι οι ξενες ειναι ενα τελειως διαφορετικο κεφαλαιο.ελληνιδα και καλη κανοντας full oπως λεγεται εγω μονο σαν κομητη ανα τα χρονια εχω πετυχει.κι οταν ενοουμε καλη ενοουμε γκομενα που θα μπορουσε να δουλεψει πορτα σ ενα club ας πουμε.Να τη δεις και να σου πεσουν τα δοντια που λεει κι ο λαος!!!!Συμφωνει κανεις??????

Επισκέπτης
οι μουνάρες γενικά δεν είναι επαγγελματίες πουτάνες...ανήκουν στην κατηγορία των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ειμαι 46 χρονων.ξεκινησα να κανω μασαζ τη δεκαετια του 80..απο τοτε που υπαρχουν δηλαδη.συγκεκριμενα στην αριστοτελους.απο τοτε εχω παει σχεδον σε οτι εχει ανοιξει και εχει κλεισει μεχρι και σημερα.εχω δει πανεμορφες γυναικες και πανασχημες.Οσο πιο ομορφη και εμφανισημη ηταν η κοπελα που εκανα τοσο λιγοτερα πραγματα εκανε με ελαχιστες εξαιρεσεις.μιλαμε παντα για ελληνιδες γιατι οι ξενες ειναι ενα τελειος διαφορετικο κεφαλαιο.οσο πιο χαλια ηταν τοσο πιο πολλα εκανε.πιστευω οτι ενα δυνατο μουνι δυσκολα θα δουλεψει για τα λεφτα που παιζουν στις μερες μας.ολα εκει καταληγουν..

και η μουνάρα θα βρεί τον τρόπο να τα τρώει από τον λεφτά...και θα πηδιέται όταν και με όποιον γουστάρει!!!

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η μουναρα θα δουλευει σε μαγαζι η μονη?

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θελει να πει οτι αν δουλευει σε μαγαζι θα την παρουν γρηγορα χαμπαρι οτι τα παιρνει απ τους ματσο πελατες.Εξου και ο κομητης που ειπα.Το θεμα μας ειναι γιατι δεν υπαρχουν μουναρες. παντα μιλαω για ελληνιδες σε μασαζ..

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχει γιατι πλακωσαν τα τσολια απο τα βαλκανια.παλια εβρισκες και καμια ισπανιδα.ιταλιδα,η καμια απο αγγλια.

Επισκέπτης
Θελει να πει οτι αν δουλευει σε μαγαζι θα την παρουν γρηγορα χαμπαρι οτι τα παιρνει απ τους ματσο πελατες.Εξου και ο κομητης που ειπα.Το θεμα μας ειναι γιατι δεν υπαρχουν μουναρες. παντα μιλαω για ελληνιδες σε μασαζ..

εγώ μιλούσα γενικά! ;)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπορει να μην ειχε παντου αλλα ολο εβρισκες καμια ξεχασμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom