Νέα

Γιατί δεν υπάρχουν μουνάρες στα μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί Δεν Υπάρχουνε μουναρες Στα Μασατζίδικα

• Δεν υπάρχουνε ωραίες κοπελες για το επάγγελμα...

Ψήφοι: 6 15,8%
  • Είναι λίγα τα λεφτά

Ψήφοι: 7 18,4%
  • Είναι δύσκολη η δουλειά αυτή

Ψήφοι: 5 13,2%
  • Προτιμούν κάτι πιο εύκολο

Ψήφοι: 20 52,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πάντως υπάρχουν ωραίες γυναίκες έως μουνάρες σε κάποια μασαζερί.Επειδή είμαι λάτρης του χώρου :rockon: τα τελευταία 3 χρόνια θα έλεγα ότι στην ωρήμου,στη θησέως αμαρουσίου,στην οικονόμου στα εξάρχεια,στο μελινόσπιτο,στην καλλιρόης 48,85 και φραντζή 4 είχε ή έχει αξιόλογα σε εμφάνιση κορίτσια με αρκετά καλές υπηρεσίες.Απλά σε κάποια απο αυτά τα χρεώνουν βαπορίσια ενώ σε άλλα στεριανά. :grin:

Στην Οικονόμου π.χ. ποια θα έλεγες ότι ήταν μουνάρα; Είχες "φάει" ποτέ εκεί;

Φίλε NikosShell, ευχαριστώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εσύ δηλαδή (υποθετικά μιλάμε) αν γνώριζες μια πολλά υποσχόμενη κορασίδα που ήθελε να βγάλει φράγκα με αυτόν τον τρόπο, θα της έλεγες να πάει να κάνει μασάζ;
οχι, θα της ελεγα να παει να δουλεψει σε μπουρδελο του μεταξουργειου για να δει και να εκτιμήσει τί σημαινει καθαριοτητα  :grin: ή να παει να δουλεψει σε γραφειο ως cg και να βαραει 12ωρα νυχτερινα γυρνωντας απο fuckotel σε fuckotel ολη τη νυχτα εχοντας και το αδιάλειπτο αγχος ποιος θα ανοιξει την πορτα και τί θα ειναι αυτος  :rolleyes:, να παιρνει απο το 100αρικο 10-20 ευρω και για να βγαλει το μεροκαματο να κανει OWO και back door, να τρωει καμια μπάτσα απο κανενα ''χερι''  :( κλπ κλπ.
δεν θα της ελεγα βεβαια να παει σε μασατζιδικο και να βγαζει 2-3 κατοσταρικα τη μερα και να δουλευει σε καλλιτερες συνθηκες..  :cheesy:
και για να σε προλαβω, υπολογισε οτι ενα τεμαχιο σε μασατζιδικο παιρνει απο καθε μπαλακι το λιγοτερο 30 ευρω και μια καλη μασατζου (σικ) κανει 7-8-10 μπαλακια τη μερα..  :boobies: :boobies:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οχι, θα της ελεγα να παει να δουλεψει σε μπουρδελο του μεταξουργειου για να δει και να εκτιμήσει τί σημαινει καθαριοτητα  :grin: ή να παει να δουλεψει σε γραφειο ως cg και να βαραει 12ωρα νυχτερινα γυρνωντας απο fuckotel σε fuckotel ολη τη νυχτα εχοντας και το αδιάλειπτο αγχος ποιος θα ανοιξει την πορτα και τί θα ειναι αυτος  :rolleyes:, να παιρνει απο το 100αρικο 10-20 ευρω και για να βγαλει το μεροκαματο να κανει OWO και back door, να τρωει καμια μπάτσα απο κανενα ''χερι''  :( κλπ κλπ.
δεν θα της ελεγα βεβαια να παει σε μασατζιδικο και να βγαζει 2-3 κατοσταρικα τη μερα και να δουλευει σε καλλιτερες συνθηκες..  :cheesy:
και για να σε προλαβω, υπολογισε οτι ενα τεμαχιο σε μασατζιδικο παιρνει απο καθε μπαλακι το λιγοτερο 30 ευρω και μια καλη μασατζου (σικ) κανει 7-8-10 μπαλακια τη μερα..  :boobies: :boobies:

Χρησιμοποιείς ως παράδειγμα το Μεταξουργείο αλλά υπάρχουν και αλλού μπουρδέλα ενώ αφήνεις απ' έξω τα στούντιο.
Για τα CGs που λες, 2 φοιτητριούλες που ξέρω θα σε διέψευδαν.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου, τα μασαζίδικα που σερβίρουν θα έπρεπε να βρίθουν από μουνάρες αντί να έχουν, στην πλειονότητά τους, μετριότατες θεραπεύτριες ηλικίας 35 - 40 (μέσος όρος). Εκτός αν υπαινίσσεσαι ότι δεν έχουν καλούς μάνατζερ.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι να πω .Όμως και στα μασατζίδικα χτυπάνε πολλές ώρες .Μια maser για να κάνει 7 με 10 άτομα θα τις γυρίσει η γλώσσα ανάποδα .Ενώ μια σε γραφειο ,σίγουρα δεν ξέρει με ποιον έχει να κάνει ,όμως μην ξεχνάμε ότι συνοδεύονται ,και οι πελάτες αυτό το ξέρουν καλά.και περνούν και γαμω τα φράγκα .παλιτερα ειχα παρει κοπελες  και παντα 150  μου φεύγανε .με τα έξτρα εννοείτε .την έχυνα μια φορα κατέβαζε και κάνα δυο ουισκάκια ,κι δρόμο.και από όλα άυτα το γραφείο παίρνει 50 .τα έξτρα είναι τις κοπέλας ,το 50 ευρώ εννοώ.δηλαδή 5 ραντεβού περίπου 500 ευτώ...θα συμφωνήσω με τον παπαγιώργη ότι ο χορός τον μασατζίδικων είναι ο πιο καθαρός από οπουδήποτε αλλου...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χρησιμοποιείς ως παράδειγμα το Μεταξουργείο αλλά υπάρχουν και αλλού μπουρδέλα ενώ αφήνεις απ' έξω τα στούντιο.
Για τα CGs που λες, 2 φοιτητριούλες που ξέρω θα σε διέψευδαν.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου, τα μασαζίδικα που σερβίρουν θα έπρεπε να βρίθουν από μουνάρες αντί να έχουν, στην πλειονότητά τους, μετριότατες θεραπεύτριες ηλικίας 35 - 40 (μέσος όρος). Εκτός αν υπαινίσσεσαι ότι δεν έχουν καλούς μάνατζερ.
εχεις δικιο βεβαια, υπαρχουν και αλλου μπουρδελα, αλλα και παλι δεν συγκρινονται ευκολα με το περιβαλλον των περισοτερων μασαζερι.
οσο για τις φοιτητριες που λες και παλι εχεις δικιο, πιθανοτατα να με διαψευσουν, οπως ισως θα σε διαψευσουν και κανα δυο cg που εχω παραλαβει κατα καιρους σε fuckotels και τα εδιωξα απ τις μελανιες (μαυρίλες επι του ακριβεστερου) που ειχαν στα κωλομερια και στην πλατη.

δεν υποστηριζω βεβαια οτι τα μασατζιδικα περιεχουν τον αφρο της ποιοτητας οπωσδηποτε, αλλα εν τελει το θεμα ειναι και τί ψαχνει και τί στοχο εχει το καθε τεμαχιο μπαινοντας σ αυτη τη δουλεια.
σε αλλη φτανει το 100άρικο, αλλη δεν την ικανοποιει και το 1000άρικο..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

νομιζω οτι η θεωρια του εφραιμ εχει μια λογικοτατη βαση που στηριζεται στον νομο ανταμ σμιθ..."ποσα ευρωπουλα βγαζω σε χρονο dt" :dancing:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχεις δικιο βεβαια, υπαρχουν και αλλου μπουρδελα, αλλα και παλι δεν συγκρινονται ευκολα με το περιβαλλον των περισοτερων μασαζερι.
οσο για τις φοιτητριες που λες και παλι εχεις δικιο, πιθανοτατα να με διαψευσουν, οπως ισως θα σε διαψευσουν και κανα δυο cg που εχω παραλαβει κατα καιρους σε fuckotels και τα εδιωξα απ τις μελανιες (μαυρίλες επι του ακριβεστερου) που ειχαν στα κωλομερια και στην πλατη.

δεν υποστηριζω βεβαια οτι τα μασατζιδικα περιεχουν τον αφρο της ποιοτητας οπωσδηποτε, αλλα εν τελει το θεμα ειναι και τί ψαχνει και τί στοχο εχει το καθε τεμαχιο μπαινοντας σ αυτη τη δουλεια.
σε αλλη φτανει το 100άρικο, αλλη δεν την ικανοποιει και το 1000άρικο..

Συμφωνώ.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όχι κοπέλες από Καποδιστρίου ,και άλλες πιάτσες στα καταστήματα άυτα ... :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ξερετε γτ δεν υπαρχουν?
τις καβατζωνει καποιος ...
αυτο πρεπει να συμβαινει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εσενα για να σε βλεπουμε θα κανουμε ταμα...
δεν ειπες ρε αληταρα εμπαργκο?
που εξαφανιζεσαι απορω?
καβατζωνεις ολα τα καλα μουνια και μας εχεις να περιμενουμε αμανατι...
πτου να μη σε πιασει ματι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομιζω οτι η θεωρια του εφραιμ εχει μια λογικοτατη βαση που στηριζεται στον νομο ανταμ σμιθ..."ποσα ευρωπουλα βγαζω σε χρονο dt" :dancing:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν αντιλεγω φιλε grams  σε αυτο που ειπες  ειναι ομως και θεμα ψυχωλογιας οτι σε μπουρδελα φανερα η κρυφα η ακομα  και ραντεβου μεσω αγγελιας στο σπιτι  υπαρχουν  κορασιδες μπουμπουκια αυτες ομως πηδιουντε ολη μερα με ενα σωρο λατσονες. ενω σε εναν οικο μαλαξης  ποσες φορες μπορει να πηδηχτει μια  θεραπευτρια  στο στυλ χαρας η νανσυς που ειναι απο της μουναρες του χωρου.  για σκεψου να παρεις μια μπουρδελιαρα μουναρα και να εχει παει με αλλους 10 πιο μπροστα  εγω νιοθω αβολλα πρωσοποικα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτο ειναι το μονο κακο με τον κλαδο...
δεν αντιλεγω φιλε grams  σε αυτο που ειπες  ειναι ομως και θεμα ψυχωλογιας οτι σε μπουρδελα φανερα η κρυφα η ακομα  και ραντεβου μεσω αγγελιας στο σπιτι  υπαρχουν  κορασιδες μπουμπουκια αυτες ομως πηδιουντε ολη μερα με ενα σωρο λατσονες. ενω σε εναν οικο μαλαξης  ποσες φορες μπορει να πηδηχτει μια  θεραπευτρια  στο στυλ χαρας η νανσυς που ειναι απο της μουναρες του χωρου.  για σκεψου να παρεις μια μπουρδελιαρα μουναρα και να εχει παει με αλλους 10 πιο μπροστα  εγω νιοθω αβολλα πρωσοποικα.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η ζάνα τί λεει επ αυτου ????
Από συνομιλία με την Ναταλη σήμερα ...
Εγώ :Ναταλη γιατί δεν υπάρχουν μουναρες στα μασατζίδικα?
Ναταλη:Είναι δύσκολο να έρθουνε κοπέλες πολύ εμφανίσιμες σε αυτή την δουλεια ..
Εγώ :Γιατί βρε Ναταλη ?
Ναταλη:Ποια χάζι θα καθόταν εδώ κλεισμένη όλη την μέρα και θα ετριβε 
για ώρες κόσμο.Η λεγόμενες μουναρες προτιμούν εύκολες λύσεις ,όπως να τα πίνουν όλο το βραδυ και το πρωί να τα περνούν ,η κάνα strip show .Γραφεία που με 4 και 5 ραντεβού γεμίζουν την τζέρι τους ,και πολλα αλλα ...
Εγώ :Εσύ Ναταλη πως και δεν κανεις κάτι άλλο , άσχημη κοπέλα δεν είσαι ...
Ναταλη:Τι κάνω χρονια αυτή τι δουλειά , έχω συνηθίσει πλέον και μαρεσει κι όλας , άσε που δεν μπορώ καθόλου το βραδυ...
Εγώ :OK Ναταλι ,ευχάριστο πολύ για την κουβεντούλα μας
Ναταλι:Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο για την ποιότητα τον κοριτσιών , να εμείς λέει ,έχουμε 4 με 5 κορίτσια που είναι πολύ ωραία , όπως και σε αλλα μαγαζιά υπάρχουν , απλά θέλει περπάτημα ...

yam

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
βασικά διαφωνώ με τον τίτλος.. αν και δεν είμαι συχνός φίλος.... σε 2 "μασαζ" έτυχε να πάω το ένα στην φρατζή ποιο κατω απο την στάση του μετρό .. και είχε ενα παιδί..... πιτσιρίκα... τούμπανο.... (πολύ παλιά το ομολογώ τώρα δεν ξέρω τι παίζει...)

όπως επίσεις (την τελευταία φορά που είχα πάει αθήνα... έχει αρκετό καιρό).. και σε ένα άλλο ήταν μία MILF..... αλλά τέλεια ε3υπηρέτηση και ευγενική... δυστυχώς δεν θυμάμε οδούς να δωσω λεπτομέρειες... αλλα έμεινα ευχαριστημένος!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν έχω πετυχει ποτέ τούμπανο σε μασαζερί !
Ολο κάτι μέτρια στη καλύτερη περίπτωση, που σου φάινονται και για καλά μέσα στο κατιμά που κατά κανόνα κυκλοφοράει !
ΜΟυΝάΡεΣ, έχω πετύχει μόνο σε στούντιο !
Συμπέρασμα τα μασατζίδικα που γαμάς :jerking: απο μένα τρώνε άκυρο !
Αμα γουστάρω μασάζ θα πάω για μασάζ ΜΟΝΟ !

Επισκέπτης
Ερ: Γιατί δεν υπάρχουν μουνάρες στα μασατζίδικα?

Απ: Υπαρχουν...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Συμφωνώ με τον τσιμπουκιο. Στο θησέως 27Α στο Μαρούσι θεωρώ οτι η Νάνση είναι μουνάρα αλλα εχω κανα χρόνο να πάω αι δεν ξέρω αν παιζει μπάλα ακόμα. Ακόμα και να παίζει πάντως με τέτοιες τιμές δεν λέει. Προτιμώ κανονικό μασάζ να ξεπονέσει ο αυχένας με τα μισά λεφτά

Επισκέπτης
Δεν έχω πετυχει ποτέ τούμπανο σε μασαζερί !
Ολο κάτι μέτρια στη καλύτερη περίπτωση, που σου φάινονται και για καλά μέσα στο κατιμά που κατά κανόνα κυκλοφοράει !
ΜΟυΝάΡεΣ, έχω πετύχει μόνο σε στούντιο !
Συμπέρασμα τα μασατζίδικα που γαμάς :jerking: απο μένα τρώνε άκυρο !
Αμα γουστάρω μασάζ θα πάω για μασάζ ΜΟΝΟ !

Τόσα ξέρεις τόσα λές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom