Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Τύποι η γνωστή και αλάνθαστη λύση για όλα....
Τα πιπινακια πληρώνονται για να κάνουν αυτή την δουλειά ρε συ ,είναι γνωστό πως δουλεύει το σύστημα.Καμία σχέση τύπε. Τα fruit of the loom είναι μπλουζάκια από το πανέρι. Παίρνεις 3 medium και σου κάθονται όλα διαφορετικά, χώρια που οι ραφές ανοιγουν μέσα σε λίγα πλυσίματα. Θυμαμαι απο τον πατέρα μου που τα έπαιρνε για εργατικά.
Τα shein είναι ποιοτικά t-shirts (καλά υφάσματα, στάνταρ εφαρμογή), όπως αυτά που θα έπαιρνες 20 ευρώ από τα massimo dutti ή τα mango.
Dirt cheap. Δοκιμάστε και θα δείτε
Εδώ αγοράζουν από shein πιπινάκια ινφλουενσερς, εχεις δει ποτε ινφλουενσερ να διαφημίζει fruit of the loom και b&c ?
edit: Αν και για να μιλαμε υπευθυνα, αυτο ειναι το πρωτο καλοκαιρι που αγοράζω από shein και δεν ξέρω κατα ποσο θα αντεξουν οι ραφές. Πάντως δείχνουν όπως τα t-shirt των 15-20 ευρώ.
Σου βάλαμε και βίδεο παραπάνω....WD 40 θα δεις βελτιωση και στις κλειδώσεις
απλά μη φοράς μπλουζες παίχτηΈχω θέμα όλες οι κοντομάνικες μπλούζες (και καλής ποιότητας και καθημερινές)μετά από 1 η 2 χρόνια
Στα μανίκια τους χαλάνε στις σκούρες η μαύρες πχ ασπρίζει στις άσπρες κιτρινίζει. Έχω δοκιμάσει όλα τα καλά αποσμητικά και ρολά και spray δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης δεν ίδρωνε υπερβολικά δεν ξέρω τι σκατα φταίει
Και για όλους εμάς που είμαστε βρωμαραίοι χωρίς μασχαλό-αποσμητικό ! ΜΟΝΟ αυτό https://www.skroutz.gr/s/29545982/D...acterial-Odor-Protection-48h-Spray-150ml.html ......................ακόμα και μ-παστουρμά και σουτζούκι που είναι ΘΑΝΑΤΟΣ !
Νομίζω έχει να κάνει με τον τύπο δέρματος και τον ιδρώταΈχω θέμα όλες οι κοντομάνικες μπλούζες (και καλής ποιότητας και καθημερινές)μετά από 1 η 2 χρόνια
Στα μανίκια τους χαλάνε στις σκούρες η μαύρες πχ ασπρίζει στις άσπρες κιτρινίζει. Έχω δοκιμάσει όλα τα καλά αποσμητικά και ρολά και spray δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης δεν ίδρωνε υπερβολικά δεν ξέρω τι σκατα φταίει
Έχω δοκιμάσει όλα τα καλά αποσμητικά και ρολά και spray δεν ξέρω τι να κάνω.
Εαν θες να με ακούσεις , μακρυά από ταλκ.Είναι καρκινογόνα.Ξέχασες τι έγινε με το ταλκ της Johnson&Johnson πριν μερικά χρόνια ;Αυτό με το οποίο έχω μείνει ευχαριστημένος για χρόνια είναι το ταλκ. Δλδ βάζω σπρέι αποσμητικό, το αφήνω να στεγνώσει κ κατόπιν βάζω ταλκ σε μασχάλες και στήθος. Όχι πολύ και λασπώσει.
Κατ'αρχάς, θενξ για το άρθρο και κυρίως για το ενδιαφέρον.Εαν θες να με ακούσεις , μακρυά από ταλκ.Είναι καρκινογόνα.Ξέχασες τι έγινε με το ταλκ της Johnson&Johnson πριν μερικά χρόνια ;
Υπάρχουν εξαιρετικά αποσμητικα Fa 72hΈχω θέμα όλες οι κοντομάνικες μπλούζες (και καλής ποιότητας και καθημερινές)μετά από 1 η 2 χρόνια
Μήπως πρέπει να ξυρίσει τις τρίχες τουΈχω θέμα όλες οι κοντομάνικες μπλούζες (και καλής ποιότητας και καθημερινές)μετά από 1 η 2 χρόνια
ξυρισμα και ιδρωτας ειναι φονικος συνδιασμος τυπε.Μήπως πρέπει να ξυρίσει τις τρίχες του
Έχω θέμα όλες οι κοντομάνικες μπλούζες (και καλής ποιότητας και καθημερινές)μετά από 1 η 2 χρόνια
Μην παρει, μην παρει, μην παρει!Για καλα μονοχρωμα φτηνα tshirt μονο shein με 6 γιουρος. Παρε παρε παρε