pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Aν σε λένε Μαρίκα στο πρώτο φαντάζομαι το δεύτερο...ΕΙΔΙΚΑ αυτό δε πρόκειται να το πω ;)
Ακού Μαρίκα για άντραααα!!!
Aν σε λένε Μαρίκα στο πρώτο φαντάζομαι το δεύτερο...ΕΙΔΙΚΑ αυτό δε πρόκειται να το πω ;)
Aν σε λένε Μαρίκα στο πρώτο φαντάζομαι το δεύτερο...
Ακού Μαρίκα για άντραααα!!!
Δηλαδή δεν θέλεις να αλλάξεις όνομα επειδή σε λένε Μαρίκα;;;Κοίτα ρε φίλε.....δεν έχω πρόβλημα με τα "πούστικα" ονόματα....γουστάρω ονόματα του τύπου Βαλεντίνος,Αυγουστίνος,Ερρίκος.....αυτά που σιχαίνομαι είναι τα Κώστας,Γιάννης,κτλ...δηλαδή τα πολύ κοινά...
Δηλαδή δεν θέλεις να αλλάξεις όνομα επειδή σε λένε Μαρίκα;;;
Θρησκεία γιατί εκτός από αντίδραση,ποια σκέφτεσαι;;;Μπλέξαμε τα μπούτια μας...
Θέλω να αλλάξω ονοματεπώνυμο και θρησκεία για άλλους λόγους.....όχι για το αν με φωνάζουν Μαρίκα,Τιτίκα,Κικίτσα ή Παρθενοπιπίτσα
Θέλω να αλλάξω ονοματεπώνυμο και θρησκεία για άλλους λόγους.....όχι για το αν με φωνάζουν Μαρίκα,Τιτίκα,Κικίτσα ή Παρθενοπιπίτσα
Tα ίδια λέμε,να ανησυχήσω πολύ;;;από αντίδραση...
Tα ίδια λέμε,να ανησυχήσω πολύ;;;
από αντίδραση...
Kατάλαβα,πάω να γαμηθώ...
Σε Τούρκικο προξενείο εργάζεσαι;;;Ρε άνθρωπε,είναι και για λόγους εργασίας...
Ρε άνθρωπε,είναι και για λόγους εργασίας...
θες να γίνεις ιερέας άλλης θρησκείας;
Ποια άλλη δουλεία μωρέ κ συ έχει θέμα με θρησκεία;;;Ας το.............
επειδη λετε οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι.διαβαστε τι γινετε σε τετοιες περιπτωσεις.
αν καποιος ειναι ελληνας-χριστιανος ορθοδοξος και τον λενε νικο-βασιλη-γιαννη-δημητρη και ολα τα υπολοιπα ονοματα,το κωλο του να στησει,δεν προκειτε να καταφερει να του αλλαξουν ονομα οπως και επιθετο.
αν ειναι ελληνας ναι.Και άμα ο τύπος θέλει να γίνει μουσουλμάνος ας πούμε,θα κρατήσει αυτά τα ονόματα;
αν ειναι ελληνας ναι.
τωρα οταν πηγαινει στο τζαμι μπορει να τον φωναζουν οπως θελει.