Νέα

γαμιουνται οι κοπελεσ για τα λεφτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι εγω θελω να μου το εξηγησεις ΕΣΥ ....

:think:

129089458079114673.jpg

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
γαματε ρεεεεε.απο το να τισ πηγαινετε για ποτα και παπαριες και να παριστανετε τους καζανοβεσ πεαταχτετουσ ενα 10ευρακι παρτουσ και μια κυλωτιτσα και ολα οκ.παρεπιμπτωντοσ σημερα στο μετρο επειδη ειμαι και πανεμορφοσ ειχα και τα τυχερα μου :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
γαματε ρεεεεε.απο το να τισ πηγαινετε για ποτα και παπαριες και να παριστανετε τους καζανοβεσ πεαταχτετουσ ενα 10ευρακι παρτουσ και μια κυλωτιτσα και ολα οκ.παρεπιμπτωντοσ σημερα στο μετρο επειδη ειμαι και πανεμορφοσ ειχα και τα τυχερα μου :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σου δωσανε κανα δυευρο?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχαχχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα touche

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε παιδια βοηθήστε τον πανεξυπνο απο δω!

εξηγηστε γιατι τον συμφερει να πληρώνεται και όχι να πληρωνει!!!
Στην Αυστραλια υπαρχουν ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες .Ειναι απο τις ελαχιστες χωρες που συμβαινει αυτο.Μπορειτε να δειτε στο ιντερνετ διαφημισεις των στουντιο αυτων.Πολλες εμφανισιμες κοπελες τα επισκεπτονται για να πηδηχτουν,χωρις υποχρεωσεις.Αν ζουσαν εκει ,θα πηγαιναν οι γκομενες του σάϊτ για να κανουν σεξ και θα ηρεμουσαν .
Εκει στην μακρινη Αυστραλια ,εκτος απο τις γυναικες που πληρωνονται να κανουν σεξ ,πληρωνονται και οι αντρες.
Αντε ,κοριτσια μπειτε στα αντιστοιχα σάϊτ να φτιαχτειτε ,να δειτε πως ειναι ο αγοραιος ερως.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αγαπητοι συναγωνιστεσ και αγαπητεσ συναγωνιστριεσ οι κοινεσ κοπελεσ γαμιουνται για τα λεφτα;

Μπάάάάάά............. (Όχι όλες, αλλά υπάρχουν και τέτοιες!). Αρκεί να μην τις κάνεις να αισθάνονται πουτάνες.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  τώρα  τί  να  πω ?
Για  κυρίες  πλέον  αξιοσέβαστες  που  προ  20ετιας , ως  φοιτήτριες ,  βγάζανε  χαρτζηλικάκι  ως  ερασιτέχνιδες  βιζιτούδες , και σήμερα  καμπανιάζουνε πόρνες , στρηπτιτζούδες , μασατζούδες , βιζιτούδες  κ.λπ. , ως  άτεγκτες  δικαστίνες , και  Εισαγγελίνες .
Όχι  μωρέ  δε μιλάω , αυτά  έχουνε  παραγραφεί πλέον .

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Διαβασα σημερα σε ενα σαιτ ,οι γυναικες προτιμουν τους λεφταδες.Μιλουσα με μια φιλη, μου καλα της λεω ειναι αληθεια μονο τα λεφτα σκεφτεστε ουτε αισθημα ουτε τιποτα??και μου απαντα -το οτι δεν αγαπω εσενα δεν σημαινει ειμαι ακαρδη ,ααποδειξη οτι αγαπω τον αλλο που εχει λεφτα θα ...... :zfuck:που θα ..... να  μην βγαλω και κατι?? .Φυσικα και θελω να παντρευτω καποιον με λεφτα να μου προσφερει ασφαλεια να μεγαλωσω ανετα τα παιδια μου κ.τ.λ.καλα και αυτοι που δεν εχουν ???ΑΠ.να προσπαθησουν να βγαλουν.Καλα δεν ειναι κατι καινουργιο απλα ετυχε και το αναφερω ,πιστευω οτι ολα γινονται για τα λεφτα,με τις γυναικες ,παρακαλω αντιθετες αποψεις με επιχειρηματα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Για εμάς που το βλέπουμε σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο, αλλα αν ρωτήσεις αυτόν πως αισθάνεται σίγουρα είναι στον έβδομο ουρανο :smitten:

τυπε και εμεις αμα ειχαμε τοσα λεφτα,τετοια μουνετα θα ειχαμε  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Να είσαι πατσόχοντρος και άσχημος λεφτάς και να γαμάς τέτοια απαξιωμένα "πρεζάκια" του χρήματος! Να σου πίνουν το σπέρμα, να σου προσφέρουν την κωλοτρυπίδα τους για ακάποτο ξέσκισμα και να σε αφήνουν να χύνεις και να κατουράς μέσα τους! Η απόλυτη απαξίωση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom