Ναι γιατι αν έμενε θα έβρισκε!!!!
Ουτε θηλυκή μύγα δεν του κάθεται!!!
o cool ειναι τυπακι ρε, περιμενει ν'ανακαλυψει ζωη στον Αρη η ΝΑΣΑ για να κανει thread για τις γυναικες εκει, dating sites για τον Αρη, τροπους προσεγγισης και λοιπα.
Ναι γιατι αν έμενε θα έβρισκε!!!!
Ουτε θηλυκή μύγα δεν του κάθεται!!!
Εγω θα σου ελεγα να την παρεις!!!!! Σου στελνω και ringtones για το κινητο σου!!!!!
Λυπάμαι που μάλλον θα απογοητεύσω καποιο κόσμο,(εννοείται κάποιοι θα βρίσουν κιόλας-στ αρχιδια μου) ,αλλά έχω να καταθέσω τα εξής και αμαρτίαν ουκ έχω : Οι λαοί της Βόρειας και δυτικής ευρώπης (απο Πολωνια-Σκανδιναβία-μεχρι Αγγλια και Γαλλία -Ελβετία ,έχουν μιά προκατάληψη έναντι των Μεσογειακών (Ιταλων,Ελλήνων,Ισπανών,Αράβων κλπ) , πιστεύουν ότι είναι κατώτεροί τους. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα,που βέβαια επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αρα, οποιος κάνει κατι σοβαρό με γυναίκα απο εκει,καλο ειναι να εχη στο μυαλό του αυτό το πράγμα και να προσέξη πολύ εαν και εφόσον θελήση να το προχωρήσει . Ειχα παλιούς συμμαθητές ,πηγαν εκει (Σουηδονορβηγιες κλπ) , παντρευτηκαν με ντοπιες,αλλα... τους έφυγε γρήγορα η μαγκιά και επειδή πιά δεν είχαν αλλη επιλογή (επιστροφή στην Ψωροκώσταινα θα σημαινε γι αυτούς διαρκή χλευασμο) , εκαναν το κορόιδο και ...επιβιώνουν ...απλά ... χωρίς ποτέ να έχουν γινει αποδεκτοί στην ουσία απο την εκει κοινωνία ως "δικοι τους"... Αυτα ...
Οι μονες αλλοδαπες που θελουν να παντρευτουν ελληνες ειναι οι αλβανεζες
Ειχα παλιούς συμμαθητές ,πηγαν εκει (Σουηδονορβηγιες κλπ) , παντρευτηκαν με ντοπιες,αλλα... τους έφυγε γρήγορα η μαγκιά και επειδή πιά δεν είχαν αλλη επιλογή (επιστροφή στην Ψωροκώσταινα θα σημαινε γι αυτούς διαρκή χλευασμο) , εκαναν το κορόιδο και ...επιβιώνουν ...απλά ... χωρίς ποτέ να έχουν γινει αποδεκτοί στην ουσία απο την εκει κοινωνία ως "δικοι τους"... Αυτα ...
εχω παρατηρησει οτι με sudlander μπορει να εννοουν και βορειοαφρικανους. τελοσπαντων.. ποτε δε καταλαβα γιατι οι γκομενες γουσταρουν ισπανους.. οι περισσοτεροι ειναι ταπες, τα δοντια τους ειναι των περισσοτερων χαλια, δεν ειναι chill συνηθως και η γλωσσα τους (προσωπικα) μου φαινεται αθλια
οι ιταλοι ειναι πιο ωραια παιδια συνηθως και σα μεσος ορος καλυτεροι σε ολα απτους ελληνες για μια γκομενα που δε ψαχνει καποια σταθερη σχεση
Οι Ιταλοί που προέρχονται από νότια Ιταλία είναι κοντοί,μαυριδεροί και χειρότεροι από γύφτοι.
Οι βόρειοι Ιταλοί μετράνε και σε εμφάνιση και σε στυλ.
φιλε μενω νορβγηγια απο το 2009 εχω συζησει με νορβηγιδα σχεδον χρονο,αυτο που λες δνε ισχυειΛυπάμαι που μάλλον θα απογοητεύσω καποιο κόσμο,(εννοείται κάποιοι θα βρίσουν κιόλας-στ αρχιδια μου) ,αλλά έχω να καταθέσω τα εξής και αμαρτίαν ουκ έχω : Οι λαοί της Βόρειας και δυτικής ευρώπης (απο Πολωνια-Σκανδιναβία-μεχρι Αγγλια και Γαλλία -Ελβετία ,έχουν μιά προκατάληψη έναντι των Μεσογειακών (Ιταλων,Ελλήνων,Ισπανών,Αράβων κλπ) , πιστεύουν ότι είναι κατώτεροί τους. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα,που βέβαια επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αρα, οποιος κάνει κατι σοβαρό με γυναίκα απο εκει,καλο ειναι να εχη στο μυαλό του αυτό το πράγμα και να προσέξη πολύ εαν και εφόσον θελήση να το προχωρήσει . Ειχα παλιούς συμμαθητές ,πηγαν εκει (Σουηδονορβηγιες κλπ) , παντρευτηκαν με ντοπιες,αλλα... τους έφυγε γρήγορα η μαγκιά και επειδή πιά δεν είχαν αλλη επιλογή (επιστροφή στην Ψωροκώσταινα θα σημαινε γι αυτούς διαρκή χλευασμο) , εκαναν το κορόιδο και ...επιβιώνουν ...απλά ... χωρίς ποτέ να έχουν γινει αποδεκτοί στην ουσία απο την εκει κοινωνία ως "δικοι τους"... Αυτα ...
ρε παιδια αν παντρευτω αλλοδαπη για να τησ δωσω την υπηκοοτητα τι αρνητικα θα εχει στην ζωη μου?
βριστε ελευθερα,ξερω οτι λεω μαλακιεσ αλλα το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω γιατι νομιζω ειμαι ερωτευμενοσ
φιλε δεν ειναι τεταρτοκοσμικη χωρα,μην το λες ετσι.
η κοπελα ειναι συνομολικη μου ειναι 5 χρονια εδω,και ειναι απο φιλλιπινες.
ρε παιδια αν παντρευτω αλλοδαπη για να τησ δωσω την υπηκοοτητα τι αρνητικα θα εχει στην ζωη μου?
βριστε ελευθερα,ξερω οτι λεω μαλακιεσ αλλα το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω γιατι νομιζω ειμαι ερωτευμενοσ
τι τον θες τον γαμο τυπε αφου σιγουρα σε καποια στιγμη θα τη βαρεθείς και θα ψάχνεις για άλλες.εγω λεω ασε τους γαμους και συζησε μαζι της χορτασε πηδημα και αν εισαι καψουρης και τη γουστάρεις παντρεψου την αλλα αν τη βαρεθείς σουτ.μην ψάχνεις τα αρνητικα η τα θετικα αν παρει υπηκοοτητα γιατι είναι δευτερευοντα αυτά.ρε παιδια αν παντρευτω αλλοδαπη για να τησ δωσω την υπηκοοτητα τι αρνητικα θα εχει στην ζωη μου?
τι τον θες τον γαμο τυπε αφου σιγουρα σε καποια στιγμη θα τη βαρεθείς και θα ψάχνεις για άλλες.εγω λεω ασε τους γαμους και συζησε μαζι της χορτασε πηδημα και αν εισαι καψουρης και τη γουστάρεις παντρεψου την αλλα αν τη βαρεθείς σουτ.μην ψάχνεις τα αρνητικα η τα θετικα αν παρει υπηκοοτητα γιατι είναι δευτερευοντα αυτά.