kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Όλα αυτά από το ξωτίκο εεεε;;;
και από τον τρόπο γραφής εννοείται...αφού με ξέρεις...
Όλα αυτά από το ξωτίκο εεεε;;;
Οι άλλοι ποιοι είναι;;;Εγώ θέλω να τ οαλλάξω γιατί οι Μάριοι του σάιτ γίναμε πολύ....θέλω να είμαι ξεχωριστός
Ναι ρε σε ξέρω τι μ_ _ _ _ _ς είσαι!!!και από τον τρόπο γραφής εννοείται...αφού με ξέρεις...
Tριαντάφυλλος
Ναι ρε σε ξέρω τι μ_ _ _ _ _ς είσαι!!!
Το δικό σου είναι πιο πούστικο!!!Ομολογώ ότι είναι πιο αστείο από το Μάριος...
Αλλά σοβαρά τώρα,το Τριαντάφυλλος θα είχες περισσότερες πιθανότητες να το αλλάξεις...λόγω του ότι θεωρείτε "πούστικο" (κατά τον περισσότερο κόσμο) και θα προτιμούσες κάτι πιο....αντρίκιο όπως Αντώνης ή Πέτρος... ;)
Θα'θελές!!!μάστορας
Θα'θελές!!!
Οι άλλοι ποιοι είναι;;;
Είσαι ικανός να'ναι αυτός ο λόγος!!!
Ναι,ναι σαν κάθε νταλικέρης!!!!!!να προσθέσω ότι η μαριάννα θα έχει σίγουρα μια βαθιά, σιγανή και άκρως ερωτική φωνη
Μήπως σε φωνάζουνε Μαρίκα κ στην δίνει;;;Όχι βέβαια.....
Λόγοι υπάρχουν....
Το δικό σου είναι πιο πούστικο!!!
Ένα βλακ-ο-meter πιστεύω θα ήταν πιο χρήσιμο πάντως...Πλάκα πλάκα θα έπρεπε να έχει βγει ένα gay-o-meter για τα ονόματα... ;)
Mαλακία test κ το George που είναι από τα πιο συνηθισμένα ονόματα δίνει 50%....Να κάτι βρήκα...για να δούμε....
Marios is 50% gay
Triantafyllos is 30% gay.
Kosmas is 33% gay
Τελικά εγώ έχω το πιο πούστικο
Να κάτι βρήκα...για να δούμε....
Kosmas is 33% gay
Ενα σωρο ανοησιες εχεις αραδιασει, με αποκορυφωμα το παραπανω.Τότε ρε φίλε οι ηθοποιοί πως αλλάζουν ονόαμτα;;;;
Έχω σιχαθεί να ακούω στο δρόμο να φωνάζουν Κώστα,Γιάννη,Νίκο,Βασίλη,κτλ.....ας κάνουμε μια αρχή να διώξουμε αυτά τα κωλονόαμτα
Σε ΑΛΛΕΣ υποθέσεις όμως ;)
Οπότε μην το γυρίσεις σε Elias,κάντο Κosmas!!!Το Ηλίας είναι ακόμα πιο πούστικο....
Elias is 60% gay