marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πες μου ξανα..........με ενδιαφερειΝομιζω η παραπανω απαντηση μου σε καλυπτει.
πες μου ξανα..........με ενδιαφερειΝομιζω η παραπανω απαντηση μου σε καλυπτει.
Kατάλαβα τί εννοείς αλλά η βάπτιση δεν είναι ξεχωριστά,κατευθεία Μαρία-Άννα.Εννοώ ότι έχει διπλό όνομα (Μαρία-Άννα) και όχι Μαριάννα κατ'ευθείαν
ναι βρε εσυ,αλλα το ο νομα ηταν αναστασια,και ζητησαμε να γινει τανια
εαν ζηταγαμε να γινει τανια-αναστασια,θα γινοταν δεκτο;;;;η εαν εγω ζητουσα πχ στο δικο μου να προστεθει ενα δευτερο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Προφανώς δεν θέλει να αλλάξει το "πούστικη". Το "κιθάρα" θέλει να αλλάξει σε "βιολοντσέλο"
Δικαστική οδό κ σενά σε βλέπω!!!Μαριάννα θέλω να σε βάλω κάτω και να σου αλλάξω τα φώτα
Εννοώ ότι έχει διπλό όνομα (Μαρία-Άννα) και όχι Μαριάννα κατ'ευθείαν
Σίγουρα...γιατί μπορείς να δηλώσεις το παιδί σου με ένα όνομα,χωρίς να το βαπτίσεις, π.χ. Κυριάκος και να πάει στην εκκλησία όταν μεγαλώσει και να βαπτιστεί με αυτό το όνομα ή με κάποιο άλλο άσχετο όπως Ευθύμιος...εκεί νομίζω μετά τη βάπτιση το επίσημο του όνομα γίνεται το Ευθύμιος και το παλιό του δεν ισχύει πλέον
Δικαστική οδός κ συ σε βλέπω!!!
Aν θες να αλλάξεις όνομα:διοικητική διαδικασία
Αν θες να διορθώσεις εσφαλμένη εγγραφή ονόματος:δικαστική οδός
Μαριάννα θέλω να σε βάλω κάτω και να σου αλλάξω τα φώτα
poustiki kithara 2 ερωτήσεις:
Α.Πώς σε λένε ρε που το έχεις κ κόμπλα,Γιασέμιο;;;
Β.Στο avatar ο Τζάκσον είναι;;;
Σωστος σε ολα κοσνικ.
Ακομη και για τη Μαριαννα
Το ξωτίκο μωρέ ,ήμαρτον να πούμε....το άβαταρ που έχει με προκαλεί
Kαι γω θα ήθελα να το αλλάξω να λέμε την αλήθεια!!!Α Μάριος (αλλά από το Μαριανός βγαίνει )
Το ξωτίκο μωρέ ,ήμαρτον να πούμε....
Όλα αυτά από το ξωτίκο εεεε;;;χωρίς πλάκα τώρα κάτι μου λέει ότι έχει όμορφο δέρμα και απαλά ίσια μαλλιά που μυρίζουν αιθέρια έλαια
Kαι γω θα ήθελα να το αλλάξω να λέμε την αλήθεια!!!
Kαι γω θα ήθελα να το αλλάξω να λέμε την αλήθεια!!!
TριαντάφυλλοςΤο δικό σου;;; Πως είναι;
αλεξ ξαναστειλε μου σε παρακαλω μετα,να μου πεις,θελω κ δικαστηριο για να γινει αυτο-;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Φυσικα. Αλλιως οι αθεοι θα ηταν ανωνυμοι.
Οταν το παιδι ειναι ανηλικο, το δικαιωμα ονοματοδοσιας το εξασκουν οι γονεις.
Οταν ενηλικιωθεις, μπορεις ανετα να το αλλαξεις διοικητικα.
Μαλιστα πολλες φορες συμβαινει το ευτραπελο, οι γονεις να ειναι σε διασταση και να το βαφτιζει ο ενας με το ονομα του ενος παππου, και μετα ο αλλος παει στα δικαστηρια λεγοντας οτι θελει να παρει το ονομα του αλλου παππου.
Και μολονοτι το παιδι ειναι βαφτισμενο "Δημητρης" το δικαστηριο μετα απο πεντε χρονια αποφασιζει να λεγεται "Δημητρης-Κωνσταντινος". Αλλά αυτο ειναι μια αλλη ιστορια, μην ξεφευγουμε.