Νέα

Για όσους θέλουν να αλλάξουν το χριστιανικό τους όνομα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Α μάλιστα....δηλαδή άμα πάει ένας έλληνας μουσουλμάνος να ζητήσει δουλειά...θα πάει στη δουλειά του με τα χαρτιά του να γράφουν ως επίσημο όνομα το Παναγιώτης ξερωγώ,και θα πει στο αφέντικο ως μουσουλμάνος...."ξέρετε επιδή είμαι μουσουλμάνος,με φωνάζουν Ορχάν και όχι Παναγιώτη"....και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημο χαρτί που να λέει ότι είσαι μουσουλμάνος,το αφεντικό το πολύ πολύ να σε περάσει για τρελό και να μη σε πάρει στη δουλειά.....ενώ άμα του έδειχνες ότι είσαι και επίσημα μουσουλμάνος και ισχύει αυτό που λες τότε θα σε έπαιρνε,εκτός αν ήταν κανάς μαλάκας κολημένος που δε δέχεται αλλόθρησκους... :jerking:

Και εν πάσει περιπτώσει....όλα θα έπρεπε να είναι πιο απλά,δηλαδήμε μια απλή αίτηση να αλλάζεις όνομα,επώνυμο ή θρησκεία στο δήμο όπου είσαι εγγεγραμμένος και ξεμπέρδεψες,αντί να τρέχεις σε δικηγόρους και να πληρώνεις..... :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε βγες καμια βολτα να παρεις λιγο αερα,γιατι μαλακιες αρχισες να λες παλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α μάλιστα....δηλαδή άμα πάει ένας έλληνας μουσουλμάνος να ζητήσει δουλειά...θα πάει στη δουλειά του με τα χαρτιά του να γράφουν ως επίσημο όνομα το Παναγιώτης ξερωγώ,και θα πει στο αφέντικο ως μουσουλμάνος...."ξέρετε επιδή είμαι μουσουλμάνος,με φωνάζουν Ορχάν και όχι Παναγιώτη"....και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημο χαρτί που να λέει ότι είσαι μουσουλμάνος,το αφεντικό το πολύ πολύ να σε περάσει για τρελό και να μη σε πάρει στη δουλειά.....ενώ άμα του έδειχνες ότι είσαι και επίσημα μουσουλμάνος και ισχύει αυτό που λες τότε θα σε έπαιρνε,εκτός αν ήταν κανάς μαλάκας κολημένος που δε δέχεται αλλόθρησκους... :jerking:

Και εν πάσει περιπτώσει....όλα θα έπρεπε να είναι πιο απλά,δηλαδήμε μια απλή αίτηση να αλλάζεις όνομα,επώνυμο ή θρησκεία στο δήμο όπου είσαι εγγεγραμμένος και ξεμπέρδεψες,αντί να τρέχεις σε δικηγόρους και να πληρώνεις..... :jerking:

Να υποθεσω οτι εισαι υπερ της αναγραφης του θρησκευματος σε ταυτοτητες ή σε άλλο επισημο εγγραφο?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δηλαδή  , λέμε  τώρα ότι  σε  λένε  Χαράλαμπο .
Γιατί  να  το μετατρέψεις  εις  το αρχαιοπρεπές Φοίβος ? 
Μικρό θα  σε  λένε  Χάρη
Μεγαλώνοντας θα  γίνεις Λάμπης , αφού  περάσεις  το στάδιο «έλα ρε Χαραλάμπη να  σε  παντρέψουμε » .
Πιο μετά  Μπάμπης
Και  εν  τέλει  κλάφτα  Χαράλαμπε .

Άμα  το αλλάξεις  σε  Φοίβος , όμως  και  είσαι κωλόγερας σαν εμένα , πως  θα  σε  λένε ?

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε βγες καμια βολτα να παρεις λιγο αερα,γιατι μαλακιες αρχισες να λες παλι.

Ναι μαλακίες λέω,ούτως ή άλλως θα βγω για ψώνια σε λίγο......

Άσε γιατί τα έχω πάρει με τον κάθε πούστη παπά,γονιό,νονό,νονά ή όποιος σκατά σε βάζει στη γαμημένη την κωλυβήθρα και σε βαπτίζει χρ. ορθ θέλοντας και μη με το κωλόνομα του παπού ή της γιαγιάς σου.........και μετά μας φταίει ο Πάγκαλος που είπε χωριάτες κάποιους που σήμερα δεν υπάρχουν καν......άντε μπράβο να συνέλθουμε :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άμα αρχίζεις "να μπάζεις και λίγο νερά" λόγω ηλικία,πας για Φλοίσβος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Άσε γιατί τα έχω πάρει με τον κάθε πούστη παπά,γονιό,νονό,νονά ή όποιος σκατά σε βάζει στη γαμημένη την κωλυβήθρα και σε βαπτίζει χρ. ορθ θέλοντας και μη με το κωλόνομα του παπού ή της γιαγιάς σου.........και μετά μας φταίει ο Πάγκαλος που είπε χωριάτες κάποιους που σήμερα δεν υπάρχουν καν......άντε μπράβο να συνέλθουμε :jerking:

Η οργη σου για την μεταλαμπαδευση της γονεϊκης θρησκειας, εξαντλειται μονο στην Χριστιανικη, ή περιλαμβανει και αλλες?

Επισκέπτης
Να υποθεσω οτι εισαι υπερ της αναγραφης του θρησκευματος σε ταυτοτητες ή σε άλλο επισημο εγγραφο?

Ναι είμαι υπέρ.... :)

Δηλαδή  , λέμε  τώρα ότι  σε  λένε  Χαράλαμπο .
Γιατί  να  το μετατρέψεις  εις  το αρχαιοπρεπές Φοίβος ? 
Μικρό θα  σε  λένε  Χάρη
Μεγαλώνοντας θα  γίνεις Λάμπης , αφού  περάσεις  το στάδιο «έλα ρε Χαραλάμπη να  σε  παντρέψουμε » .
Πιο μετά  Μπάμπης
Και  εν  τέλει  κλάφτα  Χαράλαμπε .

Άμα  το αλλάξεις  σε  Φοίβος , όμως  και  είσαι κωλόγερας σαν εμένα , πως  θα  σε  λένε ?

Κατ'αρχήν το Φοίβος ομολογώ ότι δε μου πολυαρέσει (Προσωπικά,ατο Φαπό αρχαία μου αρέσουν πιο πολυ το Πάτροκλος,το Φαίδων και το Πολύδωρος)....και έπειτα έχω ακούσει και 50αρηδες να τους φωνάζουν Χάρηδες....το υποκοριστικό δε πάει ηλικιακά

Επισκέπτης
Η οργη σου για την μεταλαμπαδευση της γονεϊκης θρησκειας, εξαντλειται μονο στην Χριστιανικη, ή περιλαμβανει και αλλες?

ΟΛΕΣ ρε φίλε....το ξαναπα και πριν.....μέχρι τα 18 το παιδί πρέπει να είναι άθεο και φυσικά να καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία....και όταν ενηλικιωθεί να επιλέξει το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΟΛΕΣ ρε φίλε....το ξαναπα και πριν.....μέχρι τα 18 το παιδί πρέπει να είναι άθεο και φυσικά να καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία....και όταν ενηλικιωθεί να επιλέξει το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει....

Σε παπαδες και κολυμβηθρες αναφερεσαι ομως.
Δεν βλεπω τηρηση ισων αποστασεων.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

ρε μαλακα.εισαι και βλακας.
νομιζεις οτι τον μουσαλμανο-βουδιστη-και οτι αλλο σκατα ειναι τον ρωτανε?
ειναι η οκογενειακη παραδοση αυτο σε καθε χωρα και ετσι γινετε.
μην πατε να το παιξετε ανεξαρτητοι και προοδευτικη και στο τελος γινεστε μαλακες μερικοι.
δηλαδη ρε μαλακα τι θελεις να κανεις?
θες να πας σε μια εκκλησια και να σε ξεβαφτισουν μπως?
αν δεν σου αρεσει να εισαι χριστιανος,μην πας εκκλησια,μην ασχολησε καν,κανε και πολιτικο γαμο και τελειωσε.
μην μας ζαλιζεις τα παπαρια με μαλακιες.
και στο κατω κατω,αμα σου αρεσει ο μουσουλμανισμος,βρες κανα 2 πακια και πες να σε πανε σε κανενα τζαμι,να προσκυνας κανεναν μαλακα ιμαμη κανενα 2ωρο,και να σου κανει πλυση εγκεφαλου.
ρε μαλακα γιαυτο εισαι ελληνας,γιατι δεν εισαι μουσουλμανος και γιατι δεν σε υποχρεωνει κανεις να κανεις τιποτα.
αντε με τις μαλακιες σας εδω μεσα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ναι είμαι υπέρ.... :)

Κατ'αρχήν το Φοίβος ομολογώ ότι δε μου πολυαρέσει (Προσωπικά,ατο Φαπό αρχαία μου αρέσουν πιο πολυ το Πάτροκλος,το Φαίδων και το Πολύδωρος)....και έπειτα έχω ακούσει και 50αρηδες να τους φωνάζουν Χάρηδες....το υποκοριστικό δε πάει ηλικιακά
Kιθαρονι ειχε ενα ξαδελφο ο πατερας μου που τομ λεγαν τηλεμαχο.....και εναν αδερφο του παππου μου τον λεγαν λιμπεριο...πως τα βλεπεις..σου αρεσουν?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
Kιθαρονι ειχε ενα ξαδελφο ο πατερας μου που τομ λεγαν τηλεμαχο.....και εναν αδερφο του παππου μου τον λεγαν λιμπεριο...πως τα βλεπεις..σου αρεσουν?
:2funny:κι εγω ενα παππου που τον ελεγαν αρχιδαμο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ανταλκίδας
Θεμιστοκλής
Αγήνωρ
Λεων
Σθενελαδας
Διηνεκης
Πρωτεσίλαος
Πετεώ
Οινόμαχος
Δερκυλίδας
Δαμων
Φιντίας
Πολυδεύκης

@ alphonso
Αρχίδαμος  είναι  ο ηγέτης  του  Δάμου ( Δήμου ) , ο αρχηγός  του Λαού

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μην ασχολησε ρε με τον μαλακα τωρα.
οτι να λεει.
τον δασκαλεψε κανενα βρωμοκομμουνι παλι,και ηρθε να μας τα πει.

Επισκέπτης

Περίανδρος Πόπωτας..... :rockon:

Σε παπαδες και κολυμβηθρες αναφερεσαι ομως.
Δεν βλεπω τηρηση ισων αποστασεων.

Ναι γιατί εδώ στην Ελλάδα που είμαστε ισχύει αυτό....

μην πατε να το παιξετε ανεξαρτητοι και προοδευτικη και στο τελος γινεστε μαλακες μερικοι.
αν δεν σου αρεσει να εισαι χριστιανος,μην πας εκκλησια,μην ασχολησε καν,κανε και πολιτικο γαμο και τελειωσε.
και στο κατω κατω,αμα σου αρεσει ο μουσουλμανισμος,βρες κανα 2 πακια και πες να σε πανε σε κανενα τζαμι,να προσκυνας κανεναν μαλακα ιμαμη κανενα 2ωρο,και να σου κανει πλυση εγκεφαλου.
ρε μαλακα γιαυτο εισαι ελληνας,γιατι δεν εισαι μουσουλμανος και γιατι δεν σε υποχρεωνει κανεις να κανεις τιποτα.

Ακριβώς....γιατί να ακολουθήσω την οικογενειακή παράδοση; επειδή η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν χρ.ορθ. πρέπει να είμαι και γω;

Και ναι και αυτό γίνετε στις άλλες χώρες....αλλά ρε πούστη μου,όπου και να είμαστε,να μην έχουμε επιλογή; ότι θέλουν οι γονείς μας;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ανταλκίδας
Θεμιστοκλής
Αγήνωρ
Λεων
Σθενελαδας
Διηνεκης
Πρωτεσίλαος
Πετεώ
Οινόμαχος
Δερκυλίδας
Δαμων
Φιντίας
Πολυδεύκης

@ alphonso
Αρχίδαμος  είναι  ο ηγέτης  του  Δάμου ( Δήμου ) , ο αρχηγός  του Λαού
μαλακας
αρχιδης
μιδης
στριδης
τσιμπαρχιδης
κολοτριπιδις

και αυτα ωραια ονοματα ειναι.
οποιος θελει διαλεγει.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όπως  και το  Θερσίτης

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εχεις τον χυτηρη θειο ρε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom