Νέα

Για το σημερινό μας χάλι, για όλα φταίνε οι άλλοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μην κάνεις προβλέψεις όπως στις μεταγραφές του πάο που έκανε ο άλλος.

ποιους να δώσουν; αφού τους ξέρουμε,
και τα μεγάλα κεφάλια ξέρουμε και "τοπικά" σε κάθε μικρή κοινωνία ξέρουνε και τα μικρά λαμόγια που τρώνε το δικό τους μερίδιο.
κανέναν δεν θα δώσουν γιατί άμα νιώσει αδικημένος αυτός ο ένας θα πάρει και άλλους η μπάλα.

και το ξαναλέω , αυτούς που φάγαν και τρώνε και ακόμα τους ξέρουμε, έχουνε γίνει υπουργοί, είναι στελέχη μεγάλα σε υπηρεσίες, δημόσιες και μη, δεν τους καλύπτει κανείς, απλά δεν τους αναφέρουν.
Συμφωνω..αλλα πιστευω οτι κατι θα κανουν για να μας κλεισουν τα στοματα!....Τωρα κρατηθητε, γιατι εμαθα οτι περνανε κι αλλα μετρα εκτος αυτων της Κυριακης..οσοι δουν ειδησεις να με ενημερωσουν..γιατι φευγω να κανω την βολτα μου!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Συμφωνω..αλλα πιστευω οτι κατι θα κανουν για να μας κλεισουν τα στοματα!....Τωρα κρατηθητε, γιατι εμαθα οτι περνανε κι αλλα μετρα εκτος αυτων της Κυριακης..οσοι δουν ειδησεις να με ενημερωσουν..γιατι φευγω να κανω την βολτα μου!!!!!!!
Αγαλι αγαλι....θα γινει η κωλοτρυπιδα μαs ...φινιστρινι

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6

Κλασικά ...δεν είναι αρκετά τα μέτρα....έρχεται νέο υπο-πακέτο!!

Οσον αφορά για το ποιός ή ποιοί θα την πληρώσουν , για να θολώσουν τα νερά , έχουν στοχοποιηθεί ήδη κάποια εξιλαστήρια θύματα ...
Οι δομές που δημιουργούν την διαφθορά θα αλλάξουν ???? Εκεί σε θέλω μάστορα... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τριζουν τα κοκκαλα του που βλεπει ολα τα φλωρακια να επικαλουνται το ονομα του αλλα να κρυβονται κατω απο τα φουστανια της μαμας τους.

Ο παπαδοπουλος ρισκαρε τη ζωη του για να πετυχει αυτο που νομιζε σωστο.
Οι τωρινοι απλα κρυβονται, πληκτρολογουν και βριζουν.

1000% ΣΩΣΤΗ

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΚΑΡΦΙ
ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΕΕΕ?

περιεργο ειναι που καταπατας τους κανονες και δεν λες να συμμορφωθεις

περιεργο ειναι που εναν κωλοδιαγωνισμο τον εχεις κανει σημαια και αναφερεςι τα αποτελεσματα σε καθε ασχετο θρεντ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ευχαριστούμε για το σκούπισμα.

επί του θέματος:
εγώ έχω μεγάλη φοβία για επικείμενο τυπικό ή άτυπο εμφυλιο.

δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό αλλά το όλο κλίμα μου βγάζει αυτή την αίσθηση.
χρειαζόμαστε ένα άτυπο "restart"
να ξεκινήσουν όλα από την αρχή.
με πόλεμο δεν γίνεται τώρα,
άλλος παπαδόπουλος δεν υπάρχει, μοναχά γελοίοι και γραφικοί ακροδεξιοί,
κουμουνιστικό καθεστώς ούτε με σφαίρες, αν γίνει κάτι τέτοιο μόνο τα κουμούνια θα μείνουν στη χώρα, οι υπόλοιποι θα πάνε για μετανάστες.
και άλλη αντίδραση δεν μπορώ να σκεφτώ :-

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ο παπαδοπουλος ρισκαρε τη ζωη του για να πετυχει αυτο που νομιζε σωστο.
Οι τωρινοι απλα κρυβονται, πληκτρολογουν και βριζουν.

:think: :think: Ήταν απλά ένα κουράδι με φιλοδοξίες. Όπως και κάθε χουντικός άλλωστε.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Καταρχην θα παρακαλουσα να αποφευχθει το spamming. Ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα(εστω για καποιους απο δω μεσα)οποτε θα παρακαλουσα να αποφυγετε απαντησεις του τυπου  :2funny: :idiot: :jerking: :jerking: :rockon: κτλ

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid::uglystupid:

PoutsaPouliou

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχην θα παρακαλουσα να αποφευχθει το spamming. Ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα(εστω για καποιους απο δω μεσα)οποτε θα παρακαλουσα να αποφυγετε απαντησεις του τυπου  :2funny: :idiot: :jerking: :jerking: :rockon: κτλ

Εδω και αρκετο καιρο βλεπω την εξελιξη της χωρας μας! Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο. Καταστροφολογια παντου, ολοι ενα βημα πριν το γκρεμο και ολοι ετοιμοι να αποδωσουν ευθυνες! Ποιος φταιει για το χαλι της χωρας μας? Υπαρχουν ποικιλες απαντησεις επι του θεματος αλλα οποιον και να ρωτησεις εξαιρει τον εαυτο του! Για το χαλι φταινε οι πολιτικοι, για το χαλι φταινε τα μεγαλα κεφαλαια, για το χαλι φταινε οι φοροφυγαδες...εκτος βεβαια απο εμας! Πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι σαν λαος δεν εχουμε παιδεια!
Τι θελω να πω με αυτο?

- Μας φταιει ο καταστηματαρχης διοτι δεν κοβει αποδειξη ομως οταν μας πει οτι θα μας κοψει 5 ευρω απο την τιμη τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
- Μας φταιει που δεν υπαρχει σοβαρη αστυνομευση. Οταν εχει αστυνομικους στις πορειες που δπροσπαθουν να συμμορφωσουν τα πληθη λεμε κοιτα τους αλητες βαρανε τα παιδακια...ενω οταν δεν τους πειραζουν λεμε οτι καθονται εκει και παρακολουθουν αμετοχοι!
- Μας φταιει ο μισθος των 700ευρω. Συμφωνω οτι δε φτανουν για να επενδυσεις για το μελλον σου, ομως με αυτο το μισθο εχουμε καταφερει να εχουμε ολοι ενα κινητο των 250ευρω και ανω(για να μη πω οτι το iphone ειναι πρωτο σε πωλησεις), να εχει η καθε οικογενεια 2-3 αμαξια και το ενα απο τα τρια να ειναι κατηγοριας καγιεν!
- Μας φταινε οι πολιτικοι που ανοιγαν ολο αυτο τον καιρο θεσεις στο δημοσιο για ρουφιανο-προσληψεις ομως μολις παιρναμε χαμπαρι καποια προκυρηξη τοτε ολοι αρχιζαμε τα τηλεφωνα στο μπαρμπα απο τη κορωνη!
- Μας φταινε οι μεταναστες που μπηκαν ανεξελεγκτα στη χωρα! Οταν μπηκαν ελεγαν ολοι οι μαστορες...παρε τον "αλβανο" να σου βαλει τα πλακακια φτηνα και να δεις ποσο στραβα θα ειναι! 1-2-3 ο "αλβανος" την μαθαινε τη δουλεια και τελικα κατεληξε να πεταξει τον Ελληνα εξω απο τις οικοδομες και να κανει κουμαντο αυτος! (Προς θεου δε συμφωνω με ολους τους μεταναστες που εχει η χωρα προσπαθω ομως να δειξω και την αλλη πλευρα, ουτε λεω οτι ολοι ειναι νομιμοι και εκαναν λεφτα καθαρα)

Εχω να πω ακομα απειρα παραδειγματα! Το συμπερασμα ομως που οδηγει? Οτι ολοι φταιμε, ακομα και μεις(δεν εξαιρω τον εαυτο μου φυσικα)! Καποια στιγμη πρεπει ολοι να αναλαβουμε τις ευθυνες μας και να αρχισουμε να σκεπτομαστε σοβαρα και να μην ειμαστε μονο οτι μας πουλαει η τηλεοραση!

Το θεμα δε θελω να πολιτικοποιησετε! Γι'αυτο και το ανοιξα σε αυτο το section του φορουμ. Δεν εξαιρω κανενα πολιτικο για το χαλι της σημερινης Ελλαδας απλα λεω οτι δε φταινε μονο αυτοι!

Ρε θα μας τρελανεις τι ειναι αυτα που λες?Πιος ειπε οτι οι φταινε οι μεταναστες για την κατασταση?

"οταν εχει αστυνομικους στις πορειες που δπροσπαθουν να συμμορφωσουν τα πληθη λεμε κοιτα τους αλητες βαρανε τα παιδακια"
Καλα αυτο δεν το σχολιαζω καν  μαλλον μπατσος εισαι για να λες τετοιες μαλακιες

"Συμφωνω οτι δε φτανουν για να επενδυσεις για το μελλον σου, ομως με αυτο το μισθο εχουμε καταφερει να εχουμε ολοι ενα κινητο των 250ευρω και ανω(για να μη πω οτι το iphone ειναι πρωτο σε πωλησεις), να εχει η καθε οικογενεια 2-3 αμαξια και το ενα απο τα τρια να ειναι κατηγοριας καγιεν!"
Εγω που εχω μια μπακατελα και δεν εχω αμαξι μαλακας ειμαι?Αν τα εχεις εσυ ολα αυτα μπραβο σου αλλα μονος σου τις εκανες τις μαλακιες και τωρα κλαιγεσαι

Οι μονοι που φταινε για την καταντια μας ειναι τα καθικια που μας κυβερναγαν τοσα χρονια.Απορω ρε παιδια πως γινεται να μας γαμανε με νεα μετρα και να βγαινουν οι ΜΑΛΑΚΕς οι ελληνες σε γκαλοπ και να λενε οτι ειναι απαραιτητα τα μετρα.Πρεπει να ειμαστε απο τους πιο ηλιθιους λαους στον κοσμο μας γαμησαν την ελλαδα οι πολιτικοι και καθομαστε απραγοι αντι να βγουμε τωρα στους δρομους και να παμε να καψουμε την βουλη και τους γαμιολιδες εκει μεσα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μπραβο σε αυτον που αρχισε το φορουμ. εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν.αν ειμασταν καλυτεροι θα ειχαμε και καλυτερους πολιτικους!!!!!

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

"Οι μονοι που φταινε για την καταντια μας ειναι τα καθικια που μας κυβερναγαν τοσα χρονια.Απορω ρε παιδια πως γινεται να μας γαμανε με νεα μετρα και να βγαινουν οι ΜΑΛΑΚΕς οι ελληνες σε γκαλοπ και να λενε οτι ειναι απαραιτητα τα μετρα.Πρεπει να ειμαστε απο τους πιο ηλιθιους λαους στον κοσμο μας γαμησαν την ελλαδα οι πολιτικοι και καθομαστε απραγοι αντι να βγουμε τωρα στους δρομους και να παμε να καψουμε την βουλη και τους γαμιολιδες εκει μεσα"

Γιατί τους πολιτικούς ποιός τους έβγαλε? Ναι ξέρω μη μου πεις! Οι άλλοι! Εσύ κι εγώ ψηφίζαμε πάντα τους καλούς! Οι άλλοι ψήφιζαν τα λαμόγια και τους ανίκανους. το θέμα βέβαια είναι ότι εμείς θα πληρώσουμε. Αυτοί?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
"Οι μονοι που φταινε για την καταντια μας ειναι τα καθικια που μας κυβερναγαν τοσα χρονια.Απορω ρε παιδια πως γινεται να μας γαμανε με νεα μετρα και να βγαινουν οι ΜΑΛΑΚΕς οι ελληνες σε γκαλοπ και να λενε οτι ειναι απαραιτητα τα μετρα.Πρεπει να ειμαστε απο τους πιο ηλιθιους λαους στον κοσμο μας γαμησαν την ελλαδα οι πολιτικοι και καθομαστε απραγοι αντι να βγουμε τωρα στους δρομους και να παμε να καψουμε την βουλη και τους γαμιολιδες εκει μεσα"

Γιατί τους πολιτικούς ποιός τους έβγαλε? Ναι ξέρω μη μου πεις! Οι άλλοι! Εσύ κι εγώ ψηφίζαμε πάντα τους καλούς! Οι άλλοι ψήφιζαν τα λαμόγια και τους ανίκανους. το θέμα βέβαια είναι ότι εμείς θα πληρώσουμε. Αυτοί?
να φανταστω φιλε μου οτι και συ δεν πληρωσες ποτε αλβανο τωρα που σου εχει φαει τη δουλεια.να φανταστω οτι εσυ ποτε δε πληρωσες πολαιοδομια για μια αδεια,να φανταστω οτι εσυ ποτε δε πληρωσες ενα γρηγοροσιμο για να κανεις τη δουλεια σου γρηγοροτερα,να φανταστω οτι εσυ αν ειχες η αν εχεις βουλευτη δικο σου δεν θα τον εβαζες να σε βολεψει.αν μου απαντησεις οχι σε ολα αυτα που σου ειπα τοτε ειλικρινα εισαι εξαιρεση και θα σου ζητησω συγνωμη για τον συνυρμο μου.αν δεν μου πεις οχι τοτε εισαι ΚΑΙ ΕΣΥ μερος του συστηματος φιλε μου

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Εδω και αρκετο καιρο βλεπω την εξελιξη της χωρας μας! Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο. Καταστροφολογια παντου, ολοι ενα βημα πριν το γκρεμο και ολοι ετοιμοι να αποδωσουν ευθυνες! Ποιος φταιει για το χαλι της χωρας μας? Υπαρχουν ποικιλες απαντησεις επι του θεματος αλλα οποιον και να ρωτησεις εξαιρει τον εαυτο του! Για το χαλι φταινε οι πολιτικοι, για το χαλι φταινε τα μεγαλα κεφαλαια, για το χαλι φταινε οι φοροφυγαδες...εκτος βεβαια απο εμας! Πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι σαν λαος δεν εχουμε παιδεια!
Τι θελω να πω με αυτο?

- Μας φταιει ο καταστηματαρχης διοτι δεν κοβει αποδειξη ομως οταν μας πει οτι θα μας κοψει 5 ευρω απο την τιμη τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
- Μας φταιει που δεν υπαρχει σοβαρη αστυνομευση. Οταν εχει αστυνομικους στις πορειες που δπροσπαθουν να συμμορφωσουν τα πληθη λεμε κοιτα τους αλητες βαρανε τα παιδακια...ενω οταν δεν τους πειραζουν λεμε οτι καθονται εκει και παρακολουθουν αμετοχοι!
- Μας φταιει ο μισθος των 700ευρω. Συμφωνω οτι δε φτανουν για να επενδυσεις για το μελλον σου, ομως με αυτο το μισθο εχουμε καταφερει να εχουμε ολοι ενα κινητο των 250ευρω και ανω(για να μη πω οτι το iphone ειναι πρωτο σε πωλησεις), να εχει η καθε οικογενεια 2-3 αμαξια και το ενα απο τα τρια να ειναι κατηγοριας καγιεν!
- Μας φταινε οι πολιτικοι που ανοιγαν ολο αυτο τον καιρο θεσεις στο δημοσιο για ρουφιανο-προσληψεις ομως μολις παιρναμε χαμπαρι καποια προκυρηξη τοτε ολοι αρχιζαμε τα τηλεφωνα στο μπαρμπα απο τη κορωνη!
- Μας φταινε οι μεταναστες που μπηκαν ανεξελεγκτα στη χωρα! Οταν μπηκαν ελεγαν ολοι οι μαστορες...παρε τον "αλβανο" να σου βαλει τα πλακακια φτηνα και να δεις ποσο στραβα θα ειναι! 1-2-3 ο "αλβανος" την μαθαινε τη δουλεια και τελικα κατεληξε να πεταξει τον Ελληνα εξω απο τις οικοδομες και να κανει κουμαντο αυτος! (Προς θεου δε συμφωνω με ολους τους μεταναστες που εχει η χωρα προσπαθω ομως να δειξω και την αλλη πλευρα, ουτε λεω οτι ολοι ειναι νομιμοι και εκαναν λεφτα καθαρα)

Εχω να πω ακομα απειρα παραδειγματα! Το συμπερασμα ομως που οδηγει? Οτι ολοι φταιμε, ακομα και μεις(δεν εξαιρω τον εαυτο μου φυσικα)! Καποια στιγμη πρεπει ολοι να αναλαβουμε τις ευθυνες μας και να αρχισουμε να σκεπτομαστε σοβαρα και να μην ειμαστε μονο οτι μας πουλαει η τηλεοραση!

Το θεμα δε θελω να πολιτικοποιησετε! Γι'αυτο και το ανοιξα σε αυτο το section του φορουμ. Δεν εξαιρω κανενα πολιτικο για το χαλι της σημερινης Ελλαδας απλα λεω οτι δε φταινε μονο αυτοι!
ολα καλα αυτα που λες φιλαρακι αλλα το θεμα μας δεν ειναι οι αποδειξεις τα κινητα τα αμαξια.το θεμα ειναι οτι χρονια τωρα μας ξεγελασανε η μαφιοκρατια και η διαφθορα που μας κυβερναει και ξεπουλησανε την χωρα και εχουν αφησει τον κοσμο ομηρο.και να σου πω και κατι φιλαρακι μου δεν με ενδιαφερει αν θα ανεβει στα υψη η ανεργια.3 μηνες τον χειμωνα που ημουν χωρις δουλεια με ρωτησε κανεις τι κανω πωσ τη βγαζω ζω πεθανα;ΚΑΝΕΝΑΣ.για αυτο λοιπον στα αρχιδια μου.μια φορα στη ζωη μου παλιοτερα καθυσηχαστηκα σε μια δουλεια που ημουν και νομιζα οτι ειμαι μονιμος ειδα την πορτα της εξοδου επειδη δεν ημουν ρουφιανος.απο τοτε εγινα αλλος ανθρωπος ξυπνησα.οσο για τουσ αλοδαπουσ μαγκια τους που μαθανε τις δουλειες και ειναι και εργολαβοι γιατι αυτοι οταν μαθαινανε οι δικοι μας προτιμουσαν να παιζουν ταβλι στα καφενεια και τις καφετεριες.και εμενα μου εχει τυχει να δουλεψω σε εργολαβο αλλοδαπο οταν δεν ειχα δουλεια.αλλα ετσι μαθανε οι περισοτεροι στην ελλαδα να  ειναι βολεμενοι και να μην ξερουνε να πιασουν ουτε ενα σκεπαρνι.ερχονται δυσκολες μερες παιδια το παραδειγμα της αργεντινης ειναι προσφατο και ιδιο.οσο για το μεροκαματο τα ντουβαρια της οικοδομης περιμενουν οσοι πιστοι προσελθετε.εγω δε φταιω σε τιποτα δεν εχω φαει δραχμη απο αυτο το γαμημενο κωλοκρατος που βγαζει κυβερνησεις παμψηφει.ουστ

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

ανωμαλια τελειως.αυτοι που κουναγανε τα σημαιακια στις εκλογες αμα τουσ ρωτησεις τωρα θα σου πουνε δε τους ψηφισα δε τους ψηφισα.επιτροπη ημουν στις εκλογες βαρεθηκα να μετραω ηλιους σιχαθηκα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931
Εντάξει για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί και τα κόμματα, αλλά τους πολιτικούς και τα κόμματα ποιος τους ψηφίζει; όλοι εμείς, άρα είμαστε συνένοχοι και συνυπεύθυνη, είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί.
Μόλις Ο Γεωργάκης μας είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" τρέξαμε όλοι να τον βγάλουμε με 10% διαφορά, την ίδια ώρα που ο χοντρός έλεγε ότι είμαστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση  (τι άσχημη ρε χοντρέ εδώ έχουμε πτωχευση κανονικά και με το νόμο) κανείς δεν αναρωτήθηκε αυτός γιατί δεν τάζει στον Λαο για να βγει; μήπως πραγματικά δεν υπάρχουν λεφτά;...άλλα τη να περιμένεις από ένα λαό που στέλνει στην Βουλή γυναίκες μόνο και μόνο επειδή είναι ωραία μουνιά και τις δειχνη η τηλεόραση, βλέπε Καιλη, Ράπτη, Γκερεκου αλλά και γραφικούς τύπους όπως Παναγιώτη"Ζορρο"Ψωμιαδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Βαϊτση Αποστολάτο κ.α.
Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας...

Επισκέπτης

Αρχίδια!!! :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εντάξει για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί και τα κόμματα, αλλά τους πολιτικούς και τα κόμματα ποιος τους ψηφίζει; όλοι εμείς, άρα είμαστε συνένοχοι και συνυπεύθυνη, είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί.
Μόλις Ο Γεωργάκης μας είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" τρέξαμε όλοι να τον βγάλουμε με 10% διαφορά, την ίδια ώρα που ο χοντρός έλεγε ότι είμαστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση  (τι άσχημη ρε χοντρέ εδώ έχουμε πτωχευση κανονικά και με το νόμο) κανείς δεν αναρωτήθηκε αυτός γιατί δεν τάζει στον Λαο για να βγει; μήπως πραγματικά δεν υπάρχουν λεφτά;...άλλα τη να περιμένεις από ένα λαό που στέλνει στην Βουλή γυναίκες μόνο και μόνο επειδή είναι ωραία μουνιά και τις δειχνη η τηλεόραση, βλέπε Καιλη, Ράπτη, Γκερεκου αλλά και γραφικούς τύπους όπως Παναγιώτη"Ζορρο"Ψωμιαδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Βαϊτση Αποστολάτο κ.α.
Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας...
τυπε για την καιλη διαφωνω,εχει οραμα η κοπελα :2on1:
ο πανικας ειναι μορφη ρε
emoticon-zorro.gif

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10