gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.532
- Πόντοι
- 7.095
εχει τον πονο του, εχει κι εσενα...θα μας παρει στο κυνηγι ολους στο τελοςΠάλι πληρώσες χωρίς να πηδήξει... πρόσεξε θα σου γίνει συνήθεια
εχει τον πονο του, εχει κι εσενα...θα μας παρει στο κυνηγι ολους στο τελοςΠάλι πληρώσες χωρίς να πηδήξει... πρόσεξε θα σου γίνει συνήθεια
Γιατι ποιος σου ειπε οτι πληρωσα τυπε η μαλακια μια φορα γινετε δευτερη δεν εχειΠάλι πληρώσες χωρίς να πηδήξει... πρόσεξε θα σου γίνει συνήθεια
Ναι δε λέει η γκόμενά ούτε αυτή ούτε η Νανσυ27 που είναι μαζί της και έχει και αυτή αγγελία
Ειμαι φαν του δεινοσαυρου γι αυτο τον τρολαρω...με πολλη αγαπη.εχει τον πονο του, εχει κι εσενα...θα μας παρει στο κυνηγι ολους στο τελος
Σιγα τον πονο μαλακιες γινοντε απο αυτες μαθαινουμε και παμε μπροστα εκτος αυτου δε γινετε ολο και καποιες απατεωνισες θα υπαρχουν στο χωρο κι αυτη ηταν μια μου εκλεψε ενα κατοσταρικο αλλα της ευχομαι να μη το χαρει και να το ξοδεψει σε γιατρους και φαρμακα το καριολακιεχει τον πονο του, εχει κι εσενα...θα μας παρει στο κυνηγι ολους στο τελος
Την παρακάτω την ξέρετε;
Τραβελος...βυζαρα μεν,πιπαρα,αλλα τραβελοςΤην παρακάτω την ξέρετε;
Την παρακάτω την ξέρετε;
Ισχύει. Και με σελίδα εδώ:Τραβελος...βυζαρα μεν,πιπαρα,αλλα τραβελος
Παλιό γραφείο της πόλης, για κάποια τεμάχια του έχουν γραφτεί κ κριτικές. Δεν θυμάμαι να έχει κάτι αξιόλογο χωρίς να έχω όμως προσωπική εμπειρία.Πάμε παραπέρα.
Από εδώ έχει ψωνίσει κανείς;
Και οι δύο αγγελίες είναι από το ίδιο προφίλ στο κανεσεξ. Τώρα περί φεικ ή όχι δεν ξέρω το σίγουρο είναι ότι οι φωτό είναι αρκετά τρομακτικεςΈχει κανείς γνώση αν αυτές εδώ υπάρχουν αλήθεια ή είναι εντελώς fake οι φώτος;
https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/efi-mexri-tin-kyriaki_i940142
Ευχαριστώ
πολυ λιγες οι πληροφοριες που μας δινειςΚαλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς σας λεπτομέρειες για μια από περιοχή Τούμπας;