Έχω θέμα όλες οι κοντομάνικες μπλούζες (και καλής ποιότητας και καθημερινές)μετά από 1 η 2 χρόνια
Στα μανίκια τους χαλάνε στις σκούρες η μαύρες πχ ασπρίζει στις άσπρες κιτρινίζει. Έχω δοκιμάσει όλα τα καλά αποσμητικά και ρολά και spray δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης δεν ίδρωνε υπερβολικά δεν ξέρω τι σκατα φταίει
ελα, για να παρεις μια απαντηση πριν γαμηθει ο διας, μιας και τα μελη ειναι ανεξελεγκτα αυτες τις μερες,
ναι συμβαινει σε πολλους, ευθυνεται και το αποσμητικο (οποιο κι αν ειναι, εχει καταλοιπα που παραμενουν), αλλα και ο ιδρωτας που στην ουσια ειναι βρωμονερο. Κοινως, αν ιδρωνεις αρκετα και βαζεις και roll on (σαφως χειροτερο απο το σπρευ σε αυτον τον τομεα), μολις βγαλεις την μπλουζα και την βαλεις στα απλυτα εστω και για λιγες ωρες (που φανταζομαι οι περισσοτερες θα καθονται μερες στο καλαθι, εκτος αν βαζεις πλυντηριο καθημερινα), θα κανει κρουστα ολο αυτο το μιξ, και σιγα σιγα θα χτιζεται.
Ολες οι "λυσεις" ειναι πατεντες, η ουσια ειναι οτι η μπλουζα αργα ή γρηγορα θα φθαρει σε εκεινο το σημειο. κανε μια χαρη στον εαυτο σου, και καθε αρχες καλοκαιριου, παιρνε καμια δεκαρια απλες φτηνες μπλουζες (εσυ καθοριζεις το ποσο, εχει πχ στο δεκαρικο adidas/nike μονοχρωμες) οι οποιες μεχρι τον επομενο ιουνιο θα πανε για πεταμα, να τις φορας τις μερες του καυσωνα ή τελος παντων τις μερες που ιδρωνεις πολυ. Κρατα τα καλα κομματια για βραδυ ή για πιο ηπιες συνθηκες το καλοκαιρι. Μην ξεχνας οτι ολα τα "μικρα" ρουχα (και εσωρουχα) ειναι αναλωσιμα, βρακια καλτσες ΚΑΙ tshirt, τα υπολοιπα (παντελονια κτλ) με σωστη συντηρηση αντεχουν.
Για μενα, πετα και τα roll on. μια καρκινια ειναι, παρε τουλαχιστον σπρευ και ψεκαζε απο αποσταση (οπως γραφει), οχι σαν να παιρνεις εκδικηση απο κατσαριδα που την βαζεις να κολυμπαει στο αροξολ. Κοινως μην ψεκαζεις υγρο, αλλα αερα (ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω). Επισης το χειμωνα, μην φορας απο μεσα καλα μπλουζακια, αν ξερεις δεδομενα οτι δεν θα βγαλεις το πουκαμισο ή οτι φορας, τσαμπα θα τα ποτισεις με αποσμητικα, ιδρωτα και κολωνιες, ουτε καν θα τα φλεξαρεις.
Ακου και μια
γυφτια αξιοποιηση πορων για την οποια ειμαι περηφανος.
Εχω μερικα καλα μπλουζακια τα οποια επαθαν αυτο που λες. Εκοψα τα μανικια πανω στη ραφη και τα εκανα αμανικες "πυτζαμες"
για να τα φοραω μεσα στο σπιτι ή μεχρι το περιπτερο.
good luck