You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί αποφάσισα να γαμήσω βίζιτα στα 22
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Antikomformistis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 417
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.950
- Πόντοι
- 1.336
Σκεφτηκα να μοιραστω την εμπειρια μου μηπως καταφερω και διαφωτισω καποιους που περνούν την ιδια
φαση με μενα.
Καταρχας ειμαι 23, στρατιωτικος και γαμησα πρωτη φορα περυσι μια
ουκρανεζα απο γνωστο γραφειο στη Θεσσαλονικη. Πιο πριν δεν ειχα καποια
εμπειρια περα απο κατι εφηβικα φιλακια-χαδακια στο λυκειο. Να προσθεσω πως δεν ειμαι ουτε χοντρος,
ουτε σπυριαρης, ουτε εχω μικρο πουτσο, σε περιπτωση που νομιζετε πως εχω κομπλεξ με την εμφανιση.
Βρισκομαστε στην εποχη των σοσιαλ μιντια, ο τροπος που φλερταρουν οι καριολες
στην ηλικια μου ειναι μεσω ινστα,φβ κτλ. Οταν την πεφτεις σε καποια δεν ανταλλαζεις
πλεον τηλεφωνα, δινεις το ινστα σου και σε κανει φολοου ή την κανεις εσυ. Το θεμα
ειναι οτι εγω δεν τα παω καλα μ αυτα τα πραγματα, δεν γουσταρω να ανεβαζω προσωπικες
στιγμες μου ή να λεω τι τρωω και που βρισκομαι γιατι πολυ απλα δεν αναζητω επιβεβαιωση,
προσοχη.
Σημερα καποιος ακομα και με μετρια εμφανιση ειναι
πολυ ευκολο να γαμαει γκομενες και να περηφανευεται
για αυτο, αρκει να υπηρετει το εγω τους,
να τις παταει καρδουλες οταν ανεβαζουν ξωβυζα και ξεκωλα,
να απανταει ΑΜΕΣΩΣ σε μηνυματα που στελνουν, να δινει αναφορα που παει και με ποιους.
Με λιγα λογια πρεπει να εισαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ, αν κανεις ολα τα παραπανω θα σ επιβραβευσουν,
θα σ αφησουν να γαμησεις.
Εχω σκεφτει να παω με τα νερα τους μεχρι να παρω αυτο που θελω (να γαμησω) και
μετα να τις κλασω αλλα καπως ετσι βγαινουν στα καναλια και λενε "με βιασαν"
και μιτου και αλλες νεοφιλελε παπαριες. Οι καριολες εχουν βγαλει αρχιδια πλεον,
δεν μας φοβουνται οπως παλια και δε δισταζουν να σε διασυρουν αν δεν εισαι καλος
χορηγος, αν δεν εισαι πιστο σκυλακι.
Να εχετε αξιοπρεπεια, να εχετε ενδιαφεροντα, να ειστε ο εαυτος σας και να μη τρεχετε πισω απο καριολες και
καποια στιγμη θα βρεθει η σωστη γυναικα, αυτη που θα σεβεται τον αντρα. Μεχρι τοτε μια καλη λυση ειναι οι βιζιτες, αν φυσικα εχετε την
οικονομικη ανεση. Εγω πηγα γαμησα, την εχυσα στα μουτρα και γυρισα σπιτι μου. Ουτε να μου πρηζει τον πουτσο,
ουτε τιποτα.
Φίλε μου ένα θα σου πώ ,,,δεν συγκρίνεται η κ@ύλα όταν παίρνεις μια που την έχεις καμακώσει (και ειδικά όταν είναι δύσκολη ) με αυτήν του call girl . Δεν λέω να μην καλέσεις cg αλλά προσπάθησε το και ας φας τα μούτρα σου .Σκεφτηκα να μοιραστω την εμπειρια μου μηπως καταφερω και διαφωτισω καποιους που περνούν την ιδια
φαση με μενα.
εμπειρια περα απο κατι εφηβικα φιλακια-χαδακια στο λυκειο. Να προσθεσω πως δεν ειμαι ουτε χοντρος,
ουτε σπυριαρης, ουτε εχω μικρο πουτσο, σε περιπτωση που νομιζετε πως εχω κομπλεξ με την εμφανιση.
στην ηλικια μου ειναι μεσω ινστα,φβ κτλ. Οταν την πεφτεις σε καποια δεν ανταλλαζεις
πλεον τηλεφωνα, δινεις το ινστα σου και σε κανει φολοου ή την κανεις εσυ. Το θεμα
ειναι οτι εγω δεν τα παω καλα μ αυτα τα πραγματα, δεν γουσταρω να ανεβαζω προσωπικες
στιγμες μου ή να λεω τι τρωω και που βρισκομαι γιατι πολυ απλα δεν αναζητω επιβεβαιωση,
προσοχη.
να απανταει ΑΜΕΣΩΣ σε μηνυματα που στελνουν, να δινει αναφορα που παει και με ποιους.
Με λιγα λογια πρεπει να εισαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ, αν κανεις ολα τα παραπανω θα σ επιβραβευσουν,
δεν μας φοβουνται οπως παλια και δε δισταζουν να σε διασυρουν αν δεν εισαι καλος
Να εχετε αξιοπρεπεια, να εχετε ενδιαφεροντα, να ειστε ο εαυτος σας και να μη τρεχετε πισω απο καριολες και
καποια στιγμη θα βρεθει η σωστη γυναικα, αυτη που θα σεβεται τον αντρα. Μεχρι τοτε μια καλη λυση ειναι οι βιζιτες, αν φυσικα εχετε την
οικονομικη ανεση. Εγω πηγα γαμησα, την εχυσα στα μουτρα και γυρισα σπιτι μου. Ουτε να μου πρηζει τον πουτσο,
ουτε τιποτα.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Τυπε σε μια φραση σου θα σταθωΣυγνώμη ρε φίλε, τι σημαίνει "στην επαρχία οι γυναίκες ξέρουν την θέση τους"; Που ζούμε 100 χρόνια πριν; Αν δεν εκτιμας το αντίθετο φύλο πως θέλεις να βγάλεις γκόμενα;
Επίσης στην επαρχία είναι άσχημα τα πράγματα , ενώ σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, πολύ καλύτερα .
Ειδικά στην Αθήνα υπάρχει μουνι για να γαμησουν οι πάντες.
Το κυριότερο όμως είναι να εκτιμας τον άνθρωπο απέναντι σου. Αν βγαίνεις ραντεβού και βγάζεις μίσος προς τις γυναίκες δεν θα γαμησεις ποτέ.
Ομοίως εγώ , αν βγω ραντεβού και δω απέναντι μου κάποια που μισει τους άντρες , δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού.
Το κυριότερο είναι να αλλάξεις μυαλά. Έτσι δεν πας πουθενά.
"Υπαρχει μουνι για να γαμησουν οι παντες"
Αριθμητικα ναι.
Επι της ουσιας οχι.
Διπλα μου βλεπω αρσενικα δυο ταχυτητων
-τους δηθεν βολεμενους σε ενα μουνι επι χρονια(αυτη η κατηγορια ειναι που "χαλανε την πιατσα")
Αυτοι δινουν δυναμη στις γυναικες.
Γιατι εχοντας οι καθεμια το αγορι της,βγαινει εξω ντυμενη ξεκωλα με τις επισης δεσμευμενες φιλες της και το παιζουν "δυσκολες" επειδη ειναι βολεμενες.
-τους κυνηγους που με διαφορους τροπους και μεθοδους χωνονται και καλα κανουν.
Δυστυχως λιγοι εχουν καλα ποσοστα επιτυχιας γιατι οπως και να το κανουμε "θελει τεχνη" και οχι μονο.
Οπως λιγοι μπορουν να κανουν μαγικα με ενα bmx ε ετσι και εδω.
Μιλωντας για το μεσο ορο ομως που απλα "ξερουν ισορροπια,αντε και καμμια σουζα με το bmx"(καταλαβαινεις την αναλογια της παρομοιωσης)δηλαδη για το μεσο ανδρα εμφανησιακα,διανοητικα,μορφωτικα,κτλ τα πραγματα δεν ειναι τοσο αισιοδοξα οσο τα αναφερεις.
Ναι θα επρεπε να ειναι,συμφωνοι.
Γιατι αριθμητικα μας επαιρνε.
Αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι.
Εξ ου και ο αγοραιος ερωτας κανει χρυσες δουλειες.
Αν αυτο που βρισκει καποιος επι χρημασι(και οταν λεω "αυτο"δεν εννοω να βρει να γαμησει μια,αλλα ποικιλλια μουναρων με σχετικη ευκολια)το εβρισκε με ανεση εκει εξω τοτε οικοι ανοχης και πορνεια δε θα υπηρχε.
Αντιθετα,ανθιζει.
Κι αυτο ειναι δεικτης της αποτυχιας της αριθμητικης αναλογιας ανδρων γυναικων.
Πολλες οι δεσμευμενες με καποιον που τις βολεψε,πολλοι αγαμητοι και με απωθημενα(επειδη ακριβως ειναι καιρο μονο με μια)
Γι αυτο παιδες δε θα βαρεθω να το λεω:
ΓΝΩΡΙΣΤΕ μια γκομενα,ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΗΝ,αλλα πατε στην επομενη.ΜΗΝ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ.
Θελουν κι αλλοι να γαμησουν,θελετε κι εσεις ανανεωση.
Ετσι,θα αυξηθουν οι γυναικες οι εγκαταλελειμενες,με κριση αυτοπεποιθησης,οι γεματες ανασφαλεια και αρα πιο δεκτικες σε προσεγγισεις και χαμηλοτερα στανταρς...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Τελευταία τροποποίηση:
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.790
- Πόντοι
- 22.886
Τα είπες όλα.Τυπε σε μια φραση σου θα σταθω
Αριθμητικα ναι.
Επι της ουσιας οχι.
-τους δηθεν βολεμενους σε ενα μουνι επι χρονια(αυτη η κατηγορια ειναι που "χαλανε την πιατσα")
Γιατι εχοντας οι καθεμια το αγορι της,βγαινει εξω ντυμενη ξεκωλα με τις επισης δεσμευμενες φιλες της και το παιζουν "δυσκολες" επειδη ειναι βολεμενες.
Δυστυχως λιγοι εχουν καλα ποσοστα επιτυχιας γιατι οπως και να το κανουμε "θελει τεχνη" και οχι μονο.
Μιλωντας για το μεσο ορο ομως που απλα "ξερουν ισορροπια,αντε και καμμια σουζα με το bmx"(καταλαβαινεις την αναλογια της παρομοιωσης)δηλαδη για το μεσο ανδρα εμφανησιακα,διανοητικα,μορφωτικα,κτλ τα πραγματα δεν ειναι τοσο αισιοδοξα οσο τα αναφερεις.
Αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι.
Αν αυτο που βρισκει καποιος επι χρημασι(και οταν λεω "αυτο"δεν εννοω να βρει να γαμησει μια,αλλα ποικιλλια μουναρων με σχετικη ευκολια)το εβρισκε με ανεση εκει εξω τοτε οικοι ανοχης και πορνεια δε θα υπηρχε.
Αντιθετα,ανθιζει.
Πολλες δεσμευμενες με εναν,πολλοι αγαμητοι και με απωθημενα(επειδη ακριβως ειναι μονο με μια)
Ετσι,θα αυξηθουν οι γυναικες οι εγκαταλελειμενες,με κριση αυτοπεποιθησης,οι γεματες ανασφαλεια και αρα πιο δεκτικες σε προσεγγισεις και χαμηλοτερα στανταρς...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Φιλαράκι εδώ γράφονται μεγάλες αλήθειες...
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Να ξερεις φιλε δεν θα ταιριαξεις ευκολα με κοπελες κατω των 25,πρεπει να εισαι καρναβάλι και να εχετε κοντινο χαρακτηρα και ιδιους ρυθμους,προσωπικα ουτε με 30αρες ταιριαζω καθως νιωθω πολυ υποβαθμισμενος και δεν μπορω να ειμαι λειτουργικος....μην χαλασεις τον χαρακτηρα σου ή την οποια προσωπικοτητα σου για να κρατησεις κοπελα διπλα σου...θα σε γεμισει ψυχολογικα και αμφιβολιες...μπες σε ενα μπουρδελο και γαμα αμα δεις οτι εισαι σε απογνωση.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Διαφωνω με την τοποθετηση "ταμπελας"αλλο ενα νημα που επιβεβαιωνει οτι οι ινσελς ειναι οι συγχρονοι κοινωνικοι επαναστατες
Ειναι και αυτο ενα απο τα αρνητικα του ιντερνετ.Οχι οι ινσελς μονο.
Αλλα και οσοι τους βαφτισαν ετσι επιδεινωνοντας την ηδη λαθεμενη ταση τους να ομαδοποιηθουν διαφορετικα απο τα αλλα αρσενικα.
Επισης διαφωνω και με την ταμπελα "μουνοδουλοι"
Δεχομαι τελος πως δεν ειναι ολοι οι ανδρες ιδιων δυνατοτητων.
Απλα το ιδιο αποτυχημενος για μενα ειναι ο αγαπουλης μονογαμικος οικογενειαρχης με τον "κομπλεξικο" ινσελ.
Στην τελικη σε αυτο το φορουμ δεν προκυπτει επ ουδενι πως οι ανδρες του bou δεν μπορουν να συναψουν σχεσεις με το αλλο φυλο,οπως οι ινσελ που φανταζομαι ειναι εμφανησιακα η διανοητικα πολυ κατω του μετριου και ως εκ τουτου απορριπτονται διαρκως.Αλλα ουτε κι εκεινοι φταινε.
Αν αποδυναμωθουν οι γυναικες ακομη κι εκεινοι θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ξεπερασουν τις δυσκολιες τους.
Στο παρον θεμα εχουμε κατι διαφορετικο:
Ενα νεαρο με αυξημενο δεικτη νοημοσυνης και ευαισθησιας που αδυνατει να φερθει ως ο καφρος δηθεν μουρη αλητηριος πιθηκας που γοητευει κοριτσια της ηλικιας του.
Αυτο ειναι το θεμα του και λυσεις υπαρχουν.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ε ναι ..τόσες κοπέλες είναι μόνιμες στο στρατό πλέον..αφού δεν είναι Κουασιμόδος, γιατί να μη γνωρίσει μια από αυτές?Δεν μπορω να ξερω τι φταιει...
Αλλά οι βίζιτες ΔΕΝ εινσι η λυση για 23χρονο (όπως λεει ο ιδιος δλδ, και γι αυτο αμφιβάλω όπως και για το επαγγελμα)
Άσε που στις επαρχιακές πόλεις, πολλές 18χρονες βλέπουν ως λύση τους στρατιωτικούς..
Αμφιβάλλω κι εγώ για το ε παγγελμα
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.814
- Πόντοι
- 1.446
Ρε φίλε μήπως είσαι ο Christos Savvidis;Τυπε σε μια φραση σου θα σταθω
Αριθμητικα ναι.
Επι της ουσιας οχι.
Αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι.
Αντιθετα,ανθιζει.
Πολλες δεσμευμενες με εναν,πολλοι αγαμητοι και με απωθημενα(επειδη ακριβως ειναι μονο με μια)
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Αλλά και να είσαι θα το πεις;
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες...
Απλά κάνω κάποιες σκέψεις...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
.
Δεν ειμαι αυτος που λες τυπαρα μου,ωστοσο χαιρομαι που συμφωνεις στα λεγομενα μου...Ρε φίλε μήπως είσαι ο Christos Savvidis;
Αλλά και να είσαι θα το πεις;
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες...
Απλά κάνω κάποιες σκέψεις...
Πάντως, δεν σημαίνει ότι όλες κάνουν ουρά μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι στρατιωτικός ή δικηγόρος. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε, όσο κι αν αυτό δεν βολεύει μερικούς. Το επάγγελμα μπορεί να βοηθάει αλλά πιστεύω ότι δεν είναι το παν.Ε ναι ..τόσες κοπέλες είναι μόνιμες στο στρατό πλέον..αφού δεν είναι Κουασιμόδος, γιατί να μη γνωρίσει μια από αυτές?
Άσε που στις επαρχιακές πόλεις, πολλές 18χρονες βλέπουν ως λύση τους στρατιωτικούς..
Αμφιβάλλω κι εγώ για το επαγγελμα
Ακόμα είσαι μικρός, και γκομενα θα βρεις και άλλα call girl θα γαμησεις στην ζωή σου.Η εποχές δυστυχώς άλλαξαν όπως το λες όλες οι γκόμενές είναι με ένα κινητό στο χέρι,ειδικά οι μικρές ηλικίες, οι μεγαλύτερες από 35 και άνω είναι λίγο καλύτερη κατάσταση καθώς κάποιες φλερτάρουν ακομα. Σέ λίγο θα γαμαμε μέσω virtual reality
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Σημερα οι γυναικες υπερκαλυπτονται απο συναισθηματα και σεξ...ειναι στο σημειο που εκμεταλλεύονται τους αντρεςΤυπε σε μια φραση σου θα σταθω
Αριθμητικα ναι.
Επι της ουσιας οχι.
Αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι.
Αντιθετα,ανθιζει.
Πολλες οι δεσμευμενες με καποιον που τις βολεψε,πολλοι αγαμητοι και με απωθημενα(επειδη ακριβως ειναι καιρο μονο με μια)
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Οτι κανει τη γυναικα να νοιωθει ειτε οτι ενας ανδρας ειναι καταλληλος για να του επιβληθει,ειτε πως"αξιζει" η "εξημερωση" του,μετρα για εκεινη.Πάντως, δεν σημαίνει ότι όλες κάνουν ουρά μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι στρατιωτικός ή δικηγόρος. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε, όσο κι αν αυτό δεν βολεύει μερικούς. Το επάγγελμα μπορεί να βοηθάει αλλά πιστεύω ότι δεν είναι το παν.
Ολα τ αλλα αδιαφορα.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.814
- Πόντοι
- 1.446
Όλα είναι σχετικά, ο καθένας είναι διαφορετικός...22 χρόνων κάτι δεν κάνεις καλά... Έχω ένα μπάτσο μικρό που μένει παραδίπλα αθηνα και συγυριζει αρκετές... Η μόνιμη δουλειά σε αυτή την ηλικία είναι μαγνήτης...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Μεγαλη αληθεια τυπε...Όλα είναι σχετικά, ο καθένας είναι διαφορετικός...
Το γραψα κι εγω
Αλλος προσπαθει να σταθει,αλλος απλα το καβαλαει κι αλλος κανει τα απιστευτα με το bmx
Ενα ειναι σιγουρο:ο ανθρωπος ειναι ικανος για το χειροτερο και το καλυτερο...
Τελευταία τροποποίηση:
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Στις βίζιτες κάνεις σεξ και χύνεις γιατί ας πούμε να μη είναι μια λύση ?μια χαρά λύση είναι εφόσον κάνεις σεξ και χύνεις, οι έξω δε είναι λύση που πρίζουν μπάλες και μόνο τουπε είναι,μερικοί άνθρωποι είναι η μοίρα τους να μη βρουν ποτέ άρα γιαυτους η βιζιτα είναι η μοναδική λύση και εδώ που τα λέμε μια χαρά λύση,κάνουν σεξ τι άλλο να θέλουν?ποια η διαφορά?και στη βιζιτα σεξ κανεις και στις γκόμενες έξω σεξ κάνεις,άρα γιατί δε είναι λύση οι βίζιτες?οι βίζιτες μια χαρά ερωτικές είναι τουλάχιστον,οι έξω είναι ξενερωτες.Ετσι όπως έχουν γίνει οι γκόμενες υπάρχει μεγαλο μέρος αντρών που δε βρίσκει με τίποτα ούτε από σοσιαλ ούτε πουθενά και είναι σα το παιδί εδώ να έχουν μείνει μόνο στο φασωμα,και δε τα βγάζω από το κεφάλι μου αυτά εχω ακούσει,οι Ελληνίδες είναι περίεργες όλοι έτσι λένε,φλερτάρουν μόνο με αυτούς που το έχουν με το φλερτ οι υπόλοιποι που δε το έχουν δρόμο.Α. Αμφιβάλω για τα περί του επαγγέλματος αλλά anyway...
B. Στην ηλικία σου βρες γκόμενα, ή γκόμενες - ότι γουστάρεις, και άσε τις βίζιτες. Ή έχε τις ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ.
Γ. Σόσιαλ και παπαριές...ΠΑΝΤΟΥ βρίσκεις γκόμενα, όλα τα άλλα ειναι μαλακίες κσι υπεκφυγες
Τελευταία τροποποίηση:
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 206
Μια χαρά τα λες φίλε @Antikomformistis , αλλά τα λες σε λάθος σάιτ.
Και..."ειδικά στα 22 σου"
Μην κοιτάς που είναι σάιτ για πουτάνες, αυτό είναι για βιτρίνα.
Τα μέλη εδώ παραβγαίνουν με τον Σπαλιάρα και τον Τατσόπουλο για το ποιός θα γαμήσει τις περισσότερες στα κλαμπ της παραλιακής και στις τουρίστριες στην Πάρο και τη Σαντορίνη.
Πού και πού πηγαίνουν και σε καμιά ιερόδουλη έτσι για να της κάνουν τη χάρη και να απολαύσει κι εκείνη η καημένη απανωτούς οργασμούς.
Ασ'το λοιπόν , δε θα βγάλεις άκρη "ειδικά στα 22 σου"...
Και..."ειδικά στα 22 σου"
Μην κοιτάς που είναι σάιτ για πουτάνες, αυτό είναι για βιτρίνα.
Τα μέλη εδώ παραβγαίνουν με τον Σπαλιάρα και τον Τατσόπουλο για το ποιός θα γαμήσει τις περισσότερες στα κλαμπ της παραλιακής και στις τουρίστριες στην Πάρο και τη Σαντορίνη.
Πού και πού πηγαίνουν και σε καμιά ιερόδουλη έτσι για να της κάνουν τη χάρη και να απολαύσει κι εκείνη η καημένη απανωτούς οργασμούς.
Ασ'το λοιπόν , δε θα βγάλεις άκρη "ειδικά στα 22 σου"...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.307
- Πόντοι
- 4.546
Ακριβώς! Άλλο παιδεία άλλο μόρφωση. Αν θες να μορφωθείς πας στη βιβλιοθήκη και στο διαδίκτυο και αρχίζεις και γεμίζεις το κεφάλι σου με γνώσεις. Σωστή συμπεριφορά και ανθρώπινους τρόπους, σεβασμός και ήθος δεν τα βρίσκεις τόσο εύκολα.η παιδεία δεν έχει να κάνει με γνώσεις (μόνο).
έχει να κάνει και με συμπεριφορά, τρόπους, πως βλέπεις τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω σου.
πως φέρεσαι
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 349
- Πόντοι
- 21
"Γιατί έχω σκατά στο κεφάλι μου αντί μυαλό και τελικά πήγα να γίνω το μόνο πράγμα που μου αξίζει σε αυτή τη ζωή" έπρεπε να είναι ο τίτλος. Είσαι 23, αλλά οι αντιλήψεις σου και ο τρόπος που μιλάς για τις γυναίκες δε διαφέρει από κάτι χυδαίους μπάρμπες 60 ετών που αράζουν καφενεία. Μην απορείς γιατί θα μείνεις μέχρι τις βίζιτες με τέτοιες απόψεις για τον κόσμο. Τα κορίτσια καλά κάνουν και έχουν σόσιαλ και εσύ απέχεις. Γλίτωσαν από έναν βαθιά σεξιστή και κακοποιητικό τύπο.Σκεφτηκα να μοιραστω την εμπειρια μου μηπως καταφερω και διαφωτισω καποιους που περνούν την ιδια
φαση με μενα.
προσοχη.
ουτε τιποτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26