Νέα

Για όσους θέλουν να αλλάξουν το χριστιανικό τους όνομα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά έξω σε κάποιον που γνωρίζω για πρώτη φορά,μπορώ να συστηθώ και ως Ζάχος Δόγκανος...

Άμα όμως πας σε μια ΣΟΒΑΡΗ δουλειά,για να κάνεις αίτηση και δείξεις τα χαρτιά σου που γράφουν Μιχαήλ ας πούμε,και τους πεις ότι επειδή δεν είσαι χριστιανός,θές να σε φωνάζουν Κλέαρχο ξέρωγω....ε μπορεί να σε περάσουν για μουρλό και να μη σε πάρουν..αυτό δε το σκε΄φτηκες;;; ;) Ενώ άμα το γράφει ήδη στην ταυτότητα σου,το όνομα που επιθυμείς εσύ....τότε αλλάζει το πράγμα.

Επίσης,....άμα γνωρίσεις καμιά μουνάρα,και της συστηθείς Κλέαρχος,και έρχεται ένας γνωστός σου -που δεν του το έχεις πει φυσικά,γιατί δε κάνετε παρέα- και σου πει "Γεια σου Μιχάλη"......μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι....Μιχάλης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το θεμα ειναι ΕΝΑ ...... οτι ο τπτας,

ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ....μη το ξεχνάμε :2funny:

Επισκέπτης
Επιτέλους....άρχισαν να το σκέφτονται το θέμα :thumbsup:

Διαβάστε το άρθρο....σε μερικά λέει σωστά σε άλλα λάθος......αλλά εκεί ειδικά που έχει δίκιο,είναι το:

Βεβαιωθείτε ότι και σε εσάς και στον άντρα σας αρέσει το όνομα — το πώς ακούγεται, το πώς γράφεται, ποιες είναι οι συνδηλώσεις του. Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Εμένα θα μου άρεσε να έχω ένα τέτοιο όνομα;»

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;;;;;;; ;) :uglystupid:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Όλο και περισσότερα ζευγάρια σκοτώνονται γιαυτό το θέμα.Ειδικά όταν γίνονται γάμοι ανάμεσα σε έναν άνδρα που είναι παραδοσιακός και σε μια ξεκωλιάρα ελλεεινίδα που παντρέυτηκε επειδή δεν την έπαιρνε άλλο.
Αιτία των τσακωμών(παραβρέθηκα μπροστά σε έναν και μάλιστα μέσα σε εκκλησία την ώρα της βάφτισης!)είναι το οτι η κάθε βρωμιάρα ελλεεινίδα έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν σέβεται τον σύζυγο της καθώς και τα έθιμα.
Οι ηλικιωμένοι πατεράδες μας έχουν μόνο μια απαίτηση απο εμας.Να ακούσουν το γαμήδι το όνομα τους.Αυτή η μοναδική χαρά που περιμένουν απο εμάς.Και η κάθε ψόλα που ο κάθε βρωμοχλεμπονιάρης την ανέχεται και της δίνει και "λόγο",έχει την απαίτηση να μην βγάλουν το όνομα των γονιών του άνδρα αλλά των δικών της.
Και να έχεις τους κοκκινιστούς να τους δίνουν ιντερνετικό "δίκιο" μπας και το παίξουν φιλελεύθερες προοδευτικές πορδές και γαμήσουν καμια ψόφια!
Ρε πούτσο και ξύλο λέμεεεε! Σιγα μην έχει άποψη και η ελλεεινίδα!
Οι τιποτένιες που τις χύνουν μέχρι και τα σκυλιά και στα 35 αποφασίζουν να παντρευτούν καναν βρωμιάρη για να τις πληρώνει να ξενογαμιούνται με αλβανούς κατσαπλιάδες!

Επισκέπτης
Οι ηλικιωμένοι πατεράδες μας έχουν μόνο μια απαίτηση απο εμας.Να ακούσουν το γαμήδι το όνομα τους.Αυτή η μοναδική χαρά που περιμένουν απο εμάς.Και η κάθε ψόλα που ο κάθε βρωμοχλεμπονιάρης την ανέχεται και της δίνει και "λόγο",έχει την απαίτηση να μην βγάλουν το όνομα των γονιών του άνδρα αλλά των δικών της.

Από κάτι τέτοιες αδελφάρες που κάνουν τα χατήρια στις καριόλες,
έχουν γεμίσει οι παιδικές χαρές με παιδάκια ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γεώργιος-Δημήτριος

Μαρία-Ελένη
Σουλτάνα-Γκόλφω .....

Αδελφάρες κουνιστές, αυτοί που δίνουν ονόματα πεθερών στα παιδιά τους
ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
(Οι ΄σωγαμπροι , ας δίνουν το όνομα του πεθερού που τους έδωσε σπίτι).

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ , ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ.
Αν κάνω 3ο παιδί , αγόρι , θα έχει όνομα κάποιου παππού δικού μου
ή κορίτσι , γιαγιάς  δικής μου.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΘΕΡΟΥ-ΠΕΘΕΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΩΣ 2α .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπράβο ρε λάκη. Είσαι και πολύ άντρας να ούμε (κάτι άκουσα, μου φαίνεται ότι ξύπνησε η γυναίκα σου, γρήγορα delete το ιστορικό! )

Επισκέπτης
Μπράβο ρε λάκη. Είσαι και πολύ άντρας να ούμε (κάτι άκουσα, μου φαίνεται ότι ξύπνησε η γυναίκα σου, γρήγορα delete το ιστορικό! )

Με κάτι σαν το παραπάνω , τι ακριβώς πετυχαίνεις ;;;
Αισθάνεσαι ότι με "χαλάς" ;;;
Δεν πιστεύω να είσαι τόσο κουτός.

Αισθάνεσαι ότι "μου τη λες" ;;;

Αισθάνεσαι ότι με στεναχωρείς ;;;;

Αισθάνεσαι ότι με προσβάλλεις ;;;

Αισθάνεσαι ότι μπορεί να με κάνεις να πάψω να γράφω ;;;
Δεν πιστεύω να είσαι τόσο πολύ κουτός.

Τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις ;;

Γιατί δεν νομίζω ότι πετυχαίνεις κάτι.
ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν πετυχαίνεις κάποιο από τα παραπάνω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σκάσε παντοφλάκια

Stories