Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
baros θέλουν να σε παρασύρουν οι βάζελοι μην τους ακούς

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ναι ρε αλλα αν εχεις ενα λουλουδακι διπλα σου δεν ειναι για βαρβαροτητες ξερεις εσυ τι λεω :2funny: :2funny: :2funny:
Τότε : απαγγελία σονάτα του σεληνόφωτος + συζήτηση για νίτσε + :kissass: = η επιτομή του άλλου σωστού άντρα ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι απλά απ΄ τον χαζοχαρούμενο μέχρι τον Μάλερ ενδιάμεσα δεν υπάρχει μόνο ο βαρβατίλας τηλεορασάκιας-μπαλίτσα να ουμ

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
:think: με εβαλες σε σκεψεις παλι εχει χτυπησει κοκκινος συναγερμος λες :S
οσο για το αντρας αν μιλαμε σοβαρα ειναι θεμα χαρακτηρα και μονο να εισαι αντρας σε ολα

Δεν διαφωνώ. Πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας αλλά πίστεψε είναι λιγότερο από το 50%. Το υπόλοιπο ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα. για αυτό σου γράφω καλύτερος αρωγός από την ίδια δεν υπάρχει.

Το άλλο .... τι να σου πω........η ιστορία μας έχει διδάξει ότι όταν δεν το(ν) δίνουν σε εμάς το(ν) δίνουν κάπου αλλού.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Το χέσαμε το thread. Σας ανακαλώ στην τάξη. Το θέμα μας είναι αν δίνουν κώλο οι Ελληνίδες όχι ποιός είναι ο σωστός ο άντρας. Για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός. Προσαρμοστείτε σε αυτές που έχετε αν τις θέλετε δίπλα σας.

Και πίσω στο θέμα μας.........ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εδω δινουν οι ελληνες κωλο, οι ελληνιδες γιατι να μη δινουν?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
εδω δινουν οι ελληνες κωλο, οι ελληνιδες γιατι να μη δινουν?

Σωστός , αλλά τώρα πάμε στα πολιτικά ... Εσύ δηλαδή εννοείς να δίνουν οι ελληνίδες για συμπαράσταση στους έλληνες , έ ?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Σωστός , αλλά τώρα πάμε στα πολιτικά ... Εσύ δηλαδή εννοείς να δίνουν οι ελληνίδες για συμπαράσταση στους έλληνες , έ ?

κοιτα φιλαρακι επειδη το πας πολιτικα το θεμα, θα σου πω οτι εγω ειμαι δεξιος εως και λιγο φασιστας. και εννοω οτι αφου θα μας παει γαμιοντας το δ.ν.τ. που θα βρισκουμε λεφτα για πουτανες και κανα τραβελι να γαμισουμε? αρα θα πρεπει οι ελληνιδες να γαμιονται και να δινουν και κωλο για να μας περισευει κανα ευρουλακι για φαγητο. οχι οτι εγω θα πεινασω γιατι τις εχω κανει τις καβατζες μου και πριν 2 βδομαδες πηρα και κατι ψιλα απο το κινο. αλλα λεω τωρα γενικως και αοριστως

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
κοιτα φιλαρακι επειδη το πας πολιτικα το θεμα, θα σου πω οτι εγω ειμαι δεξιος εως και λιγο φασιστας. και εννοω οτι αφου θα μας παει γαμιοντας το δ.ν.τ. που θα βρισκουμε λεφτα για πουτανες και κανα τραβελι να γαμισουμε? αρα θα πρεπει οι ελληνιδες να γαμιονται και να δινουν και κωλο για να μας περισευει κανα ευρουλακι για φαγητο. οχι οτι εγω θα πεινασω γιατι τις εχω κανει τις καβατζες μου και πριν 2 βδομαδες πηρα και κατι ψιλα απο το κινο. αλλα λεω τωρα γενικως και αοριστως

Έ , τα ίδια λέμε , απλώς εγώ ήμουνα πιο λιτός ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Βλέπω πάντως ότι από χθες το βράδυ στις 22.30 μέχρι τώρα, η μεν διαβούλευση συνεχίζεται, το δε ερώτημα δεν απαντάται επαρκώς, συμπέρασμα δε φαίνεται να βγαίνει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βλέπω πάντως ότι από χθες το βράδυ στις 22.30 μέχρι τώρα, η μεν διαβούλευση συνεχίζεται, το δε ερώτημα δεν απαντάται επαρκώς, συμπέρασμα δε φαίνεται να βγαίνει...

αφου ειναι ηλιθιο ερωτημα ρε παιχτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom