Άσε που της βγήκε ο κώλος για να περάσει από τις 6μηνες συμβάσεις στη μονιμότητα....
Τι εννοεις? επεσε σε χοντρο και της εδωσε το κολαντερο στο χερι...Μου θυμιζει τον γνωστο μας απο το υπουργειο...
Άσε που της βγήκε ο κώλος για να περάσει από τις 6μηνες συμβάσεις στη μονιμότητα....
sorry,αλλα εισαι ασαφής.
τι πώς πότε πόσο και με ποιά;
Ρε μάγκες για να γαμήσει κάποιος στο Σοφιτελ θα πρέπει να καταστρώσει σχέδιο επί χάρτους. Καμία πωλήτρια ή καμία υπάλληλος των αερογραμμών που να το πάει το "γράμμα" ξέρετε;
Ναι αμε...πολλες τετοιες θα βρεισ...ολες τους Ελληνιδες!!χαχα!Εχει και κατι scuriταδες...τρελα μωρα!!
Καλα μιλαμε ο κοσμος εχει λαλησει τελειως ομως ε...
Ρε δε πιανεις να λυσεις κανα sudoku λεω γω...
sorry,αλλα εισαι ασαφής.
τι πώς πότε πόσο και με ποιά;
κάποιοι από εμάς πάντως το 2007-2008 το είχαν κάνει στέκι για το αποχαιρετιστήριο των τουριστριών εκείνης της εποχής ...τελευταία ημέρα της τάνας και στο sofitel έσκαγε ο αγαπητικός της εβδομάδας ή ο λόκαλ "ατζέντης" που της έφτιαχνε το προφίλ όλη την εβδομάδα ,για την είσπραξη συνήθως σε είδος, και έπεφτε και κανένα τσιμπούσι στο ρουφ γκάρντεν αν ειχε πάει καλά το τουρ...
ωραίες εποχές ...ρομαντικές
για σενα θα ανοιξουμε θρεντ "γαμησι στο φαλκον"Εμένα πάντως το μεγαλύτερο μου άγχος είναι αν θα βρω καλή θέση στο parking μακράς διαρκείας.
Γιατί τα πάντα είναι χρονομετρημένα από την στιγμή που θα ανοίξει το μάτι. Ακριβώς 70 λεπτά πριν σηκωθεί το αεροπλάνο.
Αν κάτι δεν πάει καλά, αντίο πτήση.
Μακρυνή θέση παρκαρίσματος με αναγκάζει να σπριντάρω. Και να αγχώνομαι παραπάνω. Πράγμα που δεν κάνει καλό. Για μία κωλο-πτήση.
Το μόνο που δε σκέφτομαι είναι τα γαμήσια. Στο Sofitel ή οπουδήποτε αλλού.