Hyper Observer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειπα:γαμωτο...παρα τριχα θα τα ειχα ολα...
το υπολοιπο ειναι τραγουδι...
Δεν αναφερόμουν σε μένα όπως θα κατάλαβες από τη συνέχεια των μηνυμάτων
ειπα:γαμωτο...παρα τριχα θα τα ειχα ολα...
το υπολοιπο ειναι τραγουδι...
απο κει τα πηρα μανδαμ...θα μας πρηξεις με τα τεραστια εμο?? μπες στο σαιτ που μπαινει κι ο βυζος και τα παιρνει! πφφφ
:-*
τρικαλο...Καλό Λουκ?
ε οι περισσοτεροι ψαχνουν να βρουν τις αιτιες των πολλαπλων χυλοπιτων. καποιοι απο αυτους προσπαθουν να βρουν την αιτια μεσα τους και οι υπολοιποι κατηγορουν την κενωνια ολακερη.
ο ερευνητης θα μας πει τα ποσοστα
Το "Βίλα ινκόγκνιτο" του Τομ Ρόμπινς με το Τανούκι ?
ναι!
το μόνο βιβλίο του ρόμπινς που μου άρεσε
οτι ανοιγει τρυπες της αρεσει ποσο μαλλον ο γουντυ γουντυπετερΟ τρυποκάρυδος δε σου άρεσε δηλαδή;
αγαπητοι συναγωνιστεσ και αγαπητεσ συναγωνιστριεσ οι κοινεσ κοπελεσ γαμιουνται για τα λεφτα;στην σημερινη κοινωνια που ζουμε πιστευετε οτι οι κοπελεσ για να καλυψουν τα εξοδα τουσ καλλυντικα μπλουζακια κλπ θα γαμιοντουσαν για τα φραγκα μια πιπα ρε παιδι μου κατιβασει προσωπικησ εμπειριασ πιο παλια βεβαια επι δραχμησ σε ερωτησεισ που ειχα κανει σε φιλεσ μου 3 στισ 5 μου απαντησαν ναι γιατι οχι.ακουσατε κυριοι και κυριε 3 στισ 5 ειπαν ναι τοτε!!φυσικα εγω δεν εχασα ευκαιρια και ειχα γαμησει μια που τα ειχε με ενα γνωστο μου για 500 δρχ και κατι μπαφπουσ.θα παρακαλουσα να γραφτουνε αληθειεσ και εμπειριεσ αν υπαρχουν
α οχι βεβαια..για το χομπι και την δοξα γαμιουνται φυσικα!!!
το να απλα να γουσταρει καποια να πηδιεται, δεν παιζει ουτε καν σαν πιθανοτητα ε? ει οπ..
τιρουριρουριρου τιρουριρου
χαχαχα
εσυ δηλαδη ανηκεις σ αυτην την κατηγορια???το να απλα να γουσταρει καποια να πηδιεται, δεν παιζει ουτε καν σαν πιθανοτητα ε? ει οπ..
τιρουριρουριρου τιρουριρου
χαχαχα
ηρθες και απο δω ρε χουλα χουπ?
ο τζαμπας πεθανε σημεροναυτες που δεν βλεπονται το κανουν δωρεαν!!!!!