Νέα

Γάμος vs εργένικη ζωή.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Μόλις πριν λίγο ξύπνησα απο ένα όνειρο (εφιάλτη). Είχαν γίνει λέει, όλες οι προετοιμασίες για έναν πολιτικό γάμο σε δημόσιο χώρο, με μία γυναίκα γνωστή η οποία δεν μου άρεσε.  Και εγώ απροετοίμαστος, αναρωτιόμουν πότε έγινε αυτή η πρόταση γάμου, και πότε έγινε η μ@λακία που συναίνεσα, αφού δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Και εκεί που θα παρουσιαζόμουν στον γάμο αλλά χωρίς ακόμη την νύφη, είχα ενα αίσθημα έντονης απογοήτευσης. Και μια άλλη φωνή (της συνείδησης αυτή την φορά)μου έλεγε: βλακεία, γιατί δεν έκανες καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης, για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο. Πριν νυμφευτώ(παντρευτώ) όμως ξύπνησα. Πέρασα μεγάλη αγωνία απόψε παιδιά, ευτυχώς όνειρο ήταν..   :tired:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Μόλις πριν λίγο ξύπνησα απο ένα όνειρο (εφιάλτη). Είχαν γίνει λέει, όλες οι προετοιμασίες για έναν πολιτικό γάμο σε δημόσιο χώρο, με μία γυναίκα γνωστή η οποία δεν μου άρεσε.  Και εγώ απροετοίμαστος, αναρωτιόμουν πότε έγινε αυτή η πρόταση γάμου, και πότε έγινε η μ@λακία που συναίνεσα, αφού δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Και εκεί που θα παρουσιαζόμουν στον γάμο αλλά χωρίς ακόμη την νύφη, είχα ενα αίσθημα έντονης απογοήτευσης. Και μια άλλη φωνή (της συνείδησης αυτή την φορά)μου έλεγε: βλακεία, γιατί δεν έκανες καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης, για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο. Πριν νυμφευτώ(παντρευτώ) όμως ξύπνησα. Πέρασα μεγάλη αγωνία απόψε παιδιά, ευτυχώς όνειρο ήταν..  :tired:
τυχερουλη, ξυπνησες κ γλυτωσες

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.646
Πόντοι
206
Για να παραφράσω τον γνωστό τίτλο του Χρόνη Μίσσιου, μου ήρθε η ιδέα να παρουσιάσω τις σκέψεις μου για το πόσο ικανοποιημένος είμαι που δεν παντρεύτηκα τελικά. Το σάη βρίθει από τη μιζέρια των μελών της που σκούζουν από την ακούσια αγαμία τους και κατηγορούν τις γυναίκες που είναι αδιάφορες στην πολλαπλή εναλλαγή σεξουαλικών συντρόφων. Οι γυναίκες καλώς ή κακώς θέλουν η πλειοψηφία να γίνουν μάνες και χρησιμοποιούν τη διαθεσιμότητα για σεξ των ανδρών για το σκοπό αυτό. Οι άνδρες θέλουν την ποικιλία όπως είναι παγκοσμίως και διαχρονικά γνωστό.
Και αρχίζω να μπαίνω στο ψητό. Στις αρχές των σχέσεων και γάμων είναι ωραία. Όσο όμως περνάει ο καιρός φαίνονται τα ελαττώματα και οι παραξενιές του ταιριού (και βεβαίως του υποφαινόμενου). Επειδή έχω μιλήσει και σχετιστεί με πολλές γυναίκες όχι μόνο ερωτικά αλλά και συναδερφικά και φιλικά, τις περισσότερες φορές κατέληγα να μακαρίζω τον εαυτό μου λέγοντας "ευτυχώς που δεν είμαι παντρεμένος μαζί της".
Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντοτε, επειδή πάντα στο τέλος της παράστασης, πέφτουν οι μάσκες.
Και μάλιστα οι παραξηγήσεις από ορισμένες από αυτές τις γυναίκες είναι τόσο τραγικές και σοκαριστικές, που άλλες προσδοκίες είχα για αυτές όπως και εκείνες για εμένα και κατέληγα από πρίγκιπας στα μάτια τους, σε κάτι σαν Βελζεβούλη. Καμία λογική σε αυτό.
Εν κατακλείδι, η τελική μου ερώτηση πως όλους εσάς είναι, είστε ικανοποιημένοι που μείνατε μόνοι; Οι παντρεμένοι από εσάς μετανιώσατε; Αποδέχεστε τη ζωή σας όπως είναι;
Νομίζω ότι οι περισσότεροι κουτσά στραβά πορευόμαστε με αισιοδοξία αν και κλαιγόμαστε για αυτά που μας λείπουν και που είμαστε στον σταθμό περιμένοντας ένα τρένο που δε θα έρθει, κάτι σαν Χάτσικο φάση.
Όταν είσαι ανύπαντρος, είναι σκατά. Και όταν είσαι παντρεμένος πάλι σκατά είναι.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Τα μέλη που κλαίγονται διότι δεν παντρεύτηκαν μια ιδανική (όπως την ήθελαν) γυναίκα είναι εντελώς μαλακισμένα. Με μαθηματική ακρίβεια ξεκινούν ένα ατέρμονο βρισίδι κατά όλων των γυναικών υποστηρίζοντας τις πουτάνες ώστε να δείξουν ότι τάχα βρήκαν την λύση και πόσο καλά περνούν. Η αλήθεια είναι ότι θα τους βρουν από την μυρωδιά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Για να παραφράσω τον γνωστό τίτλο του Χρόνη Μίσσιου, μου ήρθε η ιδέα να παρουσιάσω τις σκέψεις μου για το πόσο ικανοποιημένος είμαι που δεν παντρεύτηκα τελικά. Το σάη βρίθει από τη μιζέρια των μελών της που σκούζουν από την ακούσια αγαμία τους και κατηγορούν τις γυναίκες που είναι αδιάφορες στην πολλαπλή εναλλαγή σεξουαλικών συντρόφων. Οι γυναίκες καλώς ή κακώς θέλουν η πλειοψηφία να γίνουν μάνες και χρησιμοποιούν τη διαθεσιμότητα για σεξ των ανδρών για το σκοπό αυτό. Οι άνδρες θέλουν την ποικιλία όπως είναι παγκοσμίως και διαχρονικά γνωστό.
Και αρχίζω να μπαίνω στο ψητό. Στις αρχές των σχέσεων και γάμων είναι ωραία. Όσο όμως περνάει ο καιρός φαίνονται τα ελαττώματα και οι παραξενιές του ταιριού (και βεβαίως του υποφαινόμενου). Επειδή έχω μιλήσει και σχετιστεί με πολλές γυναίκες όχι μόνο ερωτικά αλλά και συναδερφικά και φιλικά, τις περισσότερες φορές κατέληγα να μακαρίζω τον εαυτό μου λέγοντας "ευτυχώς που δεν είμαι παντρεμένος μαζί της".
Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντοτε, επειδή πάντα στο τέλος της παράστασης, πέφτουν οι μάσκες.
Και μάλιστα οι παραξηγήσεις από ορισμένες από αυτές τις γυναίκες είναι τόσο τραγικές και σοκαριστικές, που άλλες προσδοκίες είχα για αυτές όπως και εκείνες για εμένα και κατέληγα από πρίγκιπας στα μάτια τους, σε κάτι σαν Βελζεβούλη. Καμία λογική σε αυτό.
Εν κατακλείδι, η τελική μου ερώτηση πως όλους εσάς είναι, είστε ικανοποιημένοι που μείνατε μόνοι; Οι παντρεμένοι από εσάς μετανιώσατε; Αποδέχεστε τη ζωή σας όπως είναι;
Νομίζω ότι οι περισσότεροι κουτσά στραβά πορευόμαστε με αισιοδοξία αν και κλαιγόμαστε για αυτά που μας λείπουν και που είμαστε στον σταθμό περιμένοντας ένα τρένο που δε θα έρθει, κάτι σαν Χάτσικο φάση.
Όταν είσαι ανύπαντρος, είναι σκατά. Και όταν είσαι παντρεμένος πάλι σκατά είναι.
Εγώ είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ που με χώρισε. Αν είχα μείνει μαζί της, θα είχα παγιδευτεί σε γάμο χωρίς σεξ, όπως ακριβώς είναι όλοι οι φίλοι μου, μα όλοι. Μπόνους οι απαιτήσεις και η γκρίνια των γυναικών τους, την οποία εγώ δεν έχω. Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες, όπως είπε κι ο Βασίλης

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.271
Πόντοι
2.046
Εγώ είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ που με χώρισε. Αν είχα μείνει μαζί της, θα είχα παγιδευτεί σε γάμο χωρίς σεξ, όπως ακριβώς είναι όλοι οι φίλοι μου, μα όλοι. Μπόνους οι απαιτήσεις και η γκρίνια των γυναικών τους, την οποία εγώ δεν έχω. Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες, όπως είπε κι ο Βασίλης
Διατροφή πληρώνεις ;

:coffee:

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
92
Πόντοι
0
Oi παντρεμένοι δεν μηλατε, περιμένουν πούστικα να πέσουν και άλλοι στην παγίδα, ακου εκεί δεν έχει σεξ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.148
Πόντοι
5.506
Oi παντρεμένοι δεν μηλατε, περιμένουν πούστικα να πέσουν και άλλοι στην παγίδα, ακου εκεί δεν έχει σεξ!
Τυπε, ξερεις γιατι αλληλοζηλευονται ενας παντρεμενος και ενας ελευθερος;

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456
Σε κάθε σχέση ισχυει η προσφορά και ζήτηση αν ο αλλος/άλλη δεν σε εκτιμάει για αυτά που προσφέρεις και ζητας, τον/την διαγραφεις και συνεχίζεις.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.074
Πόντοι
456
Το κέρατο πάει σύννεφο εκατέρωθεν (ειδικά στους παντρεμένους) οπότε μάλλον κάτι πάει λάθος.

Θέλεις ο φόβος της μοναξιάς, η κοινωνική και οικογενειακή πίεση, όλα αυτά οδηγούν σε βεβιασμένες αποφάσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.

Κατά τη γνώμη μου γάμος μόνο μετά τα 35-40 και μόνο μετά από συγκατοίκηση τουλάχιστον ένα χρόνο.

Σαν εργένης έχω την άνεση να κάνω ό,τι θέλω όπως το θέλω αλλά σπίτι δεν περιμένει κανείς. Κάποιοι το αντέχουν κάποιοι όχι.

Σε ένα γάμο η μια μακροχρόνια σχέση τύπου 10 χρόνια το σεξ κάποια στιγμή θα γίνει συνήθεια ή και αγγαρεία ίσως οπότε εκεί φαίνεται η ποιότητα της σχέσης. Ξεκινάς να κερατώνεις ή το παλεύεις ? Χωρίζεις ? Με τα παιδιά τι γίνεται αν υπάρχουν ?

Ένας καλός γάμος θέλει ωραίο σεξ ,σεβασμό και αξιοπρέπεια αλλά και να ταιριάζουν οι χαρακτήρες. Πολλοί παράγοντες που δύσκολα βρίσκεις σε έναν άνθρωπο.

Η ίδια η πραγματικότητα με τα 2.500 διαζύγια το 2024 επιβεβαιώνει την αποτυχία του θεσμού νομίζω...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.041
Πόντοι
3.846
Όταν στη ζωή κάνεις μια επιλογή πολύ συχνά κάνεις τη σκέψη "και αν είχα επιλέξει το άλλο;" Αν αντί να σπουδάσω μηχανικος, είχα σπουδάσει δικηγόρος; Αν αντί να πάω εξωτερικο είχα μείνει στη χώρα μου;

Θεωρητικές συζητήσεις χωρίς κανένα νόημα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παντρεύεσαι για να φτιάξεις τη ζωή σου εσύ, όχι για να βάλει η γυναίκα το νυφικό και να ζηλεύουν οι κολλετές της, όχι για να πουλήσουν μούρη οι γονείς σου, όχι για να έχουν παρέα οι παντρεμένοι φίλοι σου, όχι γιατί σε πήραν τα χρόνια. Παντρεύεσαι για σένα. Εσύ θα είσαι όλη τη μέρα στο σπίτι με τη γυναίκα, εσύ θα κάνεις μαζί της παιδιά, εσύ θα κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι μαζι της.

Εγώ δεν παντρεύτηκα επειδή ποτέ δεν ήμουν με μια γυναίκα που να με έκανε να πω "θέλω να παντρευτούμε ή έστω θέλω να συζήσουμε και να είμαστε μαζί για πάντα". Έκανα πολύ λίγες σχέσεις και από αυτές καμία δεν ήταν για γάμο. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Ή εγώ δεν άρεσα στις γυναίκες που με ενδιέφεραν (για λόγους που ξέρουν εκείνες, δεν είναι κοινωνικό το φαινόμενο) ή είχα προσφορές από γυναίκες που μου ήταν αδιάφορες.
Ποτέ δεν ένιωσα την επιθυμία να πω "ε για τον πούτσο είναι η Χ, ούτε μου αρέσει, ούτε ταιριάζουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλη οπότε ας πάει στο διάολο και μετά χωρίζω". Δε μου βγήκε ποτέ με καμία. Όχι επειδή προτιμούσα τη μοναχική ζωή, επειδή με καμία δε μου βγήκε να το πω με την καρδιά μου.

Τώρα είμαι μόνος μου και το ξέρω ότι έχασα το τρένο και για παιδιά και για μια σχέση ερωτική όπως θα έπρεπε να είναι. Έκανα λάθη, αλλά έκανα και προσεκτικές επιλογές. Μια μέρα θα με βρουν από τη βρώμα και θα τα αφήσω όλα (όσα θα υπάρχουν τότε) σε κανένα ανηψάκι που θα το βλέπω μια φορά στα 3 χρόνια και το ξέρω. Τουλάχιστον θα έχω να πω για τον εαυτό μου ότι δεν έκανα ποτέ τον καραγκιόζη γαμπρό. Επίσης αν είχα αφήσει ποτέ κοπέλα έγκυο θα την παντρευόμουν μόνο αν το ήθελα, συγγνώμη αλλα μια απροσεξία δε μπορεί να καθορίσει τη ζωή τριών ανθρώπων (2 γονείς και το παιδί).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Διατροφή πληρώνεις ;

:coffee:
Ναι, πλήρωνα μέχρι που ο γιός μου έγινε 15 χρονών και ήρθε να μείνει μαζί μου. Αυτονόητο ότι προσπάθησε να συνεχίσω να πληρώνω, αλλά πήρε τ' αρχίδια μου. Μου στοίχισε ακριβά, αλλά έχω την ελευθερία μου και την ησυχία μου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.016
Πόντοι
6.030

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Μαλακιες, αν δε παντρευτείς εκεί γύρω στα 28-33 μετά δεν αξίζει , εκτός αν βρεις καμία μικρούλα που δείχνει και έμπιστη.

Οι γυναίκες που είναι ελεύθερες μετά τα 32 είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ προβληματικές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom