Νέα

Γιατί χάθηκε το καμάκι στην Ελλάδα; Χάθηκε ο Έλληνας καμακιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Έχω κάνει "Τα πεσιματα" στη ζωή μου.Προσωπικα δεν γνώρισα άτομο που να χώθηκε περισσότερο απ ότι εγώ.Εχω βγάλει δύο σχέσεις έτσι...

Έχω όμως φιλαρακι που έχει το κοκαλακι της νυχτερίδας και του χώνονται γκόμενες.Βεβαια έχει παντρευτεί και συνεχίζουν να του την πέφτουν, φυσικά καρφώνει τα πάντα, το στυλ του όμως είναι του καλοπαιδου παρθένου.Να φανταστείτε του χει πει η γυναίκα του ότι δεν θέλει να κάνει μαζί μου παρέα γιατί έχω το βλέμμα του κυνηγού, εγώ την παίζω και αυτός γαμει τα πάντα.

Έχω χρόνια που έχω σταματήσει το σπορ γιατί δεν με συγκινεί πια καμμιά.Ισα ίσα που όταν τυχαίνει και γνωρίζω κάποια που και που, χαιρετάω χωρίς πολλά πολλά, με ένα απλό "γειά χαρά"

Επισκέπτης
Ο σωστός όρος δεν είναι καμακιάρης αλλά καμακατζής!

Αν σου λείπει το ύψος ή το θάρρος και η τόλμη ή οι αντοχές, τότε δεν κάνεις για καμάκι.

Αν συνηθίσεις στον πληρωμένο έρωτα από μικρή ηλικία μετά σου είναι αδύνατον να λειτουργήσεις επιτυχημένα στο καμάκι διότι έχεις μάθει να σου σερβίρουν το μουνί στο πιάτο, όμως άλλη νοστιμιά έχει το σπιτικό φαγητό και άλλη το φαγητό του εστιατορίου!

Αν είσαι ιδιαίτερα εύπορος τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καμάκι διότι σε καμακώνουν οι πουτάνες για να σε πηδήξουν μαζί με το πορτοφόλι σου!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
6
Εγω, νεοτατος δοξα τω θεω,και μια χαρα καμακώνω με πολυ θαρρος και θρασος..ζηλευω βεβαια τις παλαιοτερες γενιες, οι οποιες στο καμάκι υπερείχαν.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
γιατι χαθηκε το καμακι στην Ελλαδα? χαθηκε ο ελληνας καμακιαρης??
εχει χαθη το καμακι στην ελλαδα γιατι αραγε?πηγαινετε στα ορθαδικα πολυ σπανια να μιλησει καποιος
χαλια παμε :embarrased: :embarrased:

Εσενα ρε σκαθαροζουμη σε τρωει το αγχος στα μπουρδελα , τι καμακι θελεις και σημερινη εποχη ?? Θες να παθεις καμια κριση πανικου να τρεχεις με το μπλοκ που θα φας απο την καθε σαβουρα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Παρτε τον κλασικο τυπο που νομιζει οτι μπορει να καμακωσει ελλαδα χαχα

tenor.gif

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Εσενα ρε σκαθαροζουμη σε τρωει το αγχος στα μπουρδελα , τι καμακι θελεις και σημερινη εποχη ?? Θες να παθεις καμια κριση πανικου να τρεχεις με το μπλοκ που θα φας απο την καθε σαβουρα.
ναι αλα θα χα αλη αυτοπεποιθηση και αυτο εκτιμηση αμα εβγαινα με γομενα μετα απο καμακι και μπορει να μου φευγαν τα ψυχολογικα

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1
αυτο με τα κινητα εχει παραγινει,κάθονται παρεα σε καφετερια και μιλανε μεσο κινητων,ημαρτον.Ειχα παει σε μεζεδοπωλειο κι ειχαν 17 γυναικες συναντηση απο 20 μεχρι 45 και τις περνει το ματι μου σε μια φαση ολες στο κινητο.Εχω γνωστο που γαμει ασύστολα βεβαια μεσο κινητου,badoo και fb,δε λεω καλο το γαμησι αλλα χανετε η ανθρωπια ,η επαφη,δυο κουβεντες.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
αυτο με τα κινητα εχει παραγινει,κάθονται παρεα σε καφετερια και μιλανε μεσο κινητων,ημαρτον.Ειχα παει σε μεζεδοπωλειο κι ειχαν 17 γυναικες συναντηση απο 20 μεχρι 45 και τις περνει το ματι μου σε μια φαση ολες στο κινητο.Εχω γνωστο που γαμει ασύστολα βεβαια μεσο κινητου,badoo και fb,δε λεω καλο το γαμησι αλλα χανετε η ανθρωπια ,η επαφη,δυο κουβεντες.

μισό λεπτό, λες 'γαμάει ασύστολα' δηλαδή με τι συχνότητα και πόσες ώρες αφιερώνει στο Internet?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
εγω την πεφτω σε οτι μου γυαλισει
μικρα τα ποσοστα επιτυχιας αλλα η εξασκηση σε κανει παντα καλυτερο

μπονους πως οτι γαμας το επελεξες γιατι το γουσταρες
ντρεπεσαι να πεις μηδενικα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
τις καθημερινες μερες στα σουπερμαρκετ απο 12.00 μεχρι 16.00 θα συναντησετε πολλες παντρεμενες που κανουν τα οικογενειακα ψωνια

ευκολα μπορειτε να τις προσεγγισετε και να ρωτησετε οτιδηποτε(πχ αν γνωριζει πως πλενουμε σωστα την σαλατα οταν εχει πολλα χωματα), απο τον τροπο που σας κοιταει κ απανταει θα καταλαβετε αν θελει να κανει παιχνιδι
τοπ κομμεντ  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Καμακι κανουν οι αφραγκοι που θελουν να γαμησουν "τσαμπα".
Αυτοι που τους λειπει η επιβεβαιωση οτι μετρανε σαν αντρες και ετσι δοκιμαζουν τον ανδρισμο τους.
Οι εξυπνοι και με λεφτα αντρες που δεν χρειαζονται την επιβεβαιωση για τον ανδρισμο τους
γαμανε στα μπουρδελα, οποια θελουν και όποτε θελουν.
ισχυει τυπε μου
ασε να σε κοροιδευουν οι ασχετοι απο κατω
ολοι οι φραγκατοι (επιχειρηματιες, πολιτικοι, μεγαλοι αθλητες, διασημα γκρουπς μουσικης κλπ) πλερωνουν και γαμανε ο,τι γουσταρουν
οχι το 20αρικο που δινουμε εμεις, μπορει να δινουν 2.000 και 5.000 ευρω το γαμησι αλλα αυτο κανουν
και ο μπερλουσκονι και η εθνικη γαλλιας στη μπαλα και οι ρολλινγκ στοουνς ολοι πανε βιλλες και ξενοδοχεια με πουτανες πολυτελειας
στο μπαρ της γειτονιας καμακωνει μονο ο μεσος λαδοποντικας

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Που χάθηκαν τα καμάκια.

Τα καμάκια δεν υπάρχουν πια, τουλάχιστον όπως ήταν πριν.. Ο μύθος του Ελληνα εραστή καταρρέει. Η νέα γενιά των τουριστριών δεν γνωρίζει καν τη σημασία της έκφρασης «greek καμάκι». Οι ένδοξες εποχές που οι νεαρές επισκέπτριες έρχονταν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τον ήλιο και να γνωρίσουν τον έρωτα φαίνεται πως έχουν περάσει.

Ο Ελληνας εραστής- θρύλος κυριάρχησε στις  δεκαετίες του '70 -'80 και η φήμη του εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα πρώτα οργανωμένα καμάκια εμφανίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, και στο Ναύπλιο. Έπειτα η δράση τους επεκτάθηκε στη νησιωτική Ελλάδα. Στη Μύκονο, στη Ρόδο, στην Κω, και σε άλλα νησιά, όπου εκεί έκαναν θραύση...

Νέοι, ωραίοι και άφραγκοι, στηριγμένοι στις κολόνες των σημείων που ήταν πέρασμα, πέταγαν δυο-τρία χαριτωμένα αγγλικά. Όπως το 'where you from', το 'you are beautiful', το 'do you like the Greece'. Επιδείκνυαν το δασύτριχο γυμνασμένο τους στέρνο αφήνοντας επίτηδες ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά του κλαρωτού πουκαμίσου τους και περίμεναν την ξανθιά πλούσια κυρία η οποία διψασμένη για ρομάντζο και αναζητούσε περιπέτειες κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Σε καμία περίπτωση δεν ξέφευγε το «θήραμα». Η στροφή στο ζεϊμπέκικο με το τσιγάρο να κρέμεται από τα χείλη, και το μπλαζέ βλέμμα να καρφώνει με νόημα το... στόχο έριχναν στα δίχτυα τους ακόμη και την πιο «δύσκολη».

Όλοι τους γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ο καθένας είχε το δικό του παρατσούκλι. Ο «Τζίμης», ο «Τομ», ο «Μεγάλος», ο «Γάτος».
Το στιλ τους ήταν περίπου ίδιο. Εφαρμοστό παντελόνι, πουκάμισο ανοιχτό, ανέμελο μαλλί και χρυσή καδένα στο λαιμό.
Μεταξύ τους μοιράζονταν τις εμπειρίες της προηγούμενης βραδιάς και ο ένας μάθαινε από τον άλλον.
Είχαν ιδρύσει κάτι σαν σχολή.

Το καλοκαίρι ήταν η εποχή τους, ενώ το χειμώνα περίμεναν καρτερικά, μέχρι να αρχίσει ξανά η τουριστική περίοδος για να βγάλουν τα προς το ζην. Ή ξεχειμώνιαζαν σε κάποια απο τις τουρίστριες που είχαν καμακώσει κατά τους θερινούς μήνες. Τις ντόπιες δεν τις πλησίαζαν. Αλλωστε, για την κλειστή τοπική κοινωνία τα καμάκια δεν θεωρούνταν σωστοί γαμπροί.

Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ξεκίνησε η παρακμή. Μπήκαν στο χώρο οι «άσχετοι», οι «βλάχοι» και κυρίως αυτοί που είδαν κέρδος στους gay. Έπειτα ήρθε το Aids και τα καμάκια άρχισαν να χάνονται από την πιάτσα. Τη θέση τους πήραν οι ζιγκολό που έπεφταν με τη μία στο... ψητό.

Στις μέρες μας, αν υπάρχουν ελάχιστα καμάκια είναι για δείγμα. Ο μύθος του φλογερού εραστή κατέρρευσε άδοξα σαν χάρτινος πύργος. Οι αλλοδαπές που μας επισκέπτονται έχουν όλες την ίδια άποψη: «Δεν μας φλερτάρουν οι Ελληνες. Είναι πολύ μαζεμένοι». Αυτή είναι η πιο συχνή απάντηση που δίνουν οι τουρίστριες. Οσο για τις Ελληνίδες, αυτές θα σου πουν πως τις φλερτάρουν κυρίως οι οικονομικοί μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο που πλέον δεν βλέπεις τουρίστρια να κυκλοφορεί χωρίς τον σύντροφό της. Κάποτε έρχονταν μόνο γυναικοπαρέες, για να ζήσουν ένα μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα στην Ελλάδα. Μάλιστα, αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που πολλές από αυτές τις γνωριμίες κατέληξαν σε γάμους. Ειδικότερα στη Ρόδο, τα παραδείγματα είναι πολλά.
Οι αφηγήσεις τουριστριών σήμερα, «Είναι ντροπαλοί και συνεσταλμένοι. Δεν μας έχουν πλησιάσει» θα πουν η Στέισι και η Κέιτ που έχουν έρθει από την Αυστραλία. Το ίδιο θα υποστηρίξει και η Ροζάριο από την Κούβα: «Μόνο κοιτάνε. Δεν πλησιάζουν κοντά. Στη χώρα μου οι άντρες είναι πολύ πιο.. δραστήριοι».  :sunglasses:

Ένα βιντεάκι για τους Μύστες του καμακιού.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
στο τουριστικο  κεντρο αθηνων υπαρχει πολυ ψωμι ...
οποιος ψαχτει θα φαει ...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Στο ορθάδικο δεν γίνεται καμάκι γιατί είναι τόσο πολύ δυνατά η μουσική που δεν μπορείς να μιλήσεις.Σε άλλους χώρους μπορεί να γίνει! :)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Πάντως δεν είχα ποτέ γκόμενα, όσες προσπάθειες έκανα να πλησιάσω είδα ότι δεν θέλανε και σχεδόν ποτέ δεν έχω πει σε καμιά κοπέλα τι θέλω απο αυτήν. Πλέον νομίζω ότι δεν παίζει να κάνω ποτέ σχέση. Μόνο με πληρωμή.....

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Που χάθηκαν τα καμάκια.

Τα καμάκια δεν υπάρχουν πια, τουλάχιστον όπως ήταν πριν.. Ο μύθος του Ελληνα εραστή καταρρέει. Η νέα γενιά των τουριστριών δεν γνωρίζει καν τη σημασία της έκφρασης «greek καμάκι». Οι ένδοξες εποχές που οι νεαρές επισκέπτριες έρχονταν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τον ήλιο και να γνωρίσουν τον έρωτα φαίνεται πως έχουν περάσει.

Ο Ελληνας εραστής- θρύλος κυριάρχησε στις  δεκαετίες του '70 -'80 και η φήμη του εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα πρώτα οργανωμένα καμάκια εμφανίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, και στο Ναύπλιο. Έπειτα η δράση τους επεκτάθηκε στη νησιωτική Ελλάδα. Στη Μύκονο, στη Ρόδο, στην Κω, και σε άλλα νησιά, όπου εκεί έκαναν θραύση...

Νέοι, ωραίοι και άφραγκοι, στηριγμένοι στις κολόνες των σημείων που ήταν πέρασμα, πέταγαν δυο-τρία χαριτωμένα αγγλικά. Όπως το 'where you from', το 'you are beautiful', το 'do you like the Greece'. Επιδείκνυαν το δασύτριχο γυμνασμένο τους στέρνο αφήνοντας επίτηδες ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά του κλαρωτού πουκαμίσου τους και περίμεναν την ξανθιά πλούσια κυρία η οποία διψασμένη για ρομάντζο και αναζητούσε περιπέτειες κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Σε καμία περίπτωση δεν ξέφευγε το «θήραμα». Η στροφή στο ζεϊμπέκικο με το τσιγάρο να κρέμεται από τα χείλη, και το μπλαζέ βλέμμα να καρφώνει με νόημα το... στόχο έριχναν στα δίχτυα τους ακόμη και την πιο «δύσκολη».

Όλοι τους γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ο καθένας είχε το δικό του παρατσούκλι. Ο «Τζίμης», ο «Τομ», ο «Μεγάλος», ο «Γάτος».
Το στιλ τους ήταν περίπου ίδιο. Εφαρμοστό παντελόνι, πουκάμισο ανοιχτό, ανέμελο μαλλί και χρυσή καδένα στο λαιμό.
Μεταξύ τους μοιράζονταν τις εμπειρίες της προηγούμενης βραδιάς και ο ένας μάθαινε από τον άλλον.
Είχαν ιδρύσει κάτι σαν σχολή.

Το καλοκαίρι ήταν η εποχή τους, ενώ το χειμώνα περίμεναν καρτερικά, μέχρι να αρχίσει ξανά η τουριστική περίοδος για να βγάλουν τα προς το ζην. Ή ξεχειμώνιαζαν σε κάποια απο τις τουρίστριες που είχαν καμακώσει κατά τους θερινούς μήνες. Τις ντόπιες δεν τις πλησίαζαν. Αλλωστε, για την κλειστή τοπική κοινωνία τα καμάκια δεν θεωρούνταν σωστοί γαμπροί.

Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ξεκίνησε η παρακμή. Μπήκαν στο χώρο οι «άσχετοι», οι «βλάχοι» και κυρίως αυτοί που είδαν κέρδος στους gay. Έπειτα ήρθε το Aids και τα καμάκια άρχισαν να χάνονται από την πιάτσα. Τη θέση τους πήραν οι ζιγκολό που έπεφταν με τη μία στο... ψητό.

Στις μέρες μας, αν υπάρχουν ελάχιστα καμάκια είναι για δείγμα. Ο μύθος του φλογερού εραστή κατέρρευσε άδοξα σαν χάρτινος πύργος. Οι αλλοδαπές που μας επισκέπτονται έχουν όλες την ίδια άποψη: «Δεν μας φλερτάρουν οι Ελληνες. Είναι πολύ μαζεμένοι». Αυτή είναι η πιο συχνή απάντηση που δίνουν οι τουρίστριες. Οσο για τις Ελληνίδες, αυτές θα σου πουν πως τις φλερτάρουν κυρίως οι οικονομικοί μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο που πλέον δεν βλέπεις τουρίστρια να κυκλοφορεί χωρίς τον σύντροφό της. Κάποτε έρχονταν μόνο γυναικοπαρέες, για να ζήσουν ένα μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα στην Ελλάδα. Μάλιστα, αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που πολλές από αυτές τις γνωριμίες κατέληξαν σε γάμους. Ειδικότερα στη Ρόδο, τα παραδείγματα είναι πολλά.
Οι αφηγήσεις τουριστριών σήμερα, «Είναι ντροπαλοί και συνεσταλμένοι. Δεν μας έχουν πλησιάσει» θα πουν η Στέισι και η Κέιτ που έχουν έρθει από την Αυστραλία. Το ίδιο θα υποστηρίξει και η Ροζάριο από την Κούβα: «Μόνο κοιτάνε. Δεν πλησιάζουν κοντά. Στη χώρα μου οι άντρες είναι πολύ πιο.. δραστήριοι».  :sunglasses:

Ένα βιντεάκι για τους Μύστες του καμακιού.
ΝΙΟ πολυ σωστα τα λες.να σε ρωτησε εγραφες παλια στο σαιτ του δημοσθενη λιακοπουλου?

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Στο ορθάδικο δεν γίνεται καμάκι γιατί είναι τόσο πολύ δυνατά η μουσική που δεν μπορείς να μιλήσεις.Σε άλλους χώρους μπορεί να γίνει! :)
στο γκαζι σε ολα τα μπαρακια εχει δυνατη μουσικη και δε μπορεις να μιλησεις και εχει γινει μοδα αυτο.και το κινητο στο μεσεντζερ ,,,μας καταστρεψαν τα κινητα

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Προσωπικά ασκώ το άθλημα αυτό από τα 18.

Προφανέστατα έφαγα πολλά χρόνια για να

καταλάβω σε ποιο μουνι πρέπει να την

πέφτω. Είμαι 30 και την τελευταία

τετραετία βγάζω μόνο από καμάκι και έχω

βγάλει αρκετές. Εννοείται δεν ασχολούμαι 

με μπαρ και νύχτα, όχι ότι δεν πιστεύω

ότι βγάζεις και την νύχτα απλά δεν μου

αρέσει.. Θεομουνα με την έννοια που το

εννοούμε έχω βγάλει λίγα αλλά  ήταν και

ότι χειρότερο έχω γνωρίσει ως άνθρωποι.

Γενικά σόρρυ που θα σας απογοητεύσω αλλά

παίζει πολύ καμάκι έξω..