Elargentino1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανα 2 που μπορεσα να καταφερω τις μιλουσα μια εβδομαδα για ασχετα θεματα μεχρι να ανοιχτουν
Αυτη μας εχει αφησει εδω και εξι μηνες...
Αργησες λιγο φιλε...
Εχεις πμΚαμια σε τετοια φαση να προτεινεις ??
Εχεις πμ
Δες τα μυνυματα σου ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!τι εννοεις ??
Τραβα στα στουντιακια να ξεκινησεις,να παρεις λιγο αερα και μετα ανεβαινεις κατηγορια..Παιδιά έγινα επίσημα 18 και οι κολλητοί μου επιμένουν ότι μου χρειάζεται ένα "ανάλογο" δώρο. Σκέφτηκαν λοιπόν να μου κάνουν δώρο ένα call-girl. Δεν είμαι σίγουρος, γιατί είμαι παρθένος, αλλά εν πάσει περιπτώσει, ξέρετε κάποια καλή (προτίμηση, μεγάλα βυζιά, milf φάση), που να συστήνετε, ειδικά για την περίπτωση;
Τραβα στα στουντιακια να ξεκινησεις,να παρεις λιγο αερα και μετα ανεβαινεις κατηγορια..
Κατευθειαν ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ θα παιξεις ρε φιλε?
παρθενος;;; τραβα εκει που λεει ο φακιρης μπορει να μην σου σηκωθει καν να σου βγει ετσι φθηνα η φαση σιγα σιγα παρτοΤραβα στα στουντιακια να ξεκινησεις,να παρεις λιγο αερα και μετα ανεβαινεις κατηγορια..
Κατευθειαν ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ θα παιξεις ρε φιλε?
παρθενος;;; τραβα εκει που λεει ο φακιρης μπορει να μην σου σηκωθει καν να σου βγει ετσι φθηνα η φαση σιγα σιγα παρτο
Μπραβο φιλε...Ετσι πρεπει...εχει καιρο που μου κεντρισε την περιεγεια η παρακατω αγγελια
Ετσι την προηγουμενη εβδομαδα εκλεισα με την παραπανω κορασιδα
6987722798 24χρονη ΞΑΝΘΙΑ λεει. εψαξα βεβαια στο μπου αλλα δε βρηκα καποια αναφορα. Ετσι αφου μιλησα με την κοπελα υποτιθεται εκλεισα σωματιο στο ξενοδοχει και αντι να μου ερθει η κοπελα στη φωτο μου ηρθε το ζονκ. Καμια σχεση με τη φωτο, ηταν μια καχεκτικια αθυγγανη. Οταν την ειπα για αυτα που συμφωνισα στο τηλεφ της ηταν ολα ξενα. Οποτε λεω κοπελα εντε στο καλο.
Μου ζητησε και χρηματα. Βρε ου!
αυτα και να περναται καλα
εχει καιρο που μου κεντρισε την περιεγεια η παρακατω αγγελια
Ετσι την προηγουμενη εβδομαδα εκλεισα με την παραπανω κορασιδα
6987722798 24χρονη ΞΑΝΘΙΑ λεει. εψαξα βεβαια στο μπου αλλα δε βρηκα καποια αναφορα. Ετσι αφου μιλησα με την κοπελα υποτιθεται εκλεισα σωματιο στο ξενοδοχει και αντι να μου ερθει η κοπελα στη φωτο μου ηρθε το ζονκ. Καμια σχεση με τη φωτο, ηταν μια καχεκτικια αθυγγανη. Οταν την ειπα για αυτα που συμφωνισα στο τηλεφ της ηταν ολα ξενα. Οποτε λεω κοπελα εντε στο καλο.
Μου ζητησε και χρηματα. Βρε ου!
αυτα και να περναται καλα
Εξαιρετικό σέρβις, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, μάλλον από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, ΜΙΛΦ της πόλης. Φέρνει λίγο σε μια κοινή μας φίλη σε επίπεδο ντυσίματος, προσεγμένη, και φιλική. Συστήνεται ανεπιφύλακτα, μιας και είναι ακούραστη στο κρεβάτι.Εχουν γραψει φιλοι οτι ειναι καλη περιπτωση..
Και εγω την εχω στα υποψιν...
Δεν ειναι 40αρα,αλλα μεγαλυτερη,50+,με οτι αυτο συνεπαγεται για το κορμι της..
Αλλα απο σερβις καλη,ετσι λενε..
Αν δε με απατά η μνήμη μου, έχουν γραφτεί παλιότερα ουκ ολίγα για την κυρία, όπως και για άλλες του εν λόγω γραφείου. Μια αναζήτηση θα βοηθήσει περισσότερο.Γεια και χαρά γνωρίζει κάποιος την κυρία εμφάνιση σέρβις κλπ
Η Μάγδα με παρόμοιο σερβις εξαφανίστηκε;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ φιλε spiler.Το έψαξα και ενημερώθηκα η νεφέλη 2 είναι λοιπόν
Δεν λέει σε εμφάνιση σέρβις ή και τα δύο; Από τις φωτογραφίες πάντως αν είναι η τεως νεφέλη2 δεν μοιάζει και χάλια. Για δωσε τα φώτα σου παίχτη.Προσωπικη μου γνωμη δε λεει πολλα!