Νέα

Για όσους θέλουν να αλλάξουν το χριστιανικό τους όνομα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενα σωρο ανοησιες εχεις αραδιασει, με αποκορυφωμα το παραπανω.
Βρε λελετα, αν δεις την ταυτοτητα του Γιαννη Βαρθακουρη, τι λες οτι γραφει? "Γιαννης Παριος" ????
η της Κυριακης Παπαδοπουλου γραφει ετσι σκετα ¨Μαρινελλα"

Δε τα έχουν αλλάξει επίσημα...αλλά δεν μπορείς να παρουσιάζεσαι στον κόσμο ως Βαρθακούρης καθότι κακόηχο.... :rolleyes:

Οπότε μην το γυρίσεις σε Elias,κάντο Κosmas!!! :cheesy:

Έρε με τι μαλακίες κάθεσαι κ ασχολήσεεεεε... :headbang:

Toν Μάριο Φραγκούλη πάντως δεν τον χάλασε το ονομά του καθόλου αν κ πούστικο!!! :boobies:

Λοιπόν το παραχέσαμε το θέμα.....άλλος ήταν ο σκοπός του θέματος....όχι για το αν έχουμε πούστικο όνομα...αλλά για το αν έχουμε χριστιανικό όνομα,που στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν αναγκάσει τα παιδιά τους να βαπτίζονται χρ. ορθ. με το ζόρι,....χωρίς να έχουν την επιλογή όταν μεγαλώσουν και αναγκάζονται να τρέχουν άμα θέλουν να αλλάξουν..,.. :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λοιπόν το παραχέσαμε το θέμα.....άλλος ήταν ο σκοπός του θέματος....όχι για το αν έχουμε πούστικο όνομα...αλλά για το αν έχουμε χριστιανικό όνομα,που στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν αναγκάσει τα παιδιά τους να βαπτίζονται χρ. ορθ. με το ζόρι,....χωρίς να έχουν την επιλογή όταν μεγαλώσουν και αναγκάζονται να τρέχουν άμα θέλουν να αλλάξουν..,.. :)
Δηλαδή σε ενοχλεί ότι είναι χριστιανικό ορθόδοξο το ονομά σου κ όχι το ότι λέγεσαι Μαρίκα εεε;;; :grin:

Καλάαα σε πιστέψαμεεεεε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Συνημμένα

• zoniana (1).jpg
    zoniana (1).jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 20

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Συνηθίζεται κ δεν νομίζω ότι είναι θέμα,εκτός φυσικά αν σε βαφτίσουν Μάριο!!! :2funny:

Ναι ρε παπατσόλια αυτό λέω.....είτε σε βάπτισαν Μάριο είτε Μαρία είτε Παπαρία ΕΠΕΙΔΗ έτσι λέγαν τον παππού ή τη γιαγιά σου νομίζω είναι ότι πιο ανόητο και γίνετε μόνο στην Ελλάδα..... :jerking:

Και έπειτα κάποτε είχε γίνει θέμα για τη βάπτιση μετά τα 18....νομίζω είναι ότι καλύτερο το παιδί όταν γεννηθεί να είναι άθεο και μετά τα 18 του να επιλέξει τη θρησκεία που θέλει να ακολουθήσει.....αλλά εδώ είπαμε...Ελλάδα,και η παράδοση είναι ισχυρή,κτλ,κτλ :uglystupid:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Υπάρχει λύση...... :thumbsup:

Θα ήταν μια καλή αρχή να το κάνουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε,αυτό.... :thumbsup:
και γιατι να το κανουμε ρε φιλε οσοι περισσορεροι .... μπορει εμεις να εχουμε μια χαρα ονοματακια , αν εσυ εχεις προβλημα με το δικο σου  καν΄το οπως κανεις κεφι ... νομιζω ??? :uglystupid: :uglystupid:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ρε παπατσόλια αυτό λέω.....είτε σε βάπτισαν Μάριο είτε Μαρία είτε Παπαρία ΕΠΕΙΔΗ έτσι λέγαν τον παππού ή τη γιαγιά σου νομίζω είναι ότι πιο ανόητο και γίνετε μόνο στην Ελλάδα..... :jerking:

Και έπειτα κάποτε είχε γίνει θέμα για τη βάπτιση μετά τα 18....νομίζω είναι ότι καλύτερο το παιδί όταν γεννηθεί να είναι άθεο και μετά τα 18 του να επιλέξει τη θρησκεία που θέλει να ακολουθήσει.....αλλά εδώ είπαμε...Ελλάδα,και η παράδοση είναι ισχυρή,κτλ,κτλ :uglystupid:
Ναι ρε συμφωνώ αλλά δεν είναι τόσο πρόβλημα να ακολουθήσουνε την παράδοση,εκτός αν σε βαφτίσουνε Μαρίκα!!! :2funny:

Επισκέπτης
και γιατι να το κανουμε ρε φιλε οσοι περισσορεροι .... μπορει εμεις να εχουμε μια χαρα ονοματακια , αν εσυ εχεις προβλημα με το δικο σου  καν΄το οπως κανεις κεφι ... νομιζω ??? :uglystupid: :uglystupid:

Γιατί εγώ δεν έχω 1 αλλά 2 χριστιανικά κωλονόματα.... :jerking:

Θέλω να έχω κάτι δικό μου ρε παιδί μου.......και όχι μόνο όνομα αλλά και επώνυμο,γιατί δε το γουστάρω καθόλου ούτε και αυτό,και θα ήθελά ένα που να αρχ΄ζιει από τα 4 πρώτα γράμματα της αλφαβήτου........ ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και όχι μόνο όνομα αλλά και επώνυμο,γιατί δε το γουστάρω καθόλου ούτε και αυτό,και θα ήθελά ένα που να αρχ΄ζιει από τα 4 πρώτα γράμματα της αλφαβήτου........ ;)

Καλά αυτό το 'χεις, έτσι κι αλλιώς όλοι αρχίδι σε φωνάζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom