Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πωπω της γαμήσαμε τον κλώνο της κοπέλας :P ψιλομαλακία αυτό τώρα που το σκέφτομαι :huh:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
πωπω της γαμήσαμε τον κλώνο της κοπέλας :P ψιλομαλακία αυτό τώρα που το σκέφτομαι :huh:

Γιατι δεν ακους ρε ?  :zfuck:

Δεν ειναι κλωνος της 100% λεμεεεεεεεεεεε

...ευλογημένη.

Πάει πακέτο η φράση.

Δν μ αρεσει ετσι  :-

Υπερβολας ....  :zfuck:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Γαμαμε πουτανες, γιατι αμα δε γαμαμε πουτανες, θα γαμαμε πουστηδες.
Χμ...
(Ελπιζω να καταλαβατε οτι εννοω πως ολα τα θηλεα ειναι πορνες... Απλα υπαρχουν καποιες που δε ζητανε γαμο μετα το σεξ)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γαμαμε πουτανες, γιατι αμα δε γαμαμε πουτανες, θα γαμαμε πουστηδες.
Χμ...
(Ελπιζω να καταλαβατε οτι εννοω πως ολα τα θηλεα ειναι πορνες... Απλα υπαρχουν καποιες που δε ζητανε γαμο μετα το σεξ)

κι αυτοι πως θα ζησουν ρε τυπε, κλεφτες θα γινουν?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ειμαι 40 χρονων, και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, ακουγα καποιους να λενε "Εμενα θα ακουτε, ερχεται η καταστροφη...θυμηθειτε με, ερχονται δυσκολες μερες".
Αποφασισα εδω και πολυ καιρο, οταν ακουω τετοια, να μην δινω σημασια.
Κοψτε την καταστροφολογια και βελτιωστε τη ζωη σας. Μπορειτε.
Αρκει να περιορισθει η κλαούνα.
ακριβως το ιδιο εχω πει και γω πολλακις εδω μεσα

συτη η απαισιοδοξια και η φοβια εγκλωβιζει τον ανθρωπο σε ενα συγκεκριμενο μιζερο τροπο σκεψης
τους αναγκαζει να θυματοποιουνται εν αγνοια τους

Επισκέπτης
Moυ γαμησατε την ψυχολογια μαλακισμενες και δεν μπορουσα να γαμησω σαν ανθρωπος αποψε στο Μεταξουργειο. 3 γκομενες πηρα στη σειρα για να μπορεσω να τελειωσω, 2 με 15 και ενδιαμεσα 1 με 10 ευρω. 40 ευρω αντι για 15 εξαιτιας σας, μου γαμησατε τον προϋπολογισμο. Αντε στο διαολο μαλακισμενες Ελλ-ε-ηνιδες!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Moυ γαμησατε την ψυχολογια μαλακισμενες και δεν μπορουσα να γαμησω σαν ανθρωπος αποψε στο Μεταξουργειο. 3 γκομενες πηρα στη σειρα για να μπορεσω να τελειωσω, 2 με 15 και ενδιαμεσα 1 με 10 ευρω. 40 ευρω αντι για 15 εξαιτιας σας, μου γαμησατε τον προϋπολογισμο. Αντε στο διαολο μαλακισμενες Ελλ-ε-ηνιδες!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

τι λες ρε τυπε εσυ επαθες μεγαλη ζημια  :headbang:

Επισκέπτης

Στις ορχιδέες μας....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Tέλειωσαν και οι τρεις? :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η αντιγόνη είναι ξαδέρφη του τσαουσόπουλου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom