Νέα

Για όσους θέλουν να αλλάξουν το χριστιανικό τους όνομα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σοβαρά,σοβαρά,και τα 2 έχουν 2 από τις εγαλύτερες γιορτές τις χριστιανοσύνης....μη χέσω....

Μάντεψε,αλλά δε θα σου πω άμα το βρήκες :)
παναγιωταγγελο,σπυραντρεα,σπυραγγελο...μαλακοκαυλη....το βρηκα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ......          :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εχεις δικιο, αλλα τιμα τους γονεις σου φικε μου και αυτα που σου δινουν...
αν δεν σου αρεσουσ, εχεις την επιλογη, να τα αλλαξεις............

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ........Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....

Χέστηκα,για το ποιος μου το έδωσε.....δε πα να μου το έδωσε και ο τζωρτζ μπους,δε δίνω δεκα΄ρα.....σημασία έχει ότι δεν ήταν επιλογή μου ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εχω φάει χώμα μαυτα πο γράφετε......
χαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειπαμε....

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χέστηκα,για το ποιος μου το έδωσε.....δε πα να μου το έδωσε και ο τζωρτζ μπους,δε δίνω δεκα΄ρα.....σημασία έχει ότι δεν ήταν επιλογή μου ;)
αΝ στο δινε ο μπους θα ησουν μπουστικη κιθαρα..... :birdman: :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και άλλος αξύριστος.....ήμαρτον..όλες τις γκόμενες οι αξύριστοι μας τις τρώνε :jerking:
τι αξύριστος ρε;
σαν τον κώλο της μαιμούς είναι, η αξυρισιά σε πείραξε;

τι να καρφώσει αυτός ρε, δε φτάνει, η μπακοδήμου θέλει κομπρεσέρ όχι επαναφορτιζόμενο σαν τον αγαμίδη

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Δηλαδη εγω που θελω απο Βαγγος να το κανω Antzela παιζει? :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Μα είναι πάρα πολύ απλό. Το όνομά μας το βαπτιστικό, το χρησιμοποιούμε μόνο στα επίσημα έγγραφα. Απο εκεί και πέρα μπορείς να συσ΄τηνεσαι όπως θες. Εγώ είχα ήξερα κοπέλα που όλοι την γνώριζαν ως Μελίνα, ενώ το βαπτιστικό της ήταν Χριστίνα. Και μου είχε πει οτι την βάπτισαν Χριστίνα για τη γιαγιά ας πούμε αλλα στους δικούς της άρεσε το Μελίνα κ την φώναζαν έτσι. Δηλαδή αν εγώ συστηθώ ΠΑΝΤΟΥ Μπάμπης και όταν με φωνάζουν Μπάμπη γυρνάω, τι σημασία έχει αν στα προσωπικά επίσημα έγγραφα υπογράφω ως Μιχάλης;

Επισκέπτης
Μα είναι πάρα πολύ απλό. Το όνομά μας το βαπτιστικό, το χρησιμοποιούμε μόνο στα επίσημα έγγραφα. Απο εκεί και πέρα μπορείς να συσ΄τηνεσαι όπως θες. Εγώ είχα ήξερα κοπέλα που όλοι την γνώριζαν ως Μελίνα, ενώ το βαπτιστικό της ήταν Χριστίνα. Και μου είχε πει οτι την βάπτισαν Χριστίνα για τη γιαγιά ας πούμε αλλα στους δικούς της άρεσε το Μελίνα κ την φώναζαν έτσι. Δηλαδή αν εγώ συστηθώ ΠΑΝΤΟΥ Μπάμπης και όταν με φωνάζουν Μπάμπη γυρνάω, τι σημασία έχει αν στα προσωπικά επίσημα έγγραφα υπογράφω ως Μιχάλης;

Καλά έξω σε κάποιον που γνωρίζω για πρώτη φορά,μπορώ να συστηθώ και ως Ζάχος Δόγκανος...

Άμα όμως πας σε μια ΣΟΒΑΡΗ δουλειά,για να κάνεις αίτηση και δείξεις τα χαρτιά σου που γράφουν Μιχαήλ ας πούμε,και τους πεις ότι επειδή δεν είσαι χριστιανός,θές να σε φωνάζουν Κλέαρχο ξέρωγω....ε μπορεί να σε περάσουν για μουρλό και να μη σε πάρουν..αυτό δε το σκε΄φτηκες;;; ;) Ενώ άμα το γράφει ήδη στην ταυτότητα σου,το όνομα που επιθυμείς εσύ....τότε αλλάζει το πράγμα.

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
το θεμα ειναι ΕΝΑ ...... οτι ο τπτας, πηδαει, το ΜΟΥΝΙ ..........

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ guys....

πρεπει να γινουμαι ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom