Καλησπερα παιδια κ καλη χρονια να εχουμε με υγεια,ευτυχια μπολικη τρελα!Χαθηκα λιγο καιρο λογω προβληματων υγειας κ ειχα τρεχαματα για μερικους μηνες.Ευτυχως ολα ελαβαν τελος ομαλα!Πριν λιγο καιρο βρεθηκα με μια παλια ελληνιδαμιλφοτεκνατζου,απο παλια,χωρις αγγελιες(μεσω φιλου την ηξερα) στο σπιτη μου,επειτα απο ευκολη συννενοηση.Δηλωνει παντρεμενη,καλαμαριωτισα!Ακουει στο ονομα Φαιη και λεει πως ειναι 45,εγω την κοβω 48+.Μια χαρα κρατιεται ομως.Η εν λογω κυρια εχει τιμηθει μεσω Μπαντου πιο παλια,οπου ηταν νομιζω με 4-5 κιλα πιο πανω. Ειχε προηγηθει κ ανταλλαγη φωτο..(Απο οτι μου ειπε οταν μιλαγαμε μετα, θελει να βλεπει τον αλλο η με φωτο η βιντεο κ ετσι επιλεγει.εχει παθει κ χουνερια,απο οτι καταλαβα) Ειχα βγαλει ωραια γουστα παντως.Σφιγημενη αρχικα αλλα καλη επικοινωνια μετα,σαν να μιλας με καποια θεια σου.Την Πρωτη φορα ειχα δωσει αν θυμαμαι καλα 80 φουλ ολα εκτος πρωκτικο,2 εκτον..Τωρα ζητησε 100/ωρα.2 εκτονωσεις. Γλυψιματα,μαλλια κ σωφρονιστικα μπατσακια επιτρεπονται αλλα με μετρο,γιατι αντιδραει μερικες φορες αν εισαι βαναυσος..(Εγω εχω θεμα κ με προστατιτιδα ανα διαστηματα κ πηρα ενα τεταρτο σιντεναφιλ παραλληλα με λιγο τσιπρο μεσςημεριανο κ ειχα φουλ ενταση κ καυλες,σε φασεισ επαιξε καλο χαρντκοριλικι).2 φορες τελειωσα,,μια κωλο κ την δευτερη πηγαινα για βυζια κ τελευταια στιγμη εκανα απροβλεπτη κινηση 90 μοιρων κ την πηραν τα σκαγια στη μαπα κ βυζγια.Στο σωμα ειναι καλοδιατηρημενη για την ηλικια της.Γουσταρεις να εισχωρεις τα μαλλα.Ειναι μια πολυ καλη περιπτωση για λατρεις των μιλφς-ματουρς.Ειναι κοντα 1.70? ,φατσα 50αρας που τρωγεται,,καστανομαυρο μαλλι,κιλα πρεπει να ειναι κοντα στα 60-65,αλλα δε της φαινεται.Εχει ωραια βιζακια για γλυψιμο με μεγαλες ρογες κ κωλαρα,την οποια δεν την δινει,αν κ οταν ακουμπουσα πανω στις καβλες απαλα την γκροβερια με αφηνε νοερα...(ουτε με εξτρα χρηματα δινει μπακντορ)Εκανε μπανιο οταν ηρθε κ οταν εφυγε,της ζητησα να ερθει απλα ντυμενη.Στο παιχνιδι κ τις 2 φορες που εχω βρεθει περασα καλα κ η εμπειρια ειναι θετικη ,ειναι δωτικη στο γλυψιμο το ζει κ βγαζει ωραιες κραυγες.,συμμετεχει κ δεν λεει οχι.Στην πιπα υστερει,αν κ δεν ελεγε οχι σε μπουκωματα,βεβαια δεν την αφησα να κανει παιχνιδι καθολου λογω εντασης.Σεξ ικανοποιητικο.Θεια της διπλανης πορτας,σαν κατι 50αρες,που τις βλεπεις ηρεμες με απλο ντυσιμο στην εισοδο της οικοδομη σου.Στον τροπο που μιλαει κ φαιρεται μου βγαζει ενα σαικο βεβαια,κατι το περιεργο,παρολα αυτα εαν σε γουσταρει κανει καλο παιχνιδι κ δεν λεει μα κ μου,περνασ καλα.Ετσι κ αλλιως για λαδωμα ηρθαμε.Εγω κ τις δυο φορες το ευχαριστηθηκα.Επισης εχειεμφαση σε πιο νεαρους απο οτι καταλάβα.εγω στα 38 βαδιζω.Δεν εχει χωρο απο οσο ξερω,δεν ρωτησα βασικα γιατι εσω δικομ χωρο,πας την φορτωνεις κ την τρως στο αμαξι η ερχεται σε χωρο σου,πιθανα κ σε χοτελ.Ισως καποιοι παλιοι Μυστες εχουνε καβα το τηλ κ εχουνε τιμησει. 697...586
Κανει παιχνιδι μονο στο μπαντου κ απο κει επιλεγει τι κ πως.Οσοι εχουνε μπαντου μπαινουνε ανετα στο εξ ανατολας μεγαλοκοπελιον.μπορω να βοηθησω
Συναδελφοι,πριν απο κ καιρο,ειχα μιλησει μεσω μεηλ με μια φοιτητρια απο οτι δηλωνε,εχω την εντυπωσει οτι ειχα διαβασει καποιο σχολιο οπου καποιοσ συναδελφος περασε καλα κ αξιζε.Νατασα Σεξυ απανταει στα μεηλ.την ειπα να ερθει σπιτη κ μου λεει δεν μπορεισ να ερθεις κεντρο.κ δεν απαντησα.1χρονια ξαναεστειλα κ μου λεει ειμαι εκτος.εχει επικοινωνησει καποιος συναδελφος η εχει γνωση,μη φαμε καμια φολα κ βγουμε σεντρα?
Ψαχνω ακομη κ σημερα κατι για σπιτη,σε φαση Gf .Προτιμω να προτεινει καποιος παιχτης που εχει γνωση σε μηνυμα.μεχρι 100-120 δινω,εχω χωρο!Θα του ειμαι Ευγνωμων.Ευχαριστω πολυ καλο απογευμα
Καλη Χρονια κ παλι να μασται γεροι.