Νέα

Γάμος με αλλοδαπή: βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
παρτο το κοριτσι

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν του δίνεις καμιά ιδέα για μπίζνα?
Να τα κονομήσει και να παντρευτεί με δικά του έξοδα..

εγώ το είπα και πριν...sto thread gia donats
δεν έχει ksnaginei ποτε.
λουκουμάδες fleshlight...
πρώτα το γαμάς και μετά το trws!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

the_john_stathis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ρε φιλε δεν θα το εκανα για αυτο.
δεν εχω γνωρισει τοσο συμπαθητικη,ευγενικη και ομορφη κοπελα στην ζωη μου.
εχω βρει την τελεια κοπελα που θα ηθελα να εχω για γυναικα.
αν ημουν 30 δεν θα το σκεφτομου καν,θα την παντρευομουν

ΑΝ σκεφτείς ότι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή του ανθρώπου τυχαίνει αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ, τότε πάρτην και με το καλό.   :)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
φιλε τη εννοεις θα με σκισει? εμενα με ενδιαφερει αν την παντρευτω να μην χρειαστει να πληρωσω τιποτα και να μην εχει επιπτωσεις σε εμενα στην ζωη μου
Ακριβώς αυτά εννοώ.
Θα έχει επιπτώσεις.
Και θα πληρώνεις σαν πούστης μέχρι να ξεμπλέξεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Σε δουλεύει.
Κατάλαβε ότι είσαι βλακάκος και το παίζει να σε παντρευτεί να μείνει "δύση" και να ψωνίζεται όπως γουστάρει.
Μόλις παντρευτείς θα γίνει καπνός.

Οι γυναίκες δεν ερωτεύονται χέστες, μαλάκες και αδύναμους, συνεπώς δεν σε έχει ερωτευτεί.

Πολύ εύκολο να το καταλάβεις και μόνος σου. Άμα σε ΄γούσταρε, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αντί να είσασταν φίλοι θα είσασταν εραστές.
Αλλά σε υποτιμά τόσο, που ούτε να σε γαμήσει δεν καταδέχεται για να πετύχει το στόχο της.
Αλ ιν αλ ξεφτίλα...

Παρόλα αυτά σου προτείνω να την παντρευτείς να σπασεις τα μούτρα σου και να μάθεις. Γιατί χωρίς πράξεις πείρα δεν αποκτάς.

maganakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι σοβαρο
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με μια μαυρουλα και θελει  καποιον να παντρευτει γιατι δεν εχει χαρτια
αν ξερει καποιος για το θεμα ας απαντησει αν γινεται
καποιος που να εχει εμπειρια με το θεμα η να εχει παντρευτει η να ειναι δικηγορος η αστυνομικος (αλλοδαπον  κτλ)
γιατι εχω ακουσει για πολλους που το εχουν κανει για λεφτα αυτο
5 σελιδες στο θεμα  και μια απαντηση δεν ειδα
μονο σπαμ και εξυπναδες ειδα
αν ξερει καποιος ας μας πει τι παιζει με το θεμα ευχαριστω

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
το θεμα ειναι σοβαρο
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με μια μαυρουλα και θελει  καποιον να παντρευτει γιατι δεν εχει χαρτια
αν ξερει καποιος για το θεμα ας απαντησει αν γινεται
καποιος που να εχει εμπειρια με το θεμα η να εχει παντρευτει η να ειναι δικηγορος η αστυνομικος (αλλοδαπον  κτλ)
γιατι εχω ακουσει για πολλους που το εχουν κανει για λεφτα αυτο
5 σελιδες στο θεμα  και μια απαντηση δεν ειδα
μονο σπαμ και εξυπναδες ειδα
αν ξερει καποιος ας μας πει τι παιζει με το θεμα ευχαριστω

Πρώτον το θλεμα δεν είναι σοβαρό.
Γιατί δεν γίνεται να νομίζεις ότι οι αραπίνες άμα δεν έχουν χαρτιά είναι τόσο νομοταγείς που σηκώνονται και γυρνάνε πίσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπότε ότι και να κάνεις εδώ θα σαπίζει! και ύστερα μην μου πείς ότι ο σούπερ Δένδιας ξαφνικά διώχνει τους λαθρομετανάστες. Αυτό ακόμα
και ο Άδωνις ντρέπεται να το ισχυριστεί  :headbang: :headbang:

Από και και πέρα ναί υπάρχουν οργανωμένα κύκλωματα που κάνουν αυτή την δουλειά. Προ κρίσης η ταρίφα για επαγγελματίες ήταν 3.000 ευρώ.
Φυσικά, βλάκα, η μαγική λέξη είναι επαγγελματία. Τώρα αν εσύ θες να παντρευτείς τι ακριβώς συνέπειες δηλαδη να έχεις?  :think: :think: :jerking: :jerking:
Λες να φορολογείται ως είδος τεκμαρτό το μουνί μαύρης???  :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

maganakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ευκαταστατος  και το ξερει
αυτο ειναι το προβλημα μου
μην μπλεξουμε σε αλλα κολπα

maganakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε σχεση εδω και 5 μηνες
λες να μην την πηδαω?

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
εχουμε σχεση εδω και 5 μηνες
λες να μην την πηδαω?
Γιατί κάποιος παραπάνω έγραψε πως δεν.
Οκ φίλος σκέφτηκες να κάνεις συμφωνητικό ελεύθερης συμβιώσεις?
Και δεν θα έχει θέμα με την βίζα και θα γλυτώσεις και τον γάμο προς το παρόν

maganakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
για λεγε για το θεμα αυτο
ενδιαφερον ακουγεται

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Το έχει κάνει ένας φίλος με μια Ουκρανεζα δεν ξέρω παραπάνω πληροφορίες θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα μέχρι αύριο . από πού είναι η κοπέλα σου?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τα μελη οικογενειας ελληνα (αρα και η συζηγος μετα το γαμο) περνουν 5ετη αδεια παραμονης και εργασιας (πολυ ευκολα) (και μεχρι να εκδοθει 3-4 μηνες μετα την αιτηση ενα προσωρινο χαρτι που τις καλυπτει) και μετα τη ληξη της πενταετους η περνουν 10ετη ανανεωση, η κανουν αιτημα για την αποκτηση υπηκοοτητας, στα του γαμου ισχυει οτι ακριβως και με ελλεινιδα, οτι εχεις πριν το γαμο περιουσιακο στοιχειο παραμενει και σε περιπτωση διαζυγιου, οτι αποκτησετε μετα μαζι το διεκδικει (αν θελει)   απορω που κολλατε? :think:   παιδια προσεξτε μη κανετε μονο γρηγορα,  και οι φιλιππινεζες και οι αφρικανες της ελλαδας  ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες, πιο επικινδυνες ειναι οι ελλεηνιδες και πολλες ανατολικοευρωπαιες και βαλκανιες

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Γιατί κάποιος παραπάνω έγραψε πως δεν.
Οκ φίλος σκέφτηκες να κάνεις συμφωνητικό ελεύθερης συμβιώσεις?
Και δεν θα έχει θέμα με την βίζα και θα γλυτώσεις και τον γάμο προς το παρόν

για να γίνει αυτό πρέπει  να γίνει το συμφωνητικό στην χώρα της κοπέλας ή να γίνει
εδώ αφου εχει συμπληρώσει 1 χρόνο νόμιμα να μένει εδώ.Ετσι θα παρει παραμόνη για 1 χρόνο που μπορέι να ανανεωθεί...

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0

για να γίνει αυτό πρέπει  να γίνει το συμφωνητικό στην χώρα της κοπέλας ή να γίνει
εδώ αφου εχει συμπληρώσει 1 χρόνο νόμιμα να μένει εδώ.Ετσι θα παρει παραμόνη για 1 χρόνο που μπορέι να ανανεωθεί...
Σωστό!!! Το παιδί αυτό που το έκανε πήγε στο Κίεβο
Αλλά δεν ξέρω πολλές πληροφορίες θα τον ρωτήσω αύριο 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ρε παιδια αν παντρευτω αλλοδαπη για να τησ δωσω την υπηκοοτητα τι αρνητικα θα εχει στην ζωη μου?
βριστε ελευθερα,ξερω οτι λεω μαλακιεσ αλλα το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω γιατι νομιζω ειμαι ερωτευμενοσ

Καλη τυχη!

Θα σου χρειαστει!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυπε αφου εδωσα τα φωτα μου στον αλλον που ρωταει αν πρεπει να γαμησει μια μπαζοκινεζα ηρθα και σε σενα  :rockon:

Ρωτα κανα δικηγορο να μαθεις:

1. Ποσο ευκολα βγαινει διαζυγιο αμα θελησεις εσυ αργοτερα να βγεις απο το γαμο.
2. Τι θα σου κοστισει, δηλαδη τι μπορει να διεκδικησει απο σενα αυτη.

Αν εισαι απο φτωχη οικογενεια και δεν εχεις στον ηλιο μοιρα καντην τη μαλακια σου, ετσι κι αλλιως οπως σε κοβω ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι. Αλλα εισαι πολυ μικρος ρε γαμωτο για τοσο χοντρες μαλακιες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε παιδια αν παντρευτω αλλοδαπη για να τησ δωσω την υπηκοοτητα τι αρνητικα θα εχει στην ζωη μου?
βριστε ελευθερα,ξερω οτι λεω μαλακιεσ αλλα το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω γιατι νομιζω ειμαι ερωτευμενοσ

θα σου πω άμεσα ένα θετικό εφόσον πάρει και την ελληνική υπηκοότητα.

σε περίπτωση διαζυγίου εφαρμοστέο, λογω κοινής υπηκοότητας, είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα ελληνικά δικαστήρια.

αλλιώς, αν διατηρήσει την υπηκοότητα της, πάμε σε δίκαιο τελευταίας κοινής συνήθους διαμονής, ή δίκαιο με το οποίο συνδέεστε στενότερα, οπότε παίζει ρόλο και το που μείνατε κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom