marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
το 1913Ρε κούκλα μου....αν μου επιτρέπεις θα σου κάνω 2 ερωτήσεις.
1) Ποιο έτος γεννήθηκε η γιαγιά;
2) Και σε ποιο μέρος;
σε χωριο
το 1913Ρε κούκλα μου....αν μου επιτρέπεις θα σου κάνω 2 ερωτήσεις.
1) Ποιο έτος γεννήθηκε η γιαγιά;
2) Και σε ποιο μέρος;
ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ οτι γραφτει,θελει μετα αποφαση δικαστηριου για αλλαγη
ΔΕΝ αλλαζει αλλιως
επειδη εχω παει η ιδια προσωπικα,κανεις εσυ λαθος και παμε στοιχημα............Λαθος.
Nα βάλετε στοίχημα μία ,να περάσει καλά ο άνθρωπος!!!επειδη εχω παει η ιδια προσωπικα,κανεις εσυ λαθος και παμε στοιχημα............
αρα θα γινεις χουσειν,σε νορμαλ ονοματα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...................
το 1913
σε χωριο
τι κερδισατε ?ειναι αναλογα η ηλικια.........ο δικηγορος μου ειναι πολυ καλος,κερδισαμε 2 φορες εως τωρα.................
δηλαδη για το ονομα στο αλλαζουν?τοτε,γιατι μας ειπαν οχι για την τανια?μας λες
Παραβίαση στοπ μάλλον...τι κερδισατε ?
δηλαδη για το ονομα στο αλλαζουν?τοτε,γιατι μας ειπαν οχι για την τανια?μας λες
Ναι βαπτίστηκε 2 φορές,μία στην ενορία του πατέρα,μία στης μητέρας...τί λες μπρε αθεόφοβε πάλι;;;Παρεπιμπτόντως,στη δικιά σου περίπτωση φαντάζομαι βαπτίστικες Μαρία και Άννα ξεχωριστά...και όχι κατευθείαν Μαριάννα.....έτσι; ;)
Αλλάζει σε νορμάλ ονόματα,άμα αλλάξεις θρσκεία....
π.χ. το Χαράλαμπος που είπα θεωρείτε ένα νορμάλ όνομα....αλλά παρ'όλα αυτά επείδη είναι χριστιανορθόδοξο,δε μπορεί να γίνει αποδεκτό στη μουσουλμανική κοινότητα.....αλλά άμα θες από Χαράλαμπος να γίνεις Αλέξανδρος,φυσικά δε θα γίνει αποδεκτό....ΕΚΤΟΣ....αν το Αλέξανδρος είναι το όνομα του παππού σου,και το Χαράλαμπος σου το βγάλαν οι γονείς σου επειδή έτσι τους τη βάρεσε,τότε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να το αλλάξουν... (μεταξύ μας...έτσι και ήμουν δικαστής,και ερχόταν ένας τέτοιος τύπος με αυτή τη δικαιολογία θα το θεωρούσα μαλάκα )
Εεεε τώρα μιλάς σωστά....
Εδώ και τη δεκαετία του '60 σε χωριά βγάζανε Τάκηδες,Σούλες,Κούλες,κτλ.....καθ'ότι εκεί οι άνθρωποι δεν έχουν τέτοιου είδους γνώσεις....χωρίς να θέλω να προσβάλω τη γιαγιά σου,ε;
Παραβίαση στοπ μάλλον...
Γιατί είναι υποκοριστικό βρε Μαριαννάκι.....
Παρεπιμπτόντως,στη δικιά σου περίπτωση φαντάζομαι βαπτίστικες Μαρία και Άννα ξεχωριστά...και όχι κατευθείαν Μαριάννα.....έτσι; ;)
ναι βρε εσυ,αλλα το ο νομα ηταν αναστασια,και ζητησαμε να γινει τανιαΗ θρησκεια δεν εχει καμια σχεση με την ονοματοδοσια.
Ειπα και πριν οτι η βαφτιση ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ απο την ονοματοδοσια.
το μαριαν ειναι ψευδωνυμο αλλιως λεγομαι.Με αφορμη αυτο που ειπε ο φιλος.
Η κοπελα εδω εχει δυο κυρια ονοματα, Άννα και Μαρια. Χωρις συγκεκριμενη σειρα. Δικαιουσαι να εχεις δυο κυρια ονοματα.
Αν τωρα παει στο δικαστηριο και ζητησει να μεταβληθει η ληξιαρχικη της πραξη σε ΜΑΡΙΑΝΝΑ, θα πρέπει να υποστηριξει οτι βαφτιστηκε ΜΑΡΙΑΝΝΑ και απο λαθος γραφτηκε "Αννα Μαρια" ή "Μαρια Αννα" στην ληξιαρχικη πραξη. Αν ζητησει απλα να αλλαχθει το ονομα της, η αιτηση θα απορριφθει. Εγινα σαφης εστω τωρα?
ναι βρε εσυ,αλλα το ο νομα ηταν αναστασια,και ζητησαμε να γινει τανια
εαν ζηταγαμε να γινει τανια-αναστασια,θα γινοταν δεκτο;;;;η εαν εγω ζητουσα πχ στο δικο μου να προστεθει ενα δευτερο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ναι βαπτίστηκε 2 φορές,μία στην ενορία του πατέρα,μία στης μητέρας...τί λες μπρε αθεόφοβε πάλι;;;
Η θρησκεια δεν εχει καμια σχεση με την ονοματοδοσια.
Ειπα και πριν οτι η βαφτιση ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ απο την ονοματοδοσια.
το μαριαν ειναι ψευδωνυμο αλλιως λεγομαι.