θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
H Miρελα ποια ειναι;
Αν θες τη γνώμη, μου δεν έχεις δίκιο. Ειδικά επειδή το λες με αφορμή την παραπάνω κουβέντα με Νικ1410 και Τσαμπιοναγκ. Την άποψη του είπε ο Νικ χωρίς άσχημες λέξεις και χωρις χαρακτηρισμούς. Σίγουρα υπάρχουν άλλοι με πολύ άσχημο τρόπο που κράζουν κάποιους "νέους". Αλλά ακόμα κ σ' αυτή την περίπτωση πρέπει κανείς να δεχτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι μαλακές. Γιατί εξ αιτίας μιας μειοψηφιας να μην ενημερώσει το συνολο; Το μόνο στο οποίο συμφωνώ και κατακρίνω είναι ότι πολλοί ασκούν κριτική με απώτερο σκοπό βλέπε νταβαδες προμοτορες. Στο κάτω κάτω όμως για πουτανες κ γαμησια μιλάμε δηλ τι περιμένει κανείς;Έχετε σκεφτεί ποτέ κάποιοι γιατί δεν ανεβαίνει εύκολα εδώ ενημέρωση από νέους φίλους?μαλακά ανεβάζει τον ένα...κορόιδο τον άλλο ..άρρωστο γιατί γαμαει το μπάσο....προμοτορα γιατί του άρεσε κάποια που ο άλλος δεν την πάει μια...δεν είμαστε εδώ για να κρινομαστε...λέμε την γνώμη μας... μοιραζόμαστε εμπειρίες...και μαθαίνουμε για σκηνικά...αλλιώς πολύ το κράξιμο και τσίτα τα νεύρα...μόνο για να αρπαζοναστε δεν είναι εδώ... έχουμε άλλους για αυτή τη δουλειά στη ζωή μας...χαλαρώστε μάγκες...για καλό μας είμαστε εδώ...
Η Μιρέλα η μοντελισια βλέπε στουντιοH Miρελα ποια ειναι;
έχει και πολλούς μαλακες και πολλούς νταβατζηδες...έχει και πολλούς που είναι εριστικοί...άλλοι επίτηδες άλλοι χωρίς να το θέλουν...αυτό που λέω είναι ότι γενικά εδώ είμαστε να τα λέμε και να αφήνουμε τη γνώμη μας...παντα με σεβασμό ο ένας στον άλλον...τώρα αν υπάρχουν και τρολ...είναι κι αυτά στο κόλπο...ο καθένας απλά να δίνει την πληροφορία του...κι ας ήταν εμπειρία λάθος η αποτυχημένη...είμαστε εδώ απλά για να γινόμαστε σοφότεροιΑν θες τη γνώμη, μου δεν έχεις δίκιο. Ειδικά επειδή το λες με αφορμή την παραπάνω κουβέντα με Νικ1410 και Τσαμπιοναγκ. Την άποψη του είπε ο Νικ χωρίς άσχημες λέξεις και χωρις χαρακτηρισμούς. Σίγουρα υπάρχουν άλλοι με πολύ άσχημο τρόπο που κράζουν κάποιους "νέους". Αλλά ακόμα κ σ' αυτή την περίπτωση πρέπει κανείς να δεχτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι μαλακές. Γιατί εξ αιτίας μιας μειοψηφιας να μην ενημερώσει το συνολο; Το μόνο στο οποίο συμφωνώ και κατακρίνω είναι ότι πολλοί ασκούν κριτική με απώτερο σκοπό βλέπε νταβαδες προμοτορες. Στο κάτω κάτω όμως για πουτανες κ γαμησια μιλάμε δηλ τι περιμένει κανείς;
Αν ψάχνεις για μπάφο σιγουραΠαίζει τπτ ενδιαφερον κοντα στην καμαρα;
νομίζω, φίλε μου, πως πρόκειται για τραβεστί. Δεν παίρνω και όρκο, αλλά πρέπει να έχω δει άλλες αγγελίες, που λέει ότι είναι τραβεστί. Μια μικρή έρευνα στο kanesex κάνεΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.
Στην αντίληψή μου έπεσε αυτό:
Έχουμε κάποια εικόνα για το τι πρόκειται;;;
Έτσι ακριβώς είναι και νομίζω κάνει και πιάτσανομίζω, φίλε μου, πως πρόκειται για τραβεστί. Δεν παίρνω και όρκο, αλλά πρέπει να έχω δει άλλες αγγελίες, που λέει ότι είναι τραβεστί. Μια μικρή έρευνα στο kanesex κάνε
έτσι ακριβώς είναι.ειναι ο λεγόμενος Μπενι χιλ και κανει πιάτσα εκεί στο shel έχει και καμία τελειωμένη μαζί της.μακρια σκέτη απάτη ψαχτειται άκου.Έτσι ακριβώς είναι και νομίζω κάνει και πιάτσα
Αυτό το site είναι γεμάτο με ανώμαλους τελικά....Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Σοβαρα τωρα ρε τυπε τον Μπενι Χιλ τη θες να πας να του κανεις καμμια πιπα?Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Να τον ντύσει Αϊ Βασίλη και να του κάνει γούτσου γούτσου τα μαγουλάκια!Σοβαρα τωρα ρε τυπε τον Μπενι Χιλ τη θες να πας να του κανεις καμμια πιπα?
Ελα ντε τραβελια girls επρεπε να το πουνΝα τον ντύσει Αϊ Βασίλη και να του κάνει γούτσου γούτσου τα μαγουλάκια!
Απορώ γιατί το θέμα ονομάζεται "call girls"...
νομίζω, φίλε μου, πως πρόκειται για τραβεστί. Δεν παίρνω και όρκο, αλλά πρέπει να έχω δει άλλες αγγελίες, που λέει ότι είναι τραβεστί. Μια μικρή έρευνα στο kanesex κάνε
Έτσι ακριβώς είναι και νομίζω κάνει και πιάτσα