Νέα

Για τι θέματα μιλάτε όταν συζητάτε με εκδιδόμενες(ιερόδουλες/cg/ct)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Κοιταξε, εμεις σε απλα μερη γαμαμε, στο Μετσοβειο, στο Harvard, στο Δημοκριτο. Το final frontier θα φτασουμε οταν ο Βυζολαγνος παρει την Chelsea Charms στο Διαστημικο Λεοφωρειο, υπο συνθηκες ελλειψης βαρυτητας. Τα αποτελεσματα της μελετης θα ανακοινωθουν exclusive στην επιστημονικη ημεριδα του bourdela.com
Τσεκαρε εδω την ερευνητρια C. Charms

είσαστε αρρωστοι!!!!!!  :zombie:  :2funny:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αντε να σοβαρευτουμε μη μας πεις και off topic
1) Σε μπουρδελο πηγα τελευταια φορα πριν 25 χρονια. Τοτε ειχα τρελλες τεστοστερονες κι ετσι η συζητηση ηταν "Γεια σου" οταν εμπαινε η κοπελλα και "Γεια σου" οταν εβγαινε
2) CG/CT περιπτωση πρωτη. Αν ειναι γκομενακι "συνεσταλμενο" του πιανω συζητησουλα του τυπου τι ωραια τα μαλλακια σου, που πηρες τα παπουτσακια σου μπλα μπλα, να αισθανθει γυναικαρα να περασουμε καλα
3) CG/CT περιπτωση δευτερη. Αν ειναι γκομενακι του τυπου "εγω ειμαι κι αλλη καμμια" της υποδεικνυω με διπλωματικοτατο τροπο τα μειονεκτηματα της, γιατι αλλιως η φολα ειναι εγγυημενη
4) CG/CT περιτωση τριτη. Εχω ψωνισει "στα τυφλα" και ηρθε μπαζο. Η συζητηση περιστρεφεται στο πως ευγενικα θα παρει τον πουλο να φυγει. Εαν εχω παει στο χωρο της, ξαναπαμε στο 1) Λεω "Γεια σου", λοκατζιδικη μεταααααβολη κι οπου φυγει φυγει

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
1) Λεω "Γεια σου", λοκατζιδικη μεταααααβολη κι οπου φυγει φυγει

όχι λοκατζίδικη μεταβολή χάνεις χρόνο.... :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

η λύση είναι μια Michael Jackson Moon walk
να κάνεις ότι πας μπροστά αλλά να πηγαίνεις πίσω στην ουσία....

Να και οι οδηγίες πώς να το μάθεις να το κάνεις

εαν υπήρχε σχολή για παίκτες κανονικά αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρώτο και πιο βασικό μάθημα που έπρεπε να μαθαίνουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμείς συζητάμε για βιντεοπαιχνίδια.....μια μου πρότεινε να παίξουμε διπλό στο πλέιστεισον :birdman:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
όχι λοκατζίδικη μεταβολή χάνεις χρόνο.... :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

η λύση είναι μια Michael Jackson Moon walk
να κάνεις ότι πας μπροστά αλλά να πηγαίνεις πίσω στην ουσία....

Να και οι οδηγίες πώς να το μάθεις να το κάνεις

εαν υπήρχε σχολή για παίκτες κανονικά αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρώτο και πιο βασικό μάθημα που έπρεπε να μαθαίνουν  :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστο σε βρισκω. Αρχιζω την προπονηση

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Προσπαθώ να κάνω αυτό που πάνε να μου κάνουν στην αρχή αυτές :sunglasses:,δηλαδή να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για την προσωπική τους ζωή :grin: :grin:.Μετά έρχομαι και τα καταθέτω εδώ στο φόρουμ και πολύ γουστάρω :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Συνηθέστατον θέμα τοιούτων συζητήσεων εἶναι ἡ ἠθικὴ παρακμὴ καὶ κατάπτωσις τῆς συγχρόνου κοινωνίας.

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Συζητησεις οπως η ερχομενη συναντηση κορυφης,το μεσανατολικο,το ενδεχομενο πολεμου μεταξυ Β.Κορεας Ν.Κορεας κ.τ.λ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom