παιδια απλα απαντηστε στο ερωτημα που εχω για το αν θα εχω επιπτωσεις στην ζωη μου σαν ελληνας πολιτης.εγω αν θελω να μεταναστευσω καπου αν ειμαι παντρεμενος με φιλιπινεζα θα εχω προβλημα.δεν ξερω γαμωτο ειμαι τελειος ασχετος απο αυτα.
Ρε φίλε να σου πώ κάτι?Το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχεις ξέρεις ποιο είναι ; Ότι μία στο τρισεκατομμύριο να λες αλήθεια και να μην trollaρεις (γεγονός μάλλον απίθανο), μπαίνεις τώρα sto bou και έστω και για πλάκα περιμένεις να ακούσεις έστω και μία σοβαρή γνώμη. Αν σε αυτό προσθέσεις και τη μαλακία που μας είπες ότι δήθεν ήθελες να αυτοκτονήσεις και εν συνεχεία τη γνώρισες και τώρα πια δεν θέλεις, ξέρεις που καταλήγουμε?
Α. Μάλλον είναι η πρώτη σου γνωριμία (δεν θα πω σχέση διότι δεν έχεις συνουσιασθεί ποτέ σου με γυναίκα προφανώς, παρουσία και της γυναίκας)
Β. Μάλλον δεν είσαι ούτε καν καταθλιπτικός (όπως υπονοείς)
Γ. Είσαι τελείως ακοινώνητος και αστοιχείωτος γενικά, πολύ αμφιβάλλω δε, και φοιτητής (μακάρι παναγία μου να μην είσαι...): Είναι δυνατόν να έχεις πρόβλημα αν πατρευτείς νόμιμα μια αλλοδαπή? Από ποιόν να έχεις ρε πρόβλημα; Από τη Χρυσή Αυγή??? Μας δουλεύεις ρε μεσημεριάτικα ή είσαι τόσο UFO?