Επειδή νωρίτερα στο thread των C/T, υποσχέθηκα ενημέρωση για μια συνάντηση που θα είχα στο σπίτι, για τσάϊ με βουτήματα, ενημερώνω την ομύγυρη. Πρέπει να πω ότι το κονέ για το γραφείο ήρθε από άτομο με πολλά ένσημα στο χώρο, το γραφείο απ' ότι κατάλαβα είναι εντελώς νέο, και, απ'οτι μου είπε και ο τύπος που συνεννοήθηκα στο τηλ, από Δευτέρα θα αρχίσουν να βάζουν και αγγελίες (εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί δεν τις έβαλαν ακόμη, τι περιμένουν δλδ, να μαντέψουμε ότι υπάρχουν;).
Η συνεννόηση με τον υπεύθυνο πολύ καλή, με ενημέρωσε για κοπέλες, τιμές κτλ. και επειδή ήμουν διστακτικός γιατί δεν είχα δει φωτο της κοπέλας μου είπε εξαρχής "αν δεν σ' αρέσει η κοπέλα διώξτην χωρίς καμία υποχρέωση και πάλι φίλοι είμαστε". Η κοπέλα ήρθε ακριβώς στην ώρα της (πολύ βασικό αυτό),Ελληνίδα , 1.65, λεπτούλα, 2αρι στήθος, καστανόξανθη. Βασικό επίσης, ότι ήταν ντυμένη απλά, μην μας πάρει χαμπάρι και η πολυκατοικία...
Στα του αγώνα , ήταν πολύ φιλότιμη και ήθελε να ευχαριστήσει και σε γενικές γραμμές το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Το 1ο ημίχρονο έληξε με cim (περιλαμβάνεται στην τιμή), και το 2ο με anal (+20 Ευρώ, αλλά είχα ενημερωθεί εξ αρχής από το τηλ.). Η κοπέλα ευχάριστη και ομιλητική, ίδρωσε τη φανέλα, και τολμώ να πω ότι ειναι ένας τίμιος αγωνιστής του σεξ. Δεν είναι ούτε η Μπελούτσι στην εμφάνιση ούτε η Sylvia Saint στο κρεβάτι, αλλά θα κάνει ότι μπορεί για να μείνεις ικανοποιημένος. Στο κάτω κάτω αυτά (προσωπική άποψη) τα συνδυάζει μόνο η Μαρτίνα , που είναι όμως C/T, και θέλει 250/ώρα + 100 για anal, σύνολο 350, και δεν τα λες και λίγα για 1 ώρα. Άσε που έρχεται μια φορά το χρόνο Θεσ/νικη.
Η κοπέλα μου είπε ότι είναι καινούριο το γραφείο στην πόλη και έχει 3 κοπέλες, και ξεκίνησαν με κλειστό κύκλο πελατών τις πρώτες μέρες. Εν κατακλείδι ήταν μια αρκετά καλή εμπειρία (συνετέλεσε σε αυτό και ο ευχάριστος χαρακτήρας της κοπέλας-ρίξαμε πολύ γέλιο) και η τεϊοποσία θα επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον.
Καλό ξημέρωμα συμπολεμιστές
ΥΓ. Παραλίγο να το ξεχάσω... η κοπέλα λέγεται Σαμπρίνα, και το κόστος της τεϊοποσίας ανήλθε στα 120 ευρώ (100+20 η πίσω πόρτα).
ΥΓ 2. 10 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα, με πήραν από το γραφείο ξανά, για να με ρωτήσουν πως πέρασα κι αν μου άρεσε η κοπέλα. Σημαντικό κατά τη γνώμη μου αυτό, γιατί δείχνει ότι σε υπολογίζουν και θέλουν να σε ευχαριστήσουν, έστω κι αν γίνεται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.
Και πάλι χαίρετε...