Νέα

Γενική ερώτηση για hotel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis635
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
9.339
Πόντοι
2.046
Παιδιά σας ευχαριστώ που απαντήσατε..τι να κάνουμε...είμαστε και λίγο άσχετοι αλλά δεν θέλουμε να το κάνουμε και ανακοίνωση στο ξενοδοχείο ότι πήραμε μια κοπέλα. Έχει κάτω 2 σεκιουριταδες..διαφορετικά εκτός από ξενοδοχείο ημιδιαμονης θεωρείται ότι είναι καλό για να μπορεί κάποιος να ανέβει χωρίς πολλά...μιλάω για κέντρο και κάπως καλό ξενοδοχείο ..
Παιδιά βοηθάτε και μας τους παντρεμένους της επαρχία....
volcano GIF

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.652
Πόντοι
11.146
Παιδιά σας ευχαριστώ που απαντήσατε..τι να κάνουμε...είμαστε και λίγο άσχετοι αλλά δεν θέλουμε να το κάνουμε και ανακοίνωση στο ξενοδοχείο ότι πήραμε μια κοπέλα. Έχει κάτω 2 σεκιουριταδες..διαφορετικά εκτός από ξενοδοχείο ημιδιαμονης θεωρείται ότι είναι καλό για να μπορεί κάποιος να ανέβει χωρίς πολλά...μιλάω για κέντρο και κάπως καλό ξενοδοχείο ..
...μαγκα μου σε ολα τα ξενοδοχεια τα "σοβαρα" η αντιμετωπιση των "επισκεπτριων" (καταγραφη ονοματος, επιδειξη ταυτοτητας/διαβατηριου, χρεωση του επιπλεον ατομου κτλ) διαφερει απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο, ακομα κ στο ιδιο ξενοδοχειο απο ρεσεψιονιστ σε ρεσεψιονιστ (αναλογα την βαρδια) μερικες φορες! Απο προσωπικα μου συχνα βιωματα, εαν παω σε γνωστο ξενοδοχειο που ειμαι πελατης, απλα μιση ωρα νωριτερα κανω ενα τηλεφωνο στην ρεσεψιον οτι περιμενω μια "επισκεπτρια" για να καταλαβει κ να ειναι διακριτικος. Εαν παλι το ξενοδοχειο ειναι νεο για μενα, ζηταω απο την κοπελα-γραφειο να με παρουν τηλεφωνο κ να με περιμενει απ'εξω, ωστε να κατεβω κ να μπουμε μαζι συνοδεια στο ξενοδοχειο.
:hi:

Nikif40

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
...μαγκα μου σε ολα τα ξενοδοχεια τα "σοβαρα" η αντιμετωπιση των "επισκεπτριων" (καταγραφη ονοματος, επιδειξη ταυτοτητας/διαβατηριου, χρεωση του επιπλεον ατομου κτλ) διαφερει απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο, ακομα κ στο ιδιο ξενοδοχειο απο ρεσεψιονιστ σε ρεσεψιονιστ (αναλογα την βαρδια) μερικες φορες! Απο προσωπικα μου συχνα βιωματα, εαν παω σε γνωστο ξενοδοχειο που ειμαι πελατης, απλα μιση ωρα νωριτερα κανω ενα τηλεφωνο στην ρεσεψιον οτι περιμενω μια "επισκεπτρια" για να καταλαβει κ να ειναι διακριτικος. Εαν παλι το ξενοδοχειο ειναι νεο για μενα, ζηταω απο την κοπελα-γραφειο να με παρουν τηλεφωνο κ να με περιμενει απ'εξω, ωστε να κατεβω κ να μπουμε μαζι συνοδεια στο ξενοδοχειο.
Πολύ κατατοπιστικός φίλε.σ ευχαριστώ..έχεις κάποιο ξενοδοχείο να προτείνεις? Το Στάνλεϊ είναι οκ σε αυτά ?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.652
Πόντοι
11.146
Πολύ κατατοπιστικός φίλε.σ ευχαριστώ..έχεις κάποιο ξενοδοχείο να προτείνεις? Το Στάνλεϊ είναι οκ σε αυτά ?
...δεν εχω μεινει στο Στανλεϊ κ δεν ξερω, απο κεντρο εχω μεινει Τιτανια, Brown, Athens Tiare, Electra, A for Athens και Stratos Vassilikos.
Θα σου προτεινα να κατεβεις με τηλεφωνο και να μπειτε μαζι μεσα, αλλιως ρισκαρεις το τηλεφωνο στον ρεσεψιονιστ κ οτι γινει (στ'αρχιδια σου κιολας αν ζητησει στοιχεια απο το κοριτσι, τους εχει τυχει πολλες φορες, κοινο μυστικο πλεον) :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
464
Πόντοι
301
εγω απο την αλλη στα γνωστα , πριαμο και πριβε , οταν παω μονος μου στη ρεσεψιον και ζηταω δωματιο για λιγες ωρες , φανταζομαι πιανουν το μηνυμα :wink: και μαλιστα ειχα ρωτησει κ την κοπελα του ραντεβου μου εκεινη τη μερα επειδη το χα σαν απορια , αν συνανταει προβλημα κατω οταν ανεβαινει στο δωματιο και μου πε πως οχι , αλλα στα πιο ακριβα παντα παιζει ελεγχος .

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.652
Πόντοι
11.146
εγω απο την αλλη στα γνωστα , πριαμο και πριβε , οταν παω μονος μου στη ρεσεψιον και ζηταω δωματιο για λιγες ωρες , φανταζομαι πιανουν το μηνυμα :wink: και μαλιστα ειχα ρωτησει κ την κοπελα του ραντεβου μου εκεινη τη μερα επειδη το χα σαν απορια , αν συνανταει προβλημα κατω οταν ανεβαινει στο δωματιο και μου πε πως οχι , αλλα στα πιο ακριβα παντα παιζει ελεγχος .
...προφανως στα ημιδιαμονης υπαρχει η διακριτικοτητα λογω "υπηρεσιων", αλλα εδω μιλαμε για "σοβαρα" ξενοδοχεια! :hi:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
9.339
Πόντοι
2.046
:hi:...μαγκα μου σε ολα τα ξενοδοχεια τα "σοβαρα" η αντιμετωπιση των "επισκεπτριων" (καταγραφη ονοματος, επιδειξη ταυτοτητας/διαβατηριου, χρεωση του επιπλεον ατομου κτλ) διαφερει απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο, ακομα κ στο ιδιο ξενοδοχειο απο ρεσεψιονιστ σε ρεσεψιονιστ (αναλογα την βαρδια) μερικες φορες! Απο προσωπικα μου συχνα βιωματα, εαν παω σε γνωστο ξενοδοχειο που ειμαι πελατης, απλα μιση ωρα νωριτερα κανω ενα τηλεφωνο στην ρεσεψιον οτι περιμενω μια "επισκεπτρια" για να καταλαβει κ να ειναι διακριτικος. Εαν παλι το ξενοδοχειο ειναι νεο για μενα, ζηταω απο την κοπελα-γραφειο να με παρουν τηλεφωνο κ να με περιμενει απ'εξω, ωστε να κατεβω κ να μπουμε μαζι συνοδεια στο ξενοδοχειο.
Big Dog GIF by MOODMAN

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Οδηγίες για πόρνους:
Πας στο ξενοδοχείο που σου αρεσει και ρωτας για διαθέσιμα δωματια. Παιρνεις την τυπισσα να της πεις να έρθει. Δεν ανεβαινεις δωμάτιο. Περιμένεις σαλόνι ετσι ώστε αν ερθει άλλη ή γίνει μαλακία σηκώνεσαι και φευγεις μην δινοντας ευρώ. Αν ολα πάνε καλά και ερθει η τυπισσα ανεβαίνετε σε ένα δωμστιο. Παντα υπαρχουν δωματια.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.511
Πόντοι
2.306
Τυπε το Στάνλεϊ ειναι γενικά εύκολη περίπτωση.
Οι σεκιουριταδες είναι για την ασφάλεια λόγω κωλοπεριοχής.
Το καλύτερο είναι να κατέβεις λόμπι όπως λένε οι περισσότεροι και ανεβαίνεις ζευγάρι.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.652
Πόντοι
11.146

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.021
Πόντοι
446
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Ήθελα λίγο τα φώτα και την εμπειρία σας .έρχομαι Αθήνα .έκλεισα στο Στάνλεϊ .
Πώς μπορεί να έρθει κοπέλα πάνω στο δωμάτιο χωρίς να δώσει διαπιστευτήρια στη ρεσεψιόν ?και χωρίς γενικά πολλες ερωτήσεις?
Ευχαριστω
Στάνλεϊ είναι μεγάλο ξενοδοχείο, τα σεκιούριτι είναι έξω , η κοπέλα έρχεται και δε τη ρωτάει κανείς που πάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom