Νέα

Γάμος vs εργένικη ζωή.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Nαι μωρε οι καημενες.

Και το παιδι παιρνουν και διατροφη παιρνουν καθε μηνα και περιουσιακα στοιχεια αν υπαρχουν θα παρουν.

Ενω ο αντρας και δεν εχει το παιδι και πληρωνει καθε μηνα και χανει την περιουσια του,δηλαδη του γαμαει τη ζωη η ιδια η πρωην γυναικα του.
Αν δημιουργήσαμε κάτι μαζί μετά τον γάμο,λογικό είναι να χωριστεί μετά το διαζύγιο.Αν έφτιαξες σπίτι ας πούμε πριν με παντρευτείς,δεν έχω δικαίωμα σε αυτό..
Όσο για την διατροφή..και παντρεμένος να ήσουνα δεν θα διέθετες ένα ποσό απο τον μισθό σου στο σπίτι?Ε αυτό το ποσό που σου αναλογεί ,διαθέτεις και αφού χωρίσεις.Το ίδιο κι εγώ που είμαι με τα παιδιά κι έχω την επιμέλεια ας πούμε.Εχεις την εντύπωση οτι περνάει ένα σπίτι με την διατροφή που δίνει ο πατέρας ?Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν φτάνει ούτε για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Σχεσεις,γαμος,ψευτο-αγαπες και ψευτο-ερωτες ειναι βασισμενα στο χρημα και το συμφερον των γυναικων.
Οποτε ειναι τελειως υποκριτικα απο την πλευρα των γυναικων.
Αν εχεις λεφτα σε <<αγαπανε>> αν δεν εχεις εισαι ενα τιποτα.

Δεν αξιζει τιποτα απο αυτα,εκμεταλλευση ειναι,οι γυναικες εκμεταλλευονται τις αδυναμιες των αντρων για σεξ και λιγες στιγμες αγαπης και προσπαθουν να παρουν οσα περισσοτερα ανταλλαγματα.

Επισης ολοι σκεφτοναι οτι οσα πιο πολλα λεφτα βγαλουν τοσο καλυτερη γκομενα θα εχουν.....και αυτο μαλακια ειναι οπως αξηγησα παραπανω.
Δηλαδη αν βγαλεις πολλλα λεφτα δεν μπορεις να τα φας μονος σου? θελεις και παρεα........?

Χρημα να υπαρχει και η ζωη ειναι ωραια,γαμας οσες μουναρες αλλοδαπες γουσταρεις, 2-3-5 τη μερα,μπορδελα-στουντιο,cg κλπ
Πας σε στριπ περνας γαματα με τις υπερμουναρες......
Αυτες  δε θα σε ρωτησουν τι αμαξι εχεις και ποσα λεφτα βγαζεις ουτε θα πρεπει να κανεις ενα σωρο μαλακιες για να κανεις σεξ και να περασεις ωραια.
Ετσι ειναι τα πραγματα.
Επισης αν ειναι πολυ λεφτας πας και σε κανα FKK η΄' αν μπορεις γινεσαι πορνοσταρ και γαμας τα καλυτερα μουνια του πλανητη και πληρωνεσαι κιολας (και τζαμπα δε νομιζω να σας χαλαγε).

:jerking:

Σε μερικά σημεία δε --->
qnmz.gif

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αν δημιουργήσαμε κάτι μαζί μετά τον γάμο,λογικό είναι να χωριστεί μετά το διαζύγιο.Αν έφτιαξες σπίτι ας πούμε πριν με παντρευτείς,δεν έχω δικαίωμα σε αυτό..
Όσο για την διατροφή..και παντρεμένος να ήσουνα δεν θα διέθετες ένα ποσό απο τον μισθό σου στο σπίτι?Ε αυτό το ποσό που σου αναλογεί ,διαθέτεις και αφού χωρίσεις.Το ίδιο κι εγώ που είμαι με τα παιδιά κι έχω την επιμέλεια ας πούμε.Εχεις την εντύπωση οτι περνάει ένα σπίτι με την διατροφή που δίνει ο πατέρας ?Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν φτάνει ούτε για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο.

Αυτός νομίζει ότι όλες οι διατροφές είναι όπως αυτή που δίνει ο Κούγιας.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το ζόρι ενός διαζυγίου με παιδιά κατά βάση το τραβάει η γυναίκα και όχι ο άντρας.

εεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!! εαν δεν θελει να τραβαει ζορι , ας αφηση τα παιδια στον αντρα , να του δινει  διατροφη , και να ειναι ανετη !!!!!!!!!!!!!!!
τα πραγματα ειναι απλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα ,, παντρευονται ολες στα 25-30 με σκεπτικο μεχρι τα 40 να εχουν χωρισει , να περνουν τιν διατροφη τιν παχυλει απο τον αντρα , και αυτες να ξεσκιζονται απο τον κολω .............. κυριολεκτικα !!!!! ενω στον αντρα τους ελεγαν ''οχι , μη , ποναω '' ............οξω οξω !!!!!!!!!!!

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Nαι μωρε οι καημενες.

Και το παιδι παιρνουν και διατροφη παιρνουν καθε μηνα και περιουσιακα στοιχεια αν υπαρχουν θα παρουν.

Ενω ο αντρας και δεν εχει το παιδι και πληρωνει καθε μηνα και χανει την περιουσια του,δηλαδη του γαμαει τη ζωη η ιδια η πρωην γυναικα του.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Η ευτυχία κατά την γνώμη μου βρίσκεται στα παιδιά..Τώρα είτε παντρεμένος ,είτε χωρισμένος..το ίδιο είναι..Θετικά και αρνητικά πολλά και στις 2 περιπτώσεις.

δεν συμφωνω οτι η ευτυχια βρισκετε στα παιδια... ευτυχισμενος μπορεις να εισαι με πολλους και διαφορους τροπους!
και μονος σου ακομα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Θα σου δωσω ενα σπανιο παραδειγμα για να καταλαβεις πως οι γυναικες καταφερνουν παντα να πιανουν μαλακες τους αντρες να τους τα αρπαζουν.

Βλεπε Hollywood και γενικα διασημους.
Παραδειγμα:
Τον χωριζει η κυρια και του παιρνει και ενα σπιτι αξιας 5-6 εκατομμυριων και τα παιδια αν εχουν και μετα ζει εις υγειαν του μαλακα κοροιδου που μερικα γαμησια του στοιχησαν μερικα εκατομμυρια.
Σκεψου αυτα σε μικρογραφια για τον υπολοιπο κοσμο.
Δικαιολογημενα υπαρχει η εντυπωση οτι η γυναικα ακομα και μετα τον χωρισμο προσπαθει να εξαργυρωσει τις υπηρεσιες της στο κρεβατι εναντι χρηματων!

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!! εαν δεν θελει να τραβαει ζορι , ας αφηση τα παιδια στον αντρα , να του δινει  διατροφη , και να ειναι ανετη !!!!!!!!!!!!!!!
τα πραγματα ειναι απλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα ,, παντρευονται ολες στα 25-30 με σκεπτικο μεχρι τα 40 να εχουν χωρισει , να περνουν τιν διατροφη τιν παχυλει απο τον αντρα , και αυτες να ξεσκιζονται απο τον κολω .............. κυριολεκτικα !!!!! ενω στον αντρα τους ελεγαν ''οχι , μη , ποναω '' ............οξω οξω !!!!!!!!!!!

αν ελεγε οχι, μη ποναω... τοτε ειναι μαλακας που μενει μαζι της. αν το σεξ δεν ειναι καλο στην σχεση, ολα καταρεουν σιγα σιγα... ο αντρας παει αλλου, η γυναικα αλλου... ωραια ζωη. ας εχουν φιλοτιμο και θαρος να ειναι ειληκρινης!

Επισκέπτης
Είστε κα΄ργα κομπλεξικοί......να σας χωρίσει ρε,που το πρόβλημα;;;; Θα γαμιέται αυητή με άλλους θα γαμιέστε εσείς με άλλες και πατσίσατε...... :sunglasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και ολα αυτα γινονται για δυο  τρυπες

Επισκέπτης
Τωρα με την οικονομικη κριση

Άντε και.....κουρέψου ρε γίδι......λες που λες μαλακίες....πετάς και αυτή τη φράση και τα αποτελειώνεις όλα..... :headbang:

Όποιος ξαναπεί για οικονομικές κρίσεις που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....θα τρώει κράξιμο..... :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
και ολα αυτα γινονται για δυο  τρυπες

Οπότε η μοναδική λύση είναι...

sex_robot-3.jpg

Στον fffanatic δεν την προτείνω γιατί δε γουστάρει να γαμάει πιο έξυπνες γυναίκες απ' αυτόν..  :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
οικονομικη κριση!!!!!!!!!!!!!!!

:s&m_1: