Στο νήμα των ΜΙΛΦ υποσχέθηκα κριτική για την κοπέλα που θα έβλεπα το απόγευμα, κι επειδή ένας Αιδοιολειχος πρέπει να κρατά το λόγο του σας την παραθέτω.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, παρότι η μέρα και η ώρα ήταν εργάσιμη και επιπλέον έβρεχε. 45αρα την ύπολόγισα, κι ας λέει 42, αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος και αφήνει σημάδια όσο μεγαλώνει κανείς. Ελληνίδα, μικροκαμωμένη (μ'αρέσει αυτό στη γυναίκα), ηλιοκαμμένη, με ξανθά μαλλιά, 2αρι στήθος, μπάσσα φωνή και μια φοβερή προστυχόφατσα που σε προδιαθέτει για άγριο σεξ. Αυτό και έγινε... Στο τέλος της ώρας, κι αφού είχα ήδη καταθέσει 2 φορές, σύρθηκα - κυριολεκτικά - μέχρι την κουζίνα να πιω λίγο νερό γιατί δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω... Τολμώ να πω ότι ήταν από τις πιο έντονες εμπειρίες με γυναίκα τα τελευταία χρόνια (τι κάνει η πουτάνα η εμπειρία). 100 Ευρώ το κόστος της συνάντησης, που πιστεύω ότι είναι μια τιμιότατη πρόταση στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Συμπερασματικά η κυρία προτείνεται στους ΜΙΛΦολάγνους γιατί πολύ απλά το'χει...
ΥΓ. Πάλι θα το ξεχνούσα...η κοπέλα λέγεται Σάσα
ΥΓ 2. Πάλι με πήραν από το γραφείο λίγο μετά τον αγώνα για να με ρωτήσουν αν μου άρεσε και τα σχετικά. Αυτή τη φορά δε, μου είπαν πως ξεκίνησαν και τις αγγελίες σε 2-3 site, χωρίς όμως φωτο των κοριτσιών και άλλες λεπτομέρειες (μόνο τηλ και mail είχαν απ' ότι είδα), κι όταν τους ρώτησα γιατί , απάντησαν ότι γίνεται για την προστασία της ανωνυμίας των κοριτσιών και δεν θέλουν να βάζουν παραπλανητικές φωτο από το internet (ΟΚ ο καθένας δουλεύει το μαγαζί του όπως αυτός νομίζει καλλίτερα). Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας το ανακάλυψα και σας το παραθέτω , γιατί πολλοί συναγωνιστές μου το είχαν ζητήσει ]
Καλό ξημέρωμα αδέρφια, να σπρώχνετε, και να ανεβάζετε κριτικές.
Δηλαδή στο τηλέφωνο της αγγελίας που παραθέτεις () ζητάμε την Σάσα;