apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαριο αβραμηΡε παπαρα τοσο μαλακια ονομα εχεις..πως σε λενε...κλαψομουνι?
μαριο αβραμηΡε παπαρα τοσο μαλακια ονομα εχεις..πως σε λενε...κλαψομουνι?
μαριαλεναΣοβαρά,σοβαρά,και τα 2 έχουν 2 από τις εγαλύτερες γιορτές τις χριστιανοσύνης....μη χέσω....
Μάντεψε,αλλά δε θα σου πω άμα το βρήκες
παναγιωταγγελο,σπυραντρεα,σπυραγγελο...μαλακοκαυλη....το βρηκα?Σοβαρά,σοβαρά,και τα 2 έχουν 2 από τις εγαλύτερες γιορτές τις χριστιανοσύνης....μη χέσω....
Μάντεψε,αλλά δε θα σου πω άμα το βρήκες
εχεις δικιο, αλλα τιμα τους γονεις σου φικε μου και αυτα που σου δινουν...
αν δεν σου αρεσουσ, εχεις την επιλογη, να τα αλλαξεις............
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ........Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....
Ειπαμε....
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ειπαμε μαριαλεναΕιπαμε....
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ειπαμε μαριαλενα
γι'αυτο θελει να το αλλαξει του δωσανε κοριτσιστικο ονομα
αΝ στο δινε ο μπους θα ησουν μπουστικη κιθαρα.....Χέστηκα,για το ποιος μου το έδωσε.....δε πα να μου το έδωσε και ο τζωρτζ μπους,δε δίνω δεκα΄ρα.....σημασία έχει ότι δεν ήταν επιλογή μου ;)
αΝ στο δινε ο μπους θα ησουν μπουστικη κιθαρα.....
αμα στο δινε ο κλιντον θα ησουν πουστικο σαξοφωνοΚαι άμα μου το έδινε ο Κλίντον ή ο Ρίγκαν τι θα ήμουν;
μας το εφαγαν το κορμι ........πατριωτη....
και ποιος ???????? ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ........
τι αξύριστος ρε;Και άλλος αξύριστος.....ήμαρτον..όλες τις γκόμενες οι αξύριστοι μας τις τρώνε
Δηλαδη εγω που θελω απο Βαγγος να το κανω Antzela παιζει?
Μα είναι πάρα πολύ απλό. Το όνομά μας το βαπτιστικό, το χρησιμοποιούμε μόνο στα επίσημα έγγραφα. Απο εκεί και πέρα μπορείς να συσ΄τηνεσαι όπως θες. Εγώ είχα ήξερα κοπέλα που όλοι την γνώριζαν ως Μελίνα, ενώ το βαπτιστικό της ήταν Χριστίνα. Και μου είχε πει οτι την βάπτισαν Χριστίνα για τη γιαγιά ας πούμε αλλα στους δικούς της άρεσε το Μελίνα κ την φώναζαν έτσι. Δηλαδή αν εγώ συστηθώ ΠΑΝΤΟΥ Μπάμπης και όταν με φωνάζουν Μπάμπη γυρνάω, τι σημασία έχει αν στα προσωπικά επίσημα έγγραφα υπογράφω ως Μιχάλης;