inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μην μου πείτε ότι πέφτετε από τα σύννεφα!! Αυτός είναι ένας από τους κλασσικούς αφορισμούς του παρόντος ισοτόπου.
Σωστο και αυτο
Μην μου πείτε ότι πέφτετε από τα σύννεφα!! Αυτός είναι ένας από τους κλασσικούς αφορισμούς του παρόντος ισοτόπου.
δεν σε αναγκασε κανεις να απαντησεις
ρε βλαξ πρωτη φορα ανοιγω θεμαΚάθε μαλάκας που κατάφερε να γαμήσει εκτός μπουρδέλων ανοίγει θέμα να μας το πει.
Στα παπάρια μας τύπε.Το κατάλαβες καημένε?
Πυροκαυλος
ρε βλαξ πρωτη φορα ανοιγω θεμα
ποτε ξανα δει ειχα γραψει για καρφωμα αλλα οταν κατι ξεφευγει απο τα τυπικα των σχεσεων και των γαμησιων και ειναι καπως πιο διαφορετικο αξιζει να το γραφουμε
αν τωρα ολοι ειστε 50αρηδες με κοιλιες που γραφεται κρυφα απο τη γυναικα σας στο σπιτι στο φορουμ λογικο ειναι να μη σας συμβαινει τπτ τετοιο και για αυτο να μη σας ενδιαφερουν
αμα δεν γουσταρετε μην απαντατε στο φορουμ
φιλοσοφικη....Θεολογία είναι!!
γαμησα καριολα απο τη σχολη μου με ανταλλαγμα να τη βοηθησω στην εξεταση μαθηματος
οι ξεκωλοφοιτητριες εχουν ξεφυγει
δεν της φαινοταν πως ειναι πουτανα το αντιθετο μαλιστα και αυτη αρχησε να κωλοτριβεται και να με προκαλει
δεν ξερω κατα ποσο γουσταρε και κατα ποσο ηθελε απλα να τη βοηθησω στο μαθημα παντως το οτι εκανα πουτανα μια απλη κοπελα της σχολης μου με καυλωνει απιστευτα το προτιμω απο το να πιστευα οτι γουσταρε να γαμηθει !
ευτυχως η εξεταστικη κραταει αρκετα και ισως μου δωθει ευκαιρια για επαναλητικο γυρο
Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει..
Ειδικά σε συνδυασμό με το άλσος Καισαριανής που αναφέρθηκε παραπάνω..
εχε με θποψην αμα χρειαστει και τιποτα αλλο απο μαθηματα παραδίδω και εγω αρχαια και νεοελληνική γραμματεία !γαμησα καριολα απο τη σχολη μου με ανταλλαγμα να τη βοηθησω στην εξεταση μαθηματος
οι ξεκωλοφοιτητριες εχουν ξεφυγει
δεν της φαινοταν πως ειναι πουτανα το αντιθετο μαλιστα και αυτη αρχησε να κωλοτριβεται και να με προκαλει
δεν ξερω κατα ποσο γουσταρε και κατα ποσο ηθελε απλα να τη βοηθησω στο μαθημα παντως το οτι εκανα πουτανα μια απλη κοπελα της σχολης μου με καυλωνει απιστευτα το προτιμω απο το να πιστευα οτι γουσταρε να γαμηθει !
ευτυχως η εξεταστικη κραταει αρκετα και ισως μου δωθει ευκαιρια για επαναλητικο γυρο
καλα σε εκαμαν!αμαααν με τη συγχωνευση σημεραααααα
αμαααν με τη συγχωνευση σημεραααααα
καλα σε εκαμαν!
ναι αλλα το διεγραψαν το θεμα μουμπηκε το μαρακι λεμε κ αποκατεστησε την αληθεια
ναι αλλα το διεγραψαν το θεμα μου