Επισκέπτης
δημητρακη καλευουρα,να σκεφτεσαι τα κατσικακια που γαμαγες στο χωριο οταν ησουν μικρος & να ντυνεις τις καριολες με την αναλογη προβια..
την κυρία δημητράκη τη γνωρίζεις;
δημητρακη καλευουρα,να σκεφτεσαι τα κατσικακια που γαμαγες στο χωριο οταν ησουν μικρος & να ντυνεις τις καριολες με την αναλογη προβια..
με σφραγιδα μπλε!!!Η κατσίκα από πάνω είναι ελληνίδα, κατευθείαν το γάμο σκέφτεται
Μια χαρα εισαι εσυ. Τα χειρωτερο ειναι για να καυλωσεις να σκέπτεσαι οτι η πουτάνα είναι γκόμενα
Απλά οι σοβαρές γκόμενες θέλουν τον χρόνο τους για να τις ξεκλειδώσεις...εγω δεν καταλαβαινω τον ''ορισμο'' σοβαρη γκομενα.anyway. Οι ''σοβαρες'' δηλ.γκομενες πιστευει κανεις οτι δεν γουσταρουν τετοια στο σεξ?
Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! δεν μπορω να της το πω αυτο με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!
Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουναδημητρακη καλευουρα,να σκεφτεσαι τα κατσικακια που γαμαγες στο χωριο οταν ησουν μικρος & να ντυνεις τις καριολες με την αναλογη προβια..
ετσι..Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουνα
Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουνα
και αυτο το εχω.αν εχω μια γκομενα.γουσταρω οταν παμε να φαμε να πληρωνει αυτη!φιλε δημητρακη πρεπει να ομολογησω οτι πασχω και εγω απο την ιδια ασθενεια με την διαφορα βεβαια οτι εχω περασει σε αλλο σταδιο και καβλωνω πολυ με την ιδεα οτι η αλλη ειναι πουτανακι και οτι την γαμαω οτι ωρα θελω, αλλα γουσταρει που την γαμαω και την εκμεταλευομαι !!!
Κατι σαν την σχεση νταβατζη νεας πουτανας στο κλαρι ...
Το καλο σε ολα αυτα ειναι οτι η γκομενα μου αν και ουκρανη υστερικια τα εχει δεχτει ολα πολυ καλα και το πεζει το παιχνιδι !!!
Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουνα
παιχτουρα πρεπει να ανεβεις επιπεδο..και αυτο το εχω.αν εχω μια γκομενα.γουσταρω οταν παμε να φαμε να πληρωνει αυτη!
τον ξεπερασες τον γιασου τυπε μου.....τι ζωου γουνα τις εβαζες;Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουνα
ή μια Βιζον (αλλα προσπαθουσα να μην την χυσω)ή μια απο κουνελι που την καταχυνα!μετα αυτη τη γουνα την καταχυμενη και ξεσκισμενη την εκανα δωρο σε εναν Ελληνα που την εβαλε πανω στο κρεβατι του σαν καλημα θυμαμαι ερχοναν κοσμος σπιτι του και καθοντουσαν πανω στη γουνα!τον ξεπερασες τον γιασου τυπε μου.....τι ζωου γουνα τις εβαζες;
καλα τον εκανες τον μαλακα....ή μια Βιζον (αλλα προσπαθουσα να μην την χυσω)ή μια απο κουνελι που την καταχυνα!μετα αυτη τη γουνα την καταχυμενη και ξεσκισμενη την εκανα δωρο σε εναν Ελληνα που την εβαλε πανω στο κρεβατι του σαν καλημα θυμαμαι ερχοναν κοσμος σπιτι του και καθοντουσαν πανω στη γουνα!
οταν πασ στην ποθτανα τι σκεφτεσαι ?Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! δεν μπορω να της το πω αυτο με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!