Νέα

Για να καβλωσω πρεπει να σκεφτομαι οτι η γκομενα ειναι πουτανα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με την σφραγιδα μου θα πεθανεις..
http://[URL unfurl="true"]www.fuckslut-license-test.com/fhg/37_FuckslutLicenseTest/fuckslutlicensetest_pix01/btflt_13507_1b3/2056494/media/btflt_13507_1_16.jpg[/img[/URL]]
ααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Επισκέπτης
Δημητράκη κάνε οτι γουστάρεις αγόρι μου κι άμα δεν της αρέσει να πάρει τον πούλο..αφού έτσι κι αλλιώς εσένα θα σε ξενέρωνε εάν δεν συμμετεχει σε αυτό το σκηνικό οπότε θα σε βγάλει κι απο την δύσκολη θέση να την σουτάρεις.

Ωστοσο δεν είναι και τίποτα τραβηγμένο για να ξενερώσει η άλλη βρε μωρό σιγά..μια χαρά καυλιάρικη κατάσταση είναι.Το κάνω κ εγώ με τον πρώην άντρα μου,μάλιστα αυτός με πληρώνει κιόλας.Αν με έχει γαμήσει καλά του τα δίνω πίσω στο τέλος,αν το γαμήσι του ήταν βαρετό του τα παίρνω διπλά για να βελτιωθεί.
Πάντως πιστευω Δημητράκη οτι το σκηνικό αυτό το γουστάρουν αρκετές γυναίκες.Μην μασάς.Αρκεί να μην την αρχίσεις με άλλα βιτσια..πιο σιχαμερά!Κάπου εκεί χάνεις την μπάλα εσύ πιστεύω.Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέτεις το πρόβλημα..λέω εγώ τώρα..

Επισκέπτης
Δημητράκη κάνε οτι γουστάρεις αγόρι μου κι άμα δεν της αρέσει να πάρει τον πούλο..αφού έτσι κι αλλιώς εσένα θα σε ξενέρωνε εάν δεν συμμετεχει σε αυτό το σκηνικό οπότε θα σε βγάλει κι απο την δύσκολη θέση να την σουτάρεις.

Ωστοσο δεν είναι και τίποτα τραβηγμένο για να ξενερώσει η άλλη βρε μωρό σιγά..μια χαρά καυλιάρικη κατάσταση είναι.Το κάνω κ εγώ με τον πρώην άντρα μου,μάλιστα αυτός με πληρώνει κιόλας.Αν με έχει γαμήσει καλά του τα δίνω πίσω στο τέλος,αν το γαμήσι του ήταν βαρετό του τα παίρνω διπλά για να βελτιωθεί.
Πάντως πιστευω Δημητράκη οτι το σκηνικό αυτό το γουστάρουν αρκετές γυναίκες.Μην μασάς.Αρκεί να μην την αρχίσεις με άλλα βιτσια..πιο σιχαμερά!Κάπου εκεί χάνεις την μπάλα εσύ πιστεύω.Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέτεις το πρόβλημα..λέω εγώ τώρα..

Συνέχισε έτσι.. :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Σύνδρομο οξείας πουτανίτιδας.
Είναι αυτό που λέμε άμα δεν πληρώσεις δεν το φχαριστιέσαι.
Γιαγιάκα, στοιχηματίζω ότι ο πρώην άντρας σου είναι εγκεκριμένο μέλος της κοινότητας μας

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν καταλαβαινω τον ''ορισμο'' σοβαρη γκομενα.anyway. Οι ''σοβαρες'' δηλ.γκομενες πιστευει κανεις οτι δεν γουσταρουν τετοια στο σεξ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω δεν καταλαβαινω τον ''ορισμο'' σοβαρη γκομενα.anyway. Οι ''σοβαρες'' δηλ.γκομενες πιστευει κανεις οτι δεν γουσταρουν τετοια στο σεξ?

όχι βέβαια, άμα τα γουστάρουν είναι καργιόλες πουτανάρες.

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλ.υπαρχει καποιος που την ''σοβαρη'' γκομενα την ειπε ''πουτανα'' κι ολα τα σχετικα πανω στο σεξ κι αυτη σηκωθηκε κι εφυγε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom