Νέα

Για να καβλωσω πρεπει να σκεφτομαι οτι η γκομενα ειναι πουτανα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δημητρακη καλευουρα,να σκεφτεσαι τα κατσικακια που γαμαγες στο χωριο οταν ησουν μικρος & να ντυνεις τις καριολες με την αναλογη προβια..

την κυρία δημητράκη τη γνωρίζεις;

%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Η κατσίκα από πάνω είναι ελληνίδα, κατευθείαν το γάμο σκέφτεται

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μια χαρα εισαι εσυ. Τα χειρωτερο ειναι για να καυλωσεις να σκέπτεσαι οτι η πουτάνα είναι γκόμενα  :2funny: :boobies: :dancing:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν καταλαβαινω τον ''ορισμο'' σοβαρη γκομενα.anyway. Οι ''σοβαρες'' δηλ.γκομενες πιστευει κανεις οτι δεν γουσταρουν τετοια στο σεξ?
Απλά οι σοβαρές γκόμενες θέλουν τον χρόνο τους για να τις ξεκλειδώσεις...
και φυσικά να έχει αναπτυχθεί οικειότητα ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! :2funny:δεν μπορω να της το πω αυτο :2funny:με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει :2funny:λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!

φιλε δημητρακη πρεπει να ομολογησω οτι πασχω και εγω απο την ιδια ασθενεια με την διαφορα βεβαια οτι εχω περασει σε αλλο σταδιο και καβλωνω πολυ με την ιδεα οτι η αλλη ειναι πουτανακι και οτι την γαμαω οτι ωρα θελω, αλλα γουσταρει που την γαμαω και την εκμεταλευομαι !!!

Κατι σαν την σχεση νταβατζη νεας πουτανας στο κλαρι ...

Το καλο σε ολα αυτα ειναι οτι η γκομενα μου αν και ουκρανη υστερικια τα εχει δεχτει ολα πολυ καλα και το πεζει το παιχνιδι !!!

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη καλευουρα,να σκεφτεσαι τα κατσικακια που γαμαγες στο χωριο οταν ησουν μικρος & να ντυνεις τις καριολες με την αναλογη προβια..
Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! :2funny:θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της :2funny:παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουνα :2funny:

Επισκέπτης
Πλακα,πλακα ειχα μια παρομοια ανωμαλια! :2funny:θυμαμαι το 1992 ειχα μια γκομενα (θεομουνο ψιλη μελαχρινη με βυζαρες)και την ωρα του γαμησιου την εβαζα να φοραει τη γουνα της :2funny:παλια μου αρεσε να της γαμαω οταν φοραγαν γουνα :2funny:
ετσι..
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

όταν πρωτοπήγες ρωσία? κι εγώ θα είχα ανωμαλία με γούνα τον πρώτο καιρό που θα ήμουν εκεί  :rockon:
το πρωτοσκέφτηκα όταν είδα το όστιν πάουερς  :boobies:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε δημητρακη πρεπει να ομολογησω οτι πασχω και εγω απο την ιδια ασθενεια με την διαφορα βεβαια οτι εχω περασει σε αλλο σταδιο και καβλωνω πολυ με την ιδεα οτι η αλλη ειναι πουτανακι και οτι την γαμαω οτι ωρα θελω, αλλα γουσταρει που την γαμαω και την εκμεταλευομαι !!!

Κατι σαν την σχεση νταβατζη νεας πουτανας στο κλαρι ...

Το καλο σε ολα αυτα ειναι οτι η γκομενα μου αν και ουκρανη υστερικια τα εχει δεχτει ολα πολυ καλα και το πεζει το παιχνιδι !!!
και αυτο το εχω.αν εχω μια γκομενα.γουσταρω οταν παμε να φαμε να πληρωνει αυτη! :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
king-033.gif

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και δεν ιδρωνε δηματρακιε;

Επισκέπτης
και αυτο το εχω.αν εχω μια γκομενα.γουσταρω οταν παμε να φαμε να πληρωνει αυτη! :2funny:
παιχτουρα πρεπει να ανεβεις επιπεδο..
με την επομενη,μετα απο το γαμησι που θα της ριξεις,φροντισε να σου αφησει οτι λεφτα εχει πανω στο κομοδινο..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τον ξεπερασες τον γιασου τυπε μου.....τι ζωου γουνα τις εβαζες; :think:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τον ξεπερασες τον γιασου τυπε μου.....τι ζωου γουνα τις εβαζες; :think:
ή μια Βιζον (αλλα προσπαθουσα να μην την χυσω)ή μια απο κουνελι που την καταχυνα!μετα αυτη τη γουνα την καταχυμενη και ξεσκισμενη την εκανα δωρο σε εναν Ελληνα που την εβαλε πανω στο κρεβατι του σαν καλημα :2funny:θυμαμαι ερχοναν κοσμος σπιτι του και καθοντουσαν πανω στη γουνα! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ή μια Βιζον (αλλα προσπαθουσα να μην την χυσω)ή μια απο κουνελι που την καταχυνα!μετα αυτη τη γουνα την καταχυμενη και ξεσκισμενη την εκανα δωρο σε εναν Ελληνα που την εβαλε πανω στο κρεβατι του σαν καλημα :2funny:θυμαμαι ερχοναν κοσμος σπιτι του και καθοντουσαν πανω στη γουνα! :2funny:
καλα τον εκανες τον μαλακα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παλι καλα που υπαρχουν φυσιολογικοι ανθρωποι που για να καβλωσουν πρεπει να σκεφτουν,το αυτονοητο..δηλαδη οτι η γκομενα ειναι πουτανα...γιατι υπαρχουν αλλοι που για να καβλωσουν,πρεπει να σκεφτονται πως η γκομενα τους,ειναι καραπουταναρα!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! :2funny:δεν μπορω να της το πω αυτο :2funny:με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει :2funny:λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!
οταν πασ στην ποθτανα τι σκεφτεσαι ? :think:
οτι η ποθτανα ειναι η γυναίκα σου? :2on1: :rockon:

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: veronica στις σήμερα στις 11:43
εγω δεν καταλαβαινω τον ''ορισμο'' σοβαρη γκομενα.anyway. Οι ''σοβαρες'' δηλ.γκομενες πιστευει κανεις οτι δεν γουσταρουν τετοια στο σεξ?

Απλά οι σοβαρές γκόμενες θέλουν τον χρόνο τους για να τις ξεκλειδώσεις...
και φυσικά να έχει αναπτυχθεί οικειότητα

δεν νομιζω οτι αναφερθηκε κανεις στο χρονικο διαστημα.κι ετσι να ειναι ομως επετρεψε μου να διατηρω διαφορετικη γνωμη στο τι οριζει ενα ατομο σοβαρο.Αν δηλ. την ''φτιαχνει'' κατι τετοιο πρεπει να προσποιηθει ή να κρυφτει για να μην την παρεξηγησει ο αλλος απο την αρχη;Αρα ξεκινας ηδη κατι με την προυποθεση οτι στην αρχη δεν 8α ευχαριστιεσαι το σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom