Νέα

Γιαγιά δεν είχε να πληρώσει στα Lidl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Δεν είναι η μόνη... Είναι μία από τους πολλούς, από τους πάμπολους...
Οι τραπεζικοί που έδιναν δάνεια που ήξεραν ότι δεν θα εξυπηρετηθούν δεν είχαν έλεγχο τότε από το σύστημα γιατί οι από πάνω ήξεραν που πήγαινε το πράγμα (μνημόνια, ανακεφαλαιοποίηση κτλ. και ότι εμείς θα πληρώναμε το μάρμαρο).
Πήγαιναν λοιπόν αλλοδαποί με κανένα περιουσιακό στοιχείο εδώ στην Ελλάδα, άστεγοι, ναρκομανείς στην τράπεζα και ο υπεύθυνος τραπεζικός τους χορηγούσε ονομαστικό δάνειο 10000 ευρώ πχ και τους έδινε τα μισά, κρατώντας τα άλλα μισά ο ίδιος...
Είχα γνωρίσει ταξιτζή που είχε "ξεσκίσει" τις τράπεζες στα δάνεια με μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του μια μηχανή...
Οικογενειακό φίλο οδοντίατρο με κανένα περιουσιακό στοιχείο πάλι να έχει "ξεσκίσει" τις τράπεζες στα δάνεια...
Ήταν η πολιτική των τραπεζών εκείνη την εποχή τέτοια...
Είχαν αφήσει να δένουν τα σκοινιά με τα λουκάνικα γιατί αυτοί που ήταν στα πράγματα ήξεραν ότι στο τέλος άλλοι θα πλήρωναν το μάρμαρο...
Είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία το ΔΝΤ μετέτρεψε το ιδιωτικό χρέος σε δημόσιο κατά παράβαση του καταστατικού του...

Αυτό ακριβώς .Έδιναν δάνεια σε ανέργους σε φοιτητές , σε νοικοκυρές , σε χαμηλοσυνταξιούχους , σε χαμηλόμισθους κτλ , και μάλιστα τα έδιναν όχι μόνο ενώ δεν υπήρχε κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο όνομα τους , άλλα και δίχως , να μπαίνει έστω κάποιος σαν εγγυητής .

Σε άπειρες περιπτώσεις δε , ο άλλος δεν έκανε ούτε καν αίτηση για δάνειο , και τον έπαιρναν τηλέφωνο και του έλεγαν έλα από το κατάστημα για να πάρεις τα λεφτά από δάνειο που σου έχει προ εγκριθεί και του φόρτωναν και ως δώρο και δυο πιστωτικές .

Σαφώς και γνώριζαν οι τράπεζες το ότι όλοι αυτοί δεν θα εξυπηρετούσαν τα δάνεια τους , και βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που τους τα έδιναν . Οι τράπεζες φυσικά πήραν μετά πίσω τα λεφτά τους , μαζί και τους τόκους κτλ μέσο μνημονίων , ανακεφαλαιοποίησης κτλ , και με κερασάκι στην τούρτα οι δανειολήπτες να τους χρωστούν ακόμη άλλα τόσα .

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Υ.Σ
Ο κάθε μεγαλοκαρχαρίας , ο κάθε μεγάλο απατεώνας , η και ακόμη και ο κάθε τυχάρπαστος , αναζητά μια “ευρωπαϊκή χώρα΄” , με επίπεδο “ πολιτών “ τύπου ξερολοασχετοσύνης , τύπου είμαι έξυπνος και θα σε πιάσω κορόιδο [ ενώ είμαι κουτοπόνηρος και θύμα ] και γενικά τύπου λευκός μεν άλλα στην ουσία τύφλα να έχουν αρχέγονες φυλές της Αφρικής μπροστά μου κτλ

και άλλα αυτά τα βρίσκουν στο ελλαντα

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.277
Πόντοι
2.696
Αυτό ακριβώς .Έδιναν δάνεια σε ανέργους σε φοιτητές , σε νοικοκυρές , σε χαμηλοσυνταξιούχους , σε χαμηλόμισθους κτλ , και μάλιστα τα έδιναν όχι μόνο ενώ δεν υπήρχε κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο όνομα τους , άλλα και δίχως , να μπαίνει έστω κάποιος σαν εγγυητής .

Σε άπειρες περιπτώσεις δε , ο άλλος δεν έκανε ούτε καν αίτηση για δάνειο , και τον έπαιρναν τηλέφωνο και του έλεγαν έλα από το κατάστημα για να πάρεις τα λεφτά από δάνειο που σου έχει προ εγκριθεί και του φόρτωναν και ως δώρο και δυο πιστωτικές .

Σαφώς και γνώριζαν οι τράπεζες το ότι όλοι αυτοί δεν θα εξυπηρετούσαν τα δάνεια τους , και βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που τους τα έδιναν . Οι τράπεζες φυσικά πήραν μετά πίσω τα λεφτά τους , μαζί και τους τόκους κτλ μέσο μνημονίων , ανακεφαλαιοποίησης κτλ , και με κερασάκι στην τούρτα οι δανειολήπτες να τους χρωστούν ακόμη άλλα

Σαφώς και γνώριζαν οι τράπεζες το ότι όλοι αυτοί δεν θα εξυπηρετούσαν τα δάνεια τους , και βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που τους τα έδιναν . Οι τράπεζες φυσικά πήραν μετά πίσω τα λεφτά τους , μαζί και τους τόκους κτλ μέσο μνημονίων , ανακεφαλαιοποίησης κτλ , και με κερασάκι στην τούρτα οι δανειολήπτες να τους χρωστούν ακόμη άλλα τόσα .
Εποχικός υπάλληλος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο και του έδιναν καταναλωτικό δάνειο και χρυσή κάρτα, με "εξασφάλιση" τον εποχικό μισθό, άλλο παράδειγμα που θυμήθηκα.
Σε παρακάλαγαν να πάρεις δάνειο, χωρίς καμιά σοβαρή εγγύηση...
Και όλα αυτά ενώ πιο πριν για να πάρεις δάνειο για σοβαρό επιχειρηματικό σχέδιο με εγγυήσεις, οι πιθανότητες ήταν απειροελάχιστες...
Χρειαζόταν πολιτικό μέσον, να σου έχει γ@@@@ει την γυναίκα, ο τραπεζικός που ήταν υπεύθυνος και τέτοια...
Για στεγαστικά δάνεια ούτε λόγος, ακόμα χειρότερα...
Γι΄αυτό ευδοκιμούσαν οι Γούκοι και οι συναφείς...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.154
Πόντοι
7.195
Δύο σκέψεις που εκ πρωιμίου με βασανίζουν σε αυτή την υπόθεση. Αφ' ενός μεν η κλοπή πράγματος ευτελούς αξίας συνεχίζει να ισχύει στο ποινικό μας δίκαιο.
Αφ' ετέρου, στο ισχύον ποινικό δίκαιο δίδεται η ευκαιρία στον δράστη μέχρι την περάτωση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου να επιστρέψει το κινητό πράγμα που ιδιοποιήθηκε ή την αξία του ώστε να απαλλαγεί. Αφού παρευρισκόμενοι πολίτες προσφέρθηκαν να πληρώσουν την αξία γιατί τέτοια εμμονή;
Για να αποφύγουμε τις άσκοπες, ατέρμονες και κενές συζητήσεις, δεν με ενδιαφέρει κατ' ελάχιστον γιατί η ηλικιωμένη θέλησε να αφαιρέσει τα πράγματα. Είτε είναι κλεπτομανής είτε πεινάει, προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αδυνατω να πιστέψω πως το έκανε για να σπάσει πλάκα.
ενδιαφέρον.. Στα πόσα ευρώ ορίζεις την ευτελή αξία ;
Όσο για τους πολίτες που προσφέρθηκαν να πληρώσουν επίτρεψε μου κάποιες αμφιβολίες..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.154
Πόντοι
7.195
Να συμπληρώσω Κόμη σε αυτό που λες :

Άρθρο 377 - Ποινικός Κώδικας - Κλοπές και υπεξαιρέσεις ευτελούς αξίας​

1. Αν η κλοπή ή η υπεξαίρεση έχει αντικείμενο πράγμα ευτελούς αξίας, τιμωρείται με χρηματική ποινή ή με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών. Αν όμως η πράξη τελέστηκε από ανάγκη για άμεση χρήση ή ανάλωση του αντικειμένου της κλοπής ή υπεξαίρεσης, το δικαστήριο μπορεί να κρίνει την πράξη ατιμώρητη.
2. Στις περιπτώσεις αυτού του άρθρου η ποινική δίωξη γίνεται μόνο ύστερα από έγκληση.

Τα πακέτα κρέατα-τυριά μπορεί να είναι στα 30 ευρώ, είναι αυτό ευτελής αξία ;
Παρακάτω λέει το δικαστήριο ΜΠΟΡΕΙ να κρίνει την πράξη ατιμώρητη αν το αναλώσεις επιτόπου, να φας την τυρόπιτα ας πούμε.
Για τα κρέατα-τυριά πάλι λίγο δύσκολο.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.277
Πόντοι
2.696
Υ.Σ
Ο κάθε μεγαλοκαρχαρίας , ο κάθε μεγάλο απατεώνας , η και ακόμη και ο κάθε τυχάρπαστος , αναζητά μια “ευρωπαϊκή χώρα΄” , με επίπεδο “ πολιτών “ τύπου ξερολοασχετοσύνης , τύπου είμαι έξυπνος και θα σε πιάσω κορόιδο [ ενώ είμαι κουτοπόνηρος και θύμα ] και γενικά τύπου λευκός μεν άλλα στην ουσία τύφλα να έχουν αρχέγονες φυλές της Αφρικής μπροστά μου κτλ

και άλλα αυτά τα βρίσκουν στο ελλαντα

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.154
Πόντοι
7.195
ο σκλαβενιτης την επιβραβευσε κιολας της εστειλε σπιτι ενα βαν να σαβουριασει η κωλογρια :2funny:
ακόμα αναρωτιέμαι τι αντιπαροχές πήρε από το ΣΥΡΙΖΑ για το ξελάσπωμα των εργαζόμενων του Μαρινόπουλου.
Πάντως στα ταμεία Σκλαβενίτη οι κυρίες δουλεύουν με ταχύτητες δημόσιου υπάλληλου..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.154
Πόντοι
7.195
Κανείς δεν προσφέρθηκε να πληρώσει το χρέος της γριάς.

Πάντως δε βλέπω και πολλούς αριστερούς να σκέφτονται τους υπαλλήλους (τα Lidl ανοίγουν από τις 7:00) που στην απογραφή θα βρούνε το μπελά τους. Δε βλέπω κανέναν να λυπάται τον υπάλληλο που αν δεν πιάσει τον κλέφτη μπορεί να απολυθεί.
Επίσης υπάρχουν συσσίτια από εκκλησίες, από Δήμους, που δίνουν ένα πιάτο φαϊ. Αλήθεια γιατί δεν πήγε εκεί;
Επίσης όλοι εσείς οι "ευαίσθητοι" πολίτες όταν βλέπετε ένα παιδί των φαναριών ή ένα ζητιάνο στο δρόμο, δίνετε ελεημοσύνη ή σφυράτε αδιάφορα;
Εσείς οι ευαίσθητοι αριστεροί αν σας κλέψουν από το μαγαζί ή από το σπίτι σας φωνάζετε την αστυνομία ή ζητάτε το βιογραφικό του κλέφτη;
καλά τώρα το πήρες είδηση, οι συριζαίοι τους υπαλλήλους Λιντλ τους έχουν για δοσίλογους

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.686
Πόντοι
4.546
εγινε και στα lidl που ο κοσμος τα εχει και λιγο αχτι.Αμα γινοταν σε κανα ελληνικων συμφεροντων μαρκετ θα την τιμωρουσαν για παραδειγματισμο.

Στα LIDL εάν έχεις λίγο το μικρόβιο της βούτας σ'εξιτάρει η ύπαρξη σεκιούριτι στους διαδρόμους.. εν αντιθέσει με τα δικά μας σούπερ μάρκετ που και να κλέψεις (εάν βέβαια ΔΕΝ σε πάρουν μάτι απ'τα κλειστά κυκλώματα) σου αφήνει την αίσθηση σαν να κλέβεις εκκλησία ένα πράγμα....

• Like
Αντιδράσεις: fil69

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.686
Πόντοι
4.546
Εγώ μια φορά είχε γίνει μαλακια στα Λίντλ γιατί είχα ξεχάσει στο καρότσι ένα πακέτο κρέας δεν το είχα δει και δεν το είχα δώσει στο ταμία να το χτιπισει παίρνω το καρότσι να φύγω και άρχισε να βαράει μπιπ μπιπ...
Μόνος πήγα να το πλιρωσω λέω ρεζίλι έγινα στο ωραίο Αλβανίαρικο γκόμενάκι στο ταμειο.. Στο κάτω κάτω τα Λίντλ δεν είναι και ακριβά.. Σιγά μη κλέψω τώρα 3χ4 Έβρο που κάνει ένα πακέτο κρέας.. Η γριά για να είχε κλέψει 40 Έβρο πράγματα, πρέπει να είχε φορτωσει πολύ πράμα στο βρακι της??

Ποιο βρακί ρεεέεεεε τύπε.. εδώ στον κώλο σου να προσπαθήσεις να χώσεις τόσο πράγμα θα τα καταφέρεις μονάχα εάν είσαι ο Λίλας άντε με αρκετό ζόρι η Αλεξανδράτου....
:confused: :confused::confused::confused::confused::confused:

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
ενδιαφέρον.. Στα πόσα ευρώ ορίζεις την ευτελή αξία ;
Όσο για τους πολίτες που προσφέρθηκαν να πληρώσουν επίτρεψε μου κάποιες αμφιβολίες..
Τα 44 € είναι ευτελής αξία αν σκεφτείς τα έξοδα που γίνονται για ένα δικαστήριο. Πίστεψέ με. Την ευτελή αξία δεν την ορίζουμε εγώ κι εσύ αλλά η νομολογία.
Μπορείς να έχεις όσες αμφιβολίες θες αλλά ισχύει στο ακέραιο, επιτρεψέ μου να έχω προσωπική άποψη.
Το θέμα δεν είναι η προσωπική μας άποψη για το αδίκημα αλλά τι ορίζει ο νόμος και ο νόμος είναι σαφής σε τέτοιες περιπτώσεις.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
2.846
Τα 44 € είναι ευτελής αξία αν σκεφτείς τα έξοδα που γίνονται για ένα δικαστήριο. Πίστεψέ με. Την ευτελή αξία δεν την ορίζουμε εγώ κι εσύ αλλά η νομολογία.
Μπορείς να έχεις όσες αμφιβολίες θες αλλά ισχύει στο ακέραιο, επιτρεψέ μου να έχω προσωπική άποψη.
Το θέμα δεν είναι η προσωπική μας άποψη για το αδίκημα αλλά τι ορίζει ο νόμος και ο νόμος είναι σαφής σε τέτοιες περιπτώσεις.
Σίγουρα ναι
Δεν υπάρχει θέμα για την αξία αλλά για την πράξη
Και τσίχλες να ήταν με πενήντα λεπτά ίδια συνέπεια έχει...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Θα εχεις παρατηρησει οτι στα σουπερ μαρκετ υπαρχουν μερικοι πελατες που ανοιγουν και καταναλωνουν συσκευασιες. Σοκολατες, χυμους, γαλα. Και μετα την αδεια συσκευασια μπορει να την περασουν απο το ταμειο, μπορει ομως να την πεταξουν σε κανα ραφι. Αν στη διαρκεια της μερας το κανουν αυτο 4-5, δεν χαλασε κι ο κοσμος. Εχασε το σουπερ μαρκετ 5 προιοντα. Αν το κανουν πολλοι, αλλαζει το πραγμα.

Ετσι και με τα κλεμμενα. Οντως, μπορει να ειναι ευτελες ποσο τα 44 ευρω, ειδικα για να γινει δικαστηριο. Αν η κλεψια των 44 ευρω γινεται καθε μερα απο αρκετα ατομα, στεκεται επιχειρηση και εργαζομενοι; Σην απογραφη φαινονται τα παντα. Και τοτε αρχιζουν τα δυσκολα, και για τους υπαλληλους.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Θα εχεις παρατηρησει οτι στα σουπερ μαρκετ υπαρχουν μερικοι πελατες που ανοιγουν και καταναλωνουν συσκευασιες. Σοκολατες, χυμους, γαλα. Και μετα την αδεια συσκευασια μπορει να την περασουν απο το ταμειο, μπορει ομως να την πεταξουν σε κανα ραφι. Αν στη διαρκεια της μερας το κανουν αυτο 4-5, δεν χαλασε κι ο κοσμος. Εχασε το σουπερ μαρκετ 5 προιοντα. Αν το κανουν πολλοι, αλλαζει το πραγμα.

Ετσι και με τα κλεμμενα. Οντως, μπορει να ειναι ευτελες ποσο τα 44 ευρω, ειδικα για να γινει δικαστηριο. Αν η κλεψια των 44 ευρω γινεται καθε μερα απο αρκετα ατομα, στεκεται επιχειρηση και εργαζομενοι; Σην απογραφη φαινονται τα παντα. Και τοτε αρχιζουν τα δυσκολα, και για τους υπαλληλους.
Μιλάμε για την συγκεκριμένη περίπτωση και μόνο, όχι για κάθε περίπτωση κλοπής. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν είπα ποτέ πως είναι επιτρεπτό να κλέβουμε. Παρέθεσα τον νόμο. Ο νόμος λέει πως η αφαίρεση κινητού πράγματος είναι κλοπή.
Με συγχωρείς αλλά πρέπει να πω κάτι. Μη βλέπουμε τέτοιες περιπτώσεις αποστειρωμένα. Στην Σκανδιναβία έχουν σχεδόν 0% εγκληματικότητα. Αυτός είναι ο σκοπός μας κι όχι αν πρέπει να τιμωρηθεί η γιαγιά.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Θα γράψω κάτι που ισχύει για όλα τα γραπτά μου. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΩΚΟΜΜΑΤΑ, οι συζητήσεις μου έχουν κοινωνικό κριτήριο και όχι κομματικό

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
αφου εισαι σε αβ πρεπει να ξερεις οτι ποτε κανενας υπευθυνος δεν πληρωσε για κλεμενα επισης ολες οι αλυσιδες εκτος lidl εχουν ενημερωσει τους υπευθυνους τους οτι οποιος ζητησει φαγητο να τον δινουν χρεωνοντας την εταιρια απλα δεν το λενε γιατι θα γινει χαμος
Θα σε λυπήσω, γιατί έχω ιδίοις όμματι γνώση για το αντίθετο, με τον ένα απο τους δύο υπευθύνους στο κατάστημα να πληρώνει τα κερατιάτικα για τους κλεμμένους nescafe πριν κανένα δίμηνο.
Επίσης, εδώ δεν συζητάμε εαν η όποια γιαγιά, παππούς, άστεγος, έγκυος ή ότι άλλο πήγε να πεί "ρε παιδιά πεινάω, μια βοήθεια" για να τα χώνουμε στο Lidl, ή στο κάθε σούπερ μάρκετ που δεν το κάνανε. Εδω συζητάμε για μια κλοπή. Εσύ δηλαδή πιστεύεις οτι πήγε στον υπεύθυνο η γιαγιά, του είπε "παιδί μου, δεν έχω λεφτά" και αυτός την έστειλε στο διάολο, πριν σουφρώσει η γιαγιά;

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.452
Πόντοι
206
Και φυσικά όποιος διανοηθεί να πει το αυτονόητο "η κλοπή είναι ανήθικη", θα πέσουν πάνω του να τον φάνε "τι λες ρε φασίστα καπιτάλα, η καημένη η γιαγιούλα" και τέτοια κουμουνιστικά.
Φίλε δεν είναι "κομμουνιστικά" αυτά τα πράγματα.
Νεορωμέικα είναι.
Δεν νομίζω οι 8 στους 10 να είναι κομμουνιστές , που υποστηρίζουν τη γριά.
Έτσι μας έχουν μάθει από παιδιά.
Καμία κοινωνική ευθύνη

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Η δική μου μητέρα παίρνει 360 ευρώ τον μήνα και τσοντάρω και εγώ που πληρώνομαι μετά από τρεις και τέσσερις μήνες. Δεν πήγαμε να κλέψουμε. Η κυρία ήθελε να κάνει το τραπέζι στα παιδιά της με κλεμμένα αν και λαμβάνει 800 ευρώ σύνταξη μηνιαίως όπως γράφουν τα διάφορα site. Ίσως να μην έγινε και ακριβώς έτσι γιατί έχουμε δουλέψει και σε τέτοιες θέσεις και ξέρουμε τι γίνεται. Του το λες μία, του το λες δύο, κάνεις ότι δεν βλέπεις αλλά μετά βλέπεις έχει ξεπεράσει τα όρια και θα πας εσύ ο εργαζόμενος στο σπίτι σου πληρώνοντας τα σπασμένα..

Αρκετά μελό η ιστορία.

Αν δεν την έπιαναν την επόμενη μέρα θα ξεπέρναγε το 100άρι στις <<αγορές>> και πάει λέγοντας! Δοκιμάστε το στα Jumbo καθαρά Ελληνική επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη, κλέφτη και εργαζόμενο! Ορθώς βεβαίως έπραξε η εταιρεία που απέσυρε την μήνυση μετά, αλλά κάποια χέρια πρέπει να φτάνουν μέχρι εκεί που μπορούν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.694
Πόντοι
6.256
Πότε πάμε Σκλαβενίτη να ψονισουμε τζάμπα? Πάντα είχα απορία πως βγει αεί οικονομικά ο Σκλαβενίτη με τόσους υπαλιλουα στη δουλεψη τους.. Πιθανόν να του σκάει χοντρό χρήμα ο κουλης για να μην εχιε ανεργία, θα του λέει διόρισε στο μάρκετ κομσο και θα έχεις φοροαπαλαγες από εμένα.. Τα Λίντλ πχ η ο γαλαξίας έχουν όσους υπαλιλους χρειαζοντε.
Τον σκλαβενιτη τον εχουν τα κομματα οπως την ολυμπιακη την ερτ κλπ
Πληθος χοντρων μεσηλικων δυσκίνγτων υπαλλήλων,
Και ειναι και τοσο αχρηστοι οι διευθυντες που τις πιο αργες χοντρες τις βαζουν στα ταμεία,

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Και η γριά δεν έπρεπε να κλέψει (να φάει κανονικά φυλάκα με αναστολή ή ότι προβλέπεται), αλλά και τα σούπερ είναι λερες μεγάλες και στις καραντίνες ξεσκιστηκαν στο ταληρο με τις κρατικές ευλογίες (είσπραξη ΦΠΑ). Μάλιστα έχουν βρει τρόπο εδώ και χρόνια, τα ληγμένα τρόφιμα για πέταμα που κάποιοι τα έπαιρναν από τους κάδους να τα φάνε, να τα παίρνουν είτε απευθείας στη σκουπιδιαρα (λιντλ), είτε χτίζοντας μάντρες να μην έχουν πρόσβαση (το είχα δει σε Καρφούρ παλιότερα). Ακόμα και αυτά τα βλέπουν ως διαφυγοντα κέρδη.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: fil69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom