καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.297
- Πόντοι
- 736
Veni, vidi, vici αιδοιολείχε!!!!!
Πόσο να αντέξει ένα κορμί;;;; ΠΟΣΟ;;;;;;
Αυτά ως εισαγωγή, για την κριτική που υποσχέθηκα αναφορικά με την συνέυρεσή μου μετά των αξιοτίμων κορασίδων Σαμπρίνας και Σάσας. Λεπτομέρειες ανατομικής φύσεως δεν θα παραθέσω, για να μην είναι και μακροσκελής η κριτική μου. Ένα μόνο θα καταθέσω στην ομήγυρη. Έχουν περάσει 3 ώρες από τότε που έφυγαν τα κορίτσια, και ίσα ίσα που κατάφερα να σύρω το ταλαιπωρημένο σαρκίο μου μέχρι τον υπολογιστή για να γράψω. Σήμερα ένιωσα σαν τον Marc Davis ανάμεσα στην Houston και την Jeena Davis (οι άνω των 40 με καταλαβαίνουν). Ευτυχώς ακολούθησα τη συμβουλή του συναγωνιστή Τζουτζούκου και ήπια πολλά υγρά γιατί με έβλεπα να κινδυνεύω από αφυδάτωση. Ένα μόνο θα σας πω : κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν τα κορίτσια ξάπλωσαν αντίκρυ το ένα στο άλλο και τελείωσα στα πρόσωπά τους.
Διάρκεια συνάντησης : 2 ώρες
Κόστος συνάντησης : 400 ευρώ
Το να κάνεις την φαντασίωσή σου πραγματικότητα : αξία ανεκτίμητη
Δεν περιγράφω άλλο........
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Mail που μου έστειλε σήμερα η vikithess "Γεια σου αιδιοχειλικε, διάβασα στο μπου ότι υπονοείς ότι εργαζόμουν ως Λιλα παλιά, η αλήθεια ειναι δεν είχα δει το μειλ σ π με ρώτησες γι αυτο, οχι δεν ήμουν ποτε Λιλα και καλα θα κανεις να το γράψεις στις κριτικές σου αυτο για να μην υπάρξει καμια παρεξήγηση οκ;"
O καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
ΥΓ. Κοπελιά δεν υποννοώ ότι δούλευες με το όνομα Λίλα... Το λέω ξεκάθαρα.
Πέστα ρε αδερφέ, να μην νομίσουν ότι έχω τίποτα προηγούμενα με την κοπέλα.....Σοφια Ηλιανα Ευα Βικυ Ραφαελα Λιλα Μαγια ειναι η ιδια να ξερετε μην την πατησετε ολοι σας και μεγαλη προσοχη παντα με προφυλαξη οσοι πατε!
Πέστα ρε αδερφέ, να μην νομίσουν ότι έχω τίποτα προηγούμενα με την κοπέλα.....
ΥΓ Όταν λές πάντα με προφύλαξη, τι εννοείς; Δεν πιστεύω να κάνει ακα σεξ .............
Εγω που την εχω παρει δεν μου εδωσε τετοια εντυπωση. Εχει περαση αρκετος καιρος βεβαια οποτε δεν ξερω αν εχει αλαξει τιποταΕτσι λεγεται παντως και μπρος και πισω! ισχυει 100% παντως οτι ειναι η ιδια!
καπου εδω τριγυρναει αυτηΕτσι λεγεται παντως και μπρος και πισω! ισχυει 100% παντως οτι ειναι η ιδια!
Αυτά ως εισαγωγή, για την κριτική που υποσχέθηκα αναφορικά με την συνέυρεσή μου μετά των αξιοτίμων κορασίδων Σαμπρίνας και Σάσας. Λεπτομέρειες ανατομικής φύσεως δεν θα παραθέσω, για να μην είναι και μακροσκελής η κριτική μου. Ένα μόνο θα καταθέσω στην ομήγυρη. Έχουν περάσει 3 ώρες από τότε που έφυγαν τα κορίτσια, και ίσα ίσα που κατάφερα να σύρω το ταλαιπωρημένο σαρκίο μου μέχρι τον υπολογιστή για να γράψω. Σήμερα ένιωσα σαν τον Marc Davis ανάμεσα στην Houston και την Jeena Davis (οι άνω των 40 με καταλαβαίνουν). Ευτυχώς ακολούθησα τη συμβουλή του συναγωνιστή Τζουτζούκου και ήπια πολλά υγρά γιατί με έβλεπα να κινδυνεύω από αφυδάτωση. Ένα μόνο θα σας πω : κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν τα κορίτσια ξάπλωσαν αντίκρυ το ένα στο άλλο και τελείωσα στα πρόσωπά τους.
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Χαιρετώ τους συναγωνιστές.
Σήμερα έπαιξα "μπάλα" με Σαμπρίνα και Σάσα. Ο αγώνας είχε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο η Σάσα μπήκε πολύ επιθετικά και εξερεύνησε με τη γλώσσα της διάφορες περιοχές του σώματός μου. Ταυτόχρονα η Σαμπρίνα πρόσφερε το στήθος της θυσία στις ορέξεις της γλώσσας μου. Μετά από αρκετά λεπτά εξαιρετικής πεολειχίας δεν άντεξα και "σκόραρα" στο στόμα της Σάσας. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μασάζ και συνεχίστηκε με πεολειχία και από τις δύο. Δοκιμάσαμε δύο στάσεις με τη Σαμπρίνα, κι ενώ φαινόταν δύσκολο να τελειώσω δεύτερη φορά μέσα σε μια ώρα (δεν είμαι στην πρώτη μου νιότη και θέλω τον χρόνο μου), ανέλαβε δράση η Σάσα. Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησε στόμα αλλά χέρι κι έτσι μπήκε τελικά και το δεύτερο "γκολάκι". Συμπερασματικά ήταν μια εμπειρία γεμάτη ένταση και πάθος την οποία ευχαρίστως θα επαναλάμβανα.
Αυτά τα ολίγα. Να παίζετε "μπάλα" κύριοι και να "σκοράρετε".
Καλό Σαββατοκύριακο.
ΥΓ : Μόλις έφυγαν τα κορίτσια άραξα στον καναπέ κι έβαλα ράδιο. Από τα ηχεία άκουσα την ορμητική και παθιασμένη φωνή του τεράστιου Ronnie James Dio να τραγουδάει "You've been left on your own, like a rainbow in the dark..."
Στην πόκα και στο σεξ αδερφέ, η περιέργεια πάντοτε κοστίζει...400€, μιλάμε για σοβαρή απόφαση. Επένδυση κανονική.
Στην πόκα και στο σεξ αδερφέ, η περιέργεια πάντοτε κοστίζει...
Γιώργο να τα κάνει και γαργαρα?εμεις και η παρεα μου(4-5 ατομα) ψαχνουμε call-girl για μια ωραια νυχτα που να μην κοστισει πολυ αλλα να ειναι καλη χωρις πολλα πολλα !!!εχετε να προτεινετε κατι?
εμεις και η παρεα μου(4-5 ατομα) ψαχνουμε call-girl για μια ωραια νυχτα που να μην κοστισει πολυ αλλα να ειναι καλη χωρις πολλα πολλα !!!εχετε να προτεινετε κατι?
βασικα μια χηρα ( χειρα ) δεν θυμαμαι πως γραφεται ..εχει και πεντε ορφανά...
τα κανει όλα και συμφέρει
Λιγο προσοχή μονο σε τενοντιδες , καρπιαιο σωλήνα ,
αχαχα...επισης η χΗρα με τα 5 πενταρφανα ..εισαι σιγουρος οτι δε θα σου βγει πρεζονι..γτ με 5 (αγνωστα )ατομα και με λιγα λεφτα(τσιγκουρλεμεδες δηλ)μονο πρεζονι θα πηγαινε