Νέα

Για όλα φταίει η πουτάνα η μοίρα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το μέλλον μας = ?

• Δεν υπάρχει τύχη..Οι πράξεις ορίζουν το μέλλον..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 'Ολα ειναι θέμα τύχης !!!!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Το μέλλον είναι συνδυασμός και των δυο..

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης
η μοιρα φταει,μμμ,δυσκολα να πεις.αλλοι λενε εμεις τη καθοριζουμε τη μοιρα.αλλοι δε λενε τιποτα και αλλοι πιστευουν στη μοιρα.εγω πιστευω,οτι οσο περιμενεις τη μοιρα,αυτη θα καθοριζει τη ζωη σου.οσο την αγνοεις,μειωνονται οι πιθανοτητες να σε επηρεασει

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή τυχαίνει να είμαι γκουρού και πολύ ψαγμένο άτομο  :idiot: :idiot: θα σας πω τα εξής... Η ζωή είναι γεμάτη σταυροδρόμια και είναι στο χέρι μας κάθε στιγμή ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε. Η απόφαση αυτή σε μεγάλο βαθμό καθορίζει και κάποια επόμενα σταυροδρόμια. Αυτός ο λαβύρινθος μέσα στον οποίο βαδίζουμε είναι η ζωή μας και εμείς πάντα είμαστε το αποτέλεσμα των αποφάσεων που παίρνουμε. Μοίρα, γραμμένα, ειμαρμένη δεν υπάρχουν!!

Ευχαριστήστε με τώρα γαϊδούρια που μοιράζομαι την κατακτημένη με κόπο σοφία μου μαζί σας! :rockon: :rockon:

Τώρα αν βαδίζεις εσύ στον δρόμο μια χαρούλα και έρθει μια νταλίκα διπλωμένη και σε μαζεύουνε με τα κουταλάκια (χτύπα ξύλο παλιογκαντέμη βρωμόστομε), ε τότε εντάξει, τι να κάνουμε, αυτό είναι θέμα πιθανοτήτων και γκαντεμιάς. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να συμβεί οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Από την νταλίκα μέχρι το λαχείο! Άρα και η τύχη παίζει ρόλο, άρα μήπως είπα μαλακία πριν??
Όχι, δεν είπα μαλακία, απλά είναι τα πράγματα. Σε οτιδήποτε έχουμε έλεγχο των αποφάσεών μας πάντα φροντίζουμε να κρίνουμε και να πράττουμε σωστά. Τώρα για τα τυχερά που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε, δεν πρέπει ούτε να φοβόμαστε τα αρνητικά, ούτε να στηριζόμαστε στα θετικά. 'Οπως το φλος στο πόκερ, ούτε το περιμένουμε για μας, ούτε το φοβόμαστε για τον αντίπαλο! :dancing:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γενικα que sera sera

[youtube=425,350]z9opdQcowXs[/youtube]

[youtube=425,350]i7jG91sPvf0[/youtube]

αν και ο τολης λεει "γεννηθηκα να δινω....................γεννηθηκες να παιρνεις να παιρνεις και να φευγεις"

και ο Στελιος γεννηθηκε για να πονα

[youtube=425,350]e8fML85my7Q[/youtube]

και αν ειναι η μοιρα μας σακαταμενη φταιει ο κοσμος
που ειναι "a rich man's world

[youtube=425,350]m3MHptWvC-s[/youtube]

Ισως βεβαια δεν πρπει να αγνοουμε τα σημαδια της μοιρας

[youtube=425,350]jr_2Kl6KF-4[/youtube]

Εν κατακλειδι οτι φαμε οτι πιουμε και οτι ριξει ο λουτσος μας

και Ασχετο Μοιρα................Ακυρον

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε ναι, νομίζω είναι ολοφάνερο πλέον και μετά τη χθεσινή εξαίσια εμφάνιση της εθνικής ότι για όλα και ειδικώς για το ότι χάσαμε από τη βρωμοσουηδία, φταίει η κακή μας τύχη.
Όλα τα είχαμε, τρέχαμε, ήμασταν επιθετικοί, είχαμε ταλαντούχους παίκτες, πώς έγινε να φάμε δύο γκολ, μόνο η Ατυχία μας μπορεί να το εξηγήσει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ε ναι, νομίζω είναι ολοφάνερο πλέον και μετά τη χθεσινή εξαίσια εμφάνιση της εθνικής ότι για όλα και ειδικώς για το ότι χάσαμε από τη βρωμοσουηδία, φταίει η κακή μας τύχη.
Όλα τα είχαμε, τρέχαμε, ήμασταν επιθετικοί, είχαμε ταλαντούχους παίκτες, πώς έγινε να φάμε δύο γκολ, μόνο η Ατυχία μας μπορεί να το εξηγήσει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πια ατυχια ρε?Οι κινεζοι εκαναν συνωμοσια επειδη τους ξεσκεπασαμε με τα παρασκευασματα των ολυμπιακων και θελανε να μας εκδικιθουν!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
δεν υπαρχει μοιρα ο καθενας καθοριζει την ζωη του ΤΕΛΟΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχει μοιρα ο καθενας καθοριζει την ζωη του ΤΕΛΟΣ
εάν γίνει σεισμός 7 ρίχτερ τώρα και μείνεις ανάπηρος πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πώς έχεις καθορίσει αυτό το αποτέλεσμα δευτερολέπτων........

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
απλα θα πω ημουν στο λαθος σημειο την λαθος ωρα, δεν ηταν πουθενα γραμμενο οτι θα κουτσαθω στις ταδε ωρα στο ταδε σημειο. Να σου πω πως το εχω δει: λεγανε παλια φαε το φαι σου να μεγαλωσεις η φωτια θα πεσει να σε καψει, εκαψε ποτε κανεναν καμια φωτια; εμεινε κανεις μικρος που δεν ετρωγε; απλα παλια οι ανθρωποι ηταν αγραμματοι και οτι τους λεγανε 2-3 εξυπνοι ολοι ακολουθουσαν. Οι καιροι αλλαξαν ο κοσμος διαβαζει προοδευει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλα θα πω ημουν στο λαθος σημειο την λαθος ωρα, δεν ηταν πουθενα γραμμενο οτι θα κουτσαθω στις ταδε ωρα στο ταδε σημειο. Να σου πω πως το εχω δει: λεγανε παλια φαε το φαι σου να μεγαλωσεις η φωτια θα πεσει να σε καψει, εκαψε ποτε κανεναν καμια φωτια; εμεινε κανεις μικρος που δεν ετρωγε; απλα παλια οι ανθρωποι ηταν αγραμματοι και οτι τους λεγανε 2-3 εξυπνοι ολοι ακολουθουσαν. Οι καιροι αλλαξαν ο κοσμος διαβαζει προοδευει
ορθόν.... Ομως, όσο βλακώδης είναι η υπεραπλούστευση των αγράμματων, αλλο τόσο βλακώδης είναι και η απολυτότητα της μη ύπαρξης της ειμαρμένης.......

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ορθόν.... Ομως, όσο βλακώδης είναι η υπεραπλούστευση των αγράμματων, αλλο τόσο βλακώδης είναι και η απολυτότητα της μη ύπαρξης της ειμαρμένης.......
ο καθενας εχει τα πιστευω του. δεν πιστευω να σου πω και πολυ στην θρησκεια διοτι θεωρω οτι ειναι το προιον που πουλαει η εκκλησια δεν πιστευω σε θεους και διαβολους παραδεισους και κολασεις, πιστευω σε μενα και τις δυναμεις μου και μονο.δεν καθομαι να το ψαξω παραπανω ισως να μαι και λαθος δεν ξερω δεν με απασχολει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο καθενας εχει τα πιστευω του. δεν πιστευω να σου πω και πολυ στην θρησκεια διοτι θεωρω οτι ειναι το προιον που πουλαει η εκκλησια δεν πιστευω σε θεους και διαβολους παραδεισους και κολασεις, πιστευω σε μενα και τις δυναμεις μου και μονο.δεν καθομαι να το ψαξω παραπανω ισως να μαι και λαθος δεν ξερω δεν με απασχολει
για το πρώτο κομμάτι συμφωνώ.... Για το δεύτερο, δλδ περί δυνάμεως, εάν αναλογιστείς ότι το ηλιακό σου σύστημα δεν είναι ούτε μια τρίχα απ΄τα αρχίδια του Γαλαξία που ανήκεις και ότι υπάρχουν εκατομμύρια Γαλαξίες στο σύμπαν, ειλικρινά εγώ στη θέση σου θα είχα μία αμφιβολία για τις δυνάμεις μου.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom