Νέα

Για να καβλωσω πρεπει να σκεφτομαι οτι η γκομενα ειναι πουτανα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Παράθεση από: veronica στις σήμερα στις 11:43
εγω δεν καταλαβαινω τον ''ορισμο'' σοβαρη γκομενα.anyway. Οι ''σοβαρες'' δηλ.γκομενες πιστευει κανεις οτι δεν γουσταρουν τετοια στο σεξ?

Απλά οι σοβαρές γκόμενες θέλουν τον χρόνο τους για να τις ξεκλειδώσεις...
και φυσικά να έχει αναπτυχθεί οικειότητα

δεν νομιζω οτι αναφερθηκε κανεις στο χρονικο διαστημα.κι ετσι να ειναι ομως επετρεψε μου να διατηρω διαφορετικη γνωμη στο τι οριζει ενα ατομο σοβαρο.Αν δηλ. την ''φτιαχνει'' κατι τετοιο πρεπει να προσποιηθει ή να κρυφτει για να μην την παρεξηγησει ο αλλος απο την αρχη;Αρα ξεκινας ηδη κατι με την προυποθεση οτι στην αρχη δεν 8α ευχαριστιεσαι το σεξ.
εσυ δηλαδησ τι σκεφτεσαι οταν κανεισ το σεξ? οτι εισαι ποθτανα? :think:

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στην φαση που ειμαι τωρα με σχεση το παιζουμε πολυ συχνα αυτο το ρολακι και γενικα χρησιμοποιουμε τετοια λογια στην διαρκεια του σεξ.Γενικα παντως προτιμω να δειχνω απο την αρχη τι με φτιαχνει κι αν ειναι αυτο που με φτιαχνει δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να το κρυψω απο τον παρτενερ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην φαση που ειμαι τωρα με σχεση το παιζουμε πολυ συχνα αυτο το ρολακι και γενικα χρησιμοποιουμε τετοια λογια στην διαρκεια του σεξ.Γενικα παντως προτιμω να δειχνω απο την αρχη τι με φτιαχνει κι αν ειναι αυτο που με φτιαχνει δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να το κρυψω απο τον παρτενερ.
εχεις μελλον εσυ στο σαιτ...για κανε μια γυρα στα θρεντ του φορουμ.... ;)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
νομίζω εισαι  η μοναδική που το κανει ελληνίδα! :think:

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συν το οτι απο την στιγμη που δεν το κανεις μαζι(και ουτε προκειται) μου τι σε κοφτει τι σκεφτομαι οταν το κανω;αποψεις ανταλλασουμε...........

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν νομιζω...μπορει να μην τους το βγαζεις ειναι και θεμα χημειας

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
συν το οτι απο την στιγμη που δεν το κανεις μαζι(και ουτε προκειται) μου τι σε κοφτει τι σκεφτομαι οταν το κανω;αποψεις ανταλλασουμε...........
επειδη ανταλλασουμε (και μονο αυτο) αποψεισ (και τιποτα αλλο), φυσικα δεν με κοφτει δια την παρτη σου!! (και ουτε προκειται)! :birdman:
η ερωτηση εγινε μονο για την ανταλλαγη και μονο αποψεων!! :dancing:
δεν σου προτεινα να συνουσιαστουμε!! :think: :knockinb:!η οτι αλλο φανταζεσαι!! :S :think:

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν φανταστηκα τιποτα.απλα οταν ρωτας τον αλλον εσυ τι σκεφτεσαι οταν το κανεις εσυ δεν ανταλλασσεις καμμια αποψη απο πλευρας σου

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
δεν νομιζω...μπορει να μην τους το βγαζεις ειναι και θεμα χημειας
σε αλλεσ εθνικοτητεσ συμβαινει απο την πρωτη στιγμη,διχωσ ιδιαιτερη προσπαθεια και σκεψη!!! :rockon:
γινεται αυτοματα !!! :rockon: :rockon:
ναι ειναι θεμα αλχημειασ της αλλοδαπησ! :think: :rockon:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
δεν φανταστηκα τιποτα.απλα οταν ρωτας τον αλλον εσυ τι σκεφτεσαι οταν το κανεις εσυ δεν ανταλλασσεις καμμια αποψη απο πλευρας σου
εγω δεν σκεφτομαι οταν το κανω!! :think: :knockinb:
το κανω!! :zfuck:
σκεφτομαι αλλεσ ωρεσ!!! :rockon:

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ισως να ειναι 8εμα ε8νικοτητας μπορει να εχεις δικιο.(τωρα ανταλλασεις αποψεις). καλο απογευμα. :)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ισως να ειναι 8εμα ε8νικοτητας μπορει να εχεις δικιο.(τωρα ανταλλασεις αποψεις). καλο απογευμα. :)
μα παντα ανταλλασω αποψεισ χρυση μου  :dancing:!!!τι μασ περασεσ  :humpleg:!!εχομεν και ενα επιπεδον!! :rockon:
φαιβ ο κλοκ!!It's Tea Time! have a nice evening! :rockon:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οταν πασ στην ποθτανα τι σκεφτεσαι ? :think:
οτι η ποθτανα ειναι η γυναίκα σου? :2on1: :rockon:
Ναι!και οτι ειμαι στη Φυλης!!!!Ελλαδα εχω να ερθω απο περσι τον απρηλιο και το μονο που μου λειπει ειναι η Φυλης!!!!η Μπουρδελοτσαρκα!!!!!!------ωραια ολα αυτα που μου γραφεται!!!ενδιαφερον.Αλλα ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?δεν μπορω να πω σε μια γκομενα που γαμαω πρωτη φορα ειμαι ο πελατης σου!θα  :rockon:αν της πω αυτα καβλωνω παρα πολυ!!!!αν τη γαμαω απλα γαμαω μονο και μονο για να χυσω!!!!εχεται καμια λυση στο προβλημα μου?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ναι!και οτι ειμαι στη Φυλης!!!!Ελλαδα εχω να ερθω απο περσι τον απρηλιο και το μονο που μου λειπει ειναι η Φυλης!!!!η Μπουρδελοτσαρκα!!!!!!------ωραια ολα αυτα που μου γραφεται!!!ενδιαφερον.Αλλα ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?δεν μπορω να πω σε μια γκομενα που γαμαω πρωτη φορα ειμαι ο πελατης σου!θα  :rockon:αν της πω αυτα καβλωνω παρα πολυ!!!!αν τη γαμαω απλα γαμαω μονο και μονο για να χυσω!!!!εχεται καμια λυση στο προβλημα μου?
μα δεν εχεισ κανενα προβλημα!!μια χαρα σε βλεπω!!ολα καλα !!! :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και γιατι δεν μπορεις να το πεις ;παιχνιδι να γινεται.... :)

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα δεν εχεισ κανενα προβλημα!!μια χαρα σε βλεπω!!ολα καλα !!! :rockon: :rockon:
δεν ειναι και προβλημα ζωης και θανατου.αλλα χανω γκομενες που επειδη ειναι καλα κοριτσια δεν με καβλωνουν!
και γιατι δεν μπορεις να το πεις ;παιχνιδι να γινεται.... :)
αν ειναι σοβαρη γκομενα δεν μπορεις να της πεις τετοια πραγματα!ειδεικα εχω τωρα μια γκομενα που συχαινεται της πουανες και τους αντρες που πηγαινουν με αυτες!εγω της λεω οτι συμφωνο μαζι της! :2funny:φανταστειτε νσ της πω οτι θελω για να καβλωσω να κανουμε τετοιο παιχνηδι θα με :uzi: :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
σωπα ρε φιλε ...που τις ειδες τις σοβαρες γκομενες; :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
δεν ειναι και προβλημα ζωης και θανατου.αλλα χανω γκομενες που επειδη ειναι καλα κοριτσια δεν με καβλωνουν!αν ειναι σοβαρη γκομενα δεν μπορεις να της πεις τετοια πραγματα!ειδεικα εχω τωρα μια γκομενα που συχαινεται της πουανες και τους αντρες που πηγαινουν με αυτες!εγω της λεω οτι συμφωνο μαζι της! :2funny:φανταστειτε νσ της πω οτι θελω για να καβλωσω να κανουμε τετοιο παιχνηδι θα με :uzi: :2funny:
ρε μαστορα  σκεφτεσαι πολυ και γκαμασ λιγο!! :think:
αντε γκαμα και μην σκεφτεσαι!! :zfuck:
τωρα αμα δεν σου σηκώνεται με τισ γκομενεσ,γκαμα ποθτανεσ !! :tits2:
αμα ομωσ θεσ σοβαρεσ γκομενεσ που να λειτουργουν σαν ποθτανεσ ,τοτε φωναξε μασ να τισ γκαμαμε εμεισ πρωτα απο τον γκωνλον για να σου σηκωνεται μετα!! :rockon: :rockon:
αμα δεν βγαλεισ ακρη τραβα σε κανα τρελογιατρο να σε τσεκαρει για αλλαγη μπουζι και βαλβολινεσ στον εγκεφαλο!! :helpplea:
περαστικά!! :S

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ρε μαστορα  σκεφτεσαι πολυ και γκαμασ λιγο!! :think:
αντε γκαμα και μην σκεφτεσαι!! :zfuck:
τωρα αμα δεν σου σηκώνεται με τισ γκομενεσ,γκαμα ποθτανεσ !! :tits2:
αμα ομωσ θεσ σοβαρεσ γκομενεσ που να λειτουργουν σαν ποθτανεσ ,τοτε φωναξε μασ να τισ γκαμαμε εμεισ πρωτα απο τον γκωνλον για να σου σηκωνεται μετα!! :rockon: :rockon:
αμα δεν βγαλεισ ακρη τραβα σε κανα τρελογιατρο να σε τσεκαρει για αλλαγη μπουζι και βαλβολινεσ στον εγκεφαλο!! :helpplea:
περαστικά!! :S
ναι ρε τυπε ετσι νομιζω κι εγω....πολυ καψιμο...ενα καλο τσιμοθκακι θελει για να στρωσει.... απο τσεχα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom