Νέα

Για τι θέματα μιλάτε όταν συζητάτε με εκδιδόμενες(ιερόδουλες/cg/ct)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
πωωωωωω ρε φιλε γλυψιμοοοοοοο  :lheel: :lheel:

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
;)

εγω παντως για το Κυπριακο μιλαω ... το εχω εξαντλησει μιλαμε ... ε και τωρα τελευταια φλεγον θεμα το μνημονιο, ΔΝΤ , τροικα τετοια ενδιαφεροντα ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εσύ όταν καπνίζεις δεν μπορείς να μιλήσεις σου πίανεται η γλώσσα??? και συγνώμη την ώρα που έχεις φέρει κοπέλα σπίτι πας για χέσιμο ?  :think:
δηλαδη κατσε για να συγχρονιστω μαζι σου....αυτο το τοπικ το ανοιξες στα σοβαρα; :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πωωωωωω ρε φιλε γλυψιμοοοοοοο  :lheel: :lheel:

εγω παντως για το Κυπριακο μιλαω ... το εχω εξαντλησει μιλαμε ... ε και τωρα τελευταια φλεγον θεμα το μνημονιο, ΔΝΤ , τροικα τετοια ενδιαφεροντα ..
ποιος το γαμει και το κυπριακο ρε φιλε;εδω δεν θα χουμε σε λιγο λεφτα να γαμησουμε σαν ανθρωποι στο τζακουζακι μας.... :headbang: :headbang: :grin:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
δηλαδη κατσε για να συγχρονιστω μαζι σου....αυτο το τοπικ το ανοιξες στα σοβαρα; :headbang: :headbang: :headbang:

κουβέντα να γίνεται ρε παίκτη αλλά μην το γαμάμε... να μην λέμε και μόνο μαλακείες.... ;)

βάλε και κανένα εμότικον να ξέρω πότε μιλάς σοβαρά και πότε μαλακείες...  ;)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
Όλο  :jerking: λέμε γιατί η άλλη είναι αλλοδαπή και κάνεις συνεννόηση κλαρίνο ή είναι Ελληνίδα και κρύβει λόγια. Εμένα η μόνη φορά που μου άρεσε συζήτηση ήταν μια φορά που ένα call girl εξ Αλβανίας ορμώμενο που έπαιρνα πριν χρόνια ( το πήδαγα με στοργή γιατί δήλωνε 18 , αλλά δεν έπαιρνα και όρκο ότι τα είχε κλείσει - Διαβατήριο ούτε για πλάκα να μου δείξει) , μου πρότεινε να κάνουμε πρωκτικό γιατί την προηγούμενη ώρα της ξέσκιζαν τον κώλο δυο τύποι , φίλοι του ιδιοκτήτη του γραφείου και τώρα ήταν χαλαρός και θα έμπαινε πιο εύκολα. Με τις περιγραφές που μου έκανε,  ήδη με είχε κάνει Turbo !!!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
με είχε κάνει Turbo !!!

έλα με φώναξες????

οι 2 τύποι που της ξέσκισαν τον κώλο πρίν της τον χώσεις εσύ της τον ξέσκιζαν ταυτόχρονα ή μια ο ένας μια ο άλλος...?  :think:

σορρυ για το  :offtopic:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
έλα με φώναξες????

οι 2 τύποι που της ξέσκισαν τον κώλο πρίν της τον χώσεις εσύ της τον ξέσκιζαν ταυτόχρονα ή μια ο ένας μια ο άλλος...?  :think:

σορρυ για το   :offtopic:

Ένας , ένας και αλύπητα, η πλάκα είναι ότι ήταν τόσο τρυφερούδι που εγώ δεν είχα διανοηθεί καν να την ρώτήσω εάν το δουλεύει το γκρόβερ!!

Ο κλαρίνο έκανε συνεννόηση κλαρίνο και όταν δήλωσε ότι έγινε Turbo , ο Turbo τον ρωτάει εάν τον επικαλέστηκε  !!  Καλό! 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μεσαιανατολικό
κυπριακό
οικονομική κρίση
αποστολές στο διάστημα
τετραγωνισμός κύκλου
θεωρία της σχετικότητας και συσχετισμένα σωματίδια
θεωρία των χορδών
σκοπιανό
δηλαδή θέματα γενικού ενδιαφέροντος και παντώς επιστητού

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
μεσαιανατολικό
κυπριακό
οικονομική κρίση
αποστολές στο διάστημα
τετραγωνισμός κύκλου
θεωρία των χορδών
σκοπιανό

Ασχολήστε μόνο με τις εξακριβωμένες γνώσεις που αφορούν το επιστητό ή απλά και με τις νέες θεωρίες που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμα?

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
μεσαιανατολικό
κυπριακό
οικονομική κρίση
αποστολές στο διάστημα
τετραγωνισμός κύκλου
θεωρία των χορδών
σκοπιανό

tsolias φυσικός είσαι??... πάντως κι εγώ έχω συζητήσει μαζί τους ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από πολιτική μέχρι ό,τι θέλετε

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν τους μιλαω. τους κραταω μουτρα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ασχολήστε μόνο με τις εξακριβωμένες γνώσεις που αφορούν το επιστητό ή απλά και με τις νέες θεωρίες που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμα?
βασικά προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμη.
φυσικά για μερικά από αυτά περιμένουμε να φτιαχτεί σε κανα μήνα ο επιτα-χύστης σπερματιδίων του μεταξουργείου πρώτα.

tsolias φυσικός είσαι??... πάντως κι εγώ έχω συζητήσει μαζί τους ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από πολιτική μέχρι ό,τι θέλετε
όχι προγραμματιστής αλλά έχω διαβάσει κάποια βιβλία του hawking

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αν της άρεσε το γαμήσι μου....απο που είναι...για πόσο και που θα δουλεύει κ.λ.π. :rockon:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
βασικά προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμη.
φυσικά για μερικά από αυτά περιμένουμε να φτιαχτεί σε κανα μήνα ο επιτα-χύστης σπερματιδίων του μεταξουργείου πρώτα.

ΕΥΓΕ , ήμουν σίγουρος ότι με τα call girl που καλείς προάγεις την γνώση.  Είμαι δε σίγουρος ότι όταν παίρνεις τηλ. για call girl  δεν ασχολήσε με μαλακίες του τύπου πως είναι εμφανισιακά η κοπέλα και τι πρόγραμμά κάνει , αλλά εάν στην ΕΣΣΔ είχε τελειώσει κάποιο πανεπιστημιακό τμήμα , εάν έχει μεταπτυχιακό τίτλο , πόσες γλώσσες μιλάει κ.τ.λ

Τέλος εάν  έχει ξεχάσει τα προφυλακτικά δεν χάλασε και ο κόσμος , αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσει με τίποτα είναι τα αντίγραφα πτυχίου ( Προσοχή θεωρημένα!)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΕΥΓΕ , ήμουν σίγουρος ότι με τα call girl που καλείς προάγεις την γνώση.  Είμαι δε σίγουρος ότι όταν παίρνεις τηλ. για call girl  δεν ασχολήσε με μαλακίες του τύπου πως είναι εμφανισιακά η κοπέλα και τι πρόγραμμά κάνει , αλλά εάν στην ΕΣΣΔ είχε τελειώσει κάποιο πανεπιστημιακό τμήμα , εάν έχει μεταπτυχιακό τίτλο , πόσες γλώσσες μιλάει κ.τ.λ

Τέλος εάν  έχει ξεχάσει τα προφυλακτικά δεν χάλασε και ο κόσμος , αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσει με τίποτα είναι τα αντίγραφα πτυχίου ( Προσοχή θεωρημένα!)

μην το γελάς καθόλου, πλάκα πλάκα μερικές του μεταξουργείου είναι σπουδαγμένες αλλά το νταβαντζιλίκι(όλων των μορφών) τις αναγκάζει να εκδίδονται

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μην το γελάς καθόλου, πλάκα πλάκα μερικές του μεταξουργείου είναι σπουδαγμένες αλλά το νταβαντζιλίκι(όλων των μορφών) τις αναγκάζει να εκδίδονται

νομίζω υπάρχει μια σίτυ τουρ που είναι μαθηματικός...

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
μεσαιανατολικό
κυπριακό
οικονομική κρίση
αποστολές στο διάστημα
τετραγωνισμός κύκλου
θεωρία των χορδών
σκοπιανό
Ρε συ Τσολια τετοιες απλες συζητησουλες κανεις? Κι εγω σε ειχα για πιο deep thinker. Εγω τελευταια επικεντρωνομαι στα ευρηματα περι αντι-ύλης, στα πειραματα του επιταχυντη νετρονιων στο Cern, ειδικα στο φλεγον ζητημα της βραχυβιοτητας των ποζιτρονιων. Δοκιμασε το, θα ξετρελλαθουν!

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ΕΥΓΕ , ήμουν σίγουρος ότι με τα call girl που καλείς προάγεις την γνώση.  Είμαι δε σίγουρος ότι όταν παίρνεις τηλ. για call girl  δεν ασχολήσε με μαλακίες του τύπου πως είναι εμφανισιακά η κοπέλα και τι πρόγραμμά κάνει , αλλά εάν στην ΕΣΣΔ είχε τελειώσει κάποιο πανεπιστημιακό τμήμα , εάν έχει μεταπτυχιακό τίτλο , πόσες γλώσσες μιλάει κ.τ.λ

Α ολα κι ολα, εγω παντα ρωταω τι προγραμμα κανει, αν ειναι σε νομπελιστα καθηγητη, αν επιδοτειται απο την Ευρωπαικη Διαστημικη Υπηρεσια κλπ. Α και κατι αλλο, φιλικη συμβουλη. Μην αρκειστε να κοιταξετε τα Μαστερ της, αν δε σας δειξει την αναγνωριση του ΔΙΚΑΤΣΑ, τον πούλο!! Το ταξακι της και δρομο!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Α ολα κι ολα, εγω παντα ρωταω τι προγραμμα κανει, αν ειναι σε νομπελιστα καθηγητη, αν επιδοτειται απο την Ευρωπαικη Διαστημικη Υπηρεσια κλπ. Α και κατι αλλο, φιλικη συμβουλη. Μην αρκειστε να κοιταξετε τα Μαστερ της, αν δε σας δειξει την αναγνωριση του ΔΙΚΑΤΣΑ, τον πούλο!! Το ταξακι της και δρομο!

ρε μλκ σε μπουρδέλα και ξενοδοχεία πάτε και γαμάτε ή σε βιβλιοθήκες?

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε μλκ σε μπουρδέλα και ξενοδοχεία πάτε και γαμάτε ή σε βιβλιοθήκες?
Κοιταξε, εμεις σε απλα μερη γαμαμε, στο Μετσοβειο, στο Harvard, στο Δημοκριτο. Το final frontier θα φτασουμε οταν ο Βυζολαγνος παρει την Chelsea Charms στο Διαστημικο Λεοφωρειο, υπο συνθηκες ελλειψης βαρυτητας. Τα αποτελεσματα της μελετης θα ανακοινωθουν exclusive στην επιστημονικη ημεριδα του bourdela.com
Τσεκαρε εδω την ερευνητρια C. Charms

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom