House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
baros θέλουν να σε παρασύρουν οι βάζελοι μην τους ακούς
Τότε : απαγγελία σονάτα του σεληνόφωτος + συζήτηση για νίτσε + = η επιτομή του άλλου σωστού άντρα ...ναι ρε αλλα αν εχεις ενα λουλουδακι διπλα σου δεν ειναι για βαρβαροτητες ξερεις εσυ τι λεω
Που ΔΕΝ είναι GAY.Τότε : απαγγελία σονάτα του σεληνόφωτος + συζήτηση για νίτσε + = η επιτομή του άλλου σωστού άντρα ...
Που ΔΕΝ είναι GAY.
To ίδιο είναι αυτόΠου είναι απλώς χαρούμενος ...
To ίδιο είναι αυτό
με εβαλες σε σκεψεις παλι εχει χτυπησει κοκκινος συναγερμος λες :S
οσο για το αντρας αν μιλαμε σοβαρα ειναι θεμα χαρακτηρα και μονο να εισαι αντρας σε ολα
Εκτός απ αυτές που έχουν αιμοροίδεςΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ
εδω δινουν οι ελληνες κωλο, οι ελληνιδες γιατι να μη δινουν?
Σωστός , αλλά τώρα πάμε στα πολιτικά ... Εσύ δηλαδή εννοείς να δίνουν οι ελληνίδες για συμπαράσταση στους έλληνες , έ ?
κοιτα φιλαρακι επειδη το πας πολιτικα το θεμα, θα σου πω οτι εγω ειμαι δεξιος εως και λιγο φασιστας. και εννοω οτι αφου θα μας παει γαμιοντας το δ.ν.τ. που θα βρισκουμε λεφτα για πουτανες και κανα τραβελι να γαμισουμε? αρα θα πρεπει οι ελληνιδες να γαμιονται και να δινουν και κωλο για να μας περισευει κανα ευρουλακι για φαγητο. οχι οτι εγω θα πεινασω γιατι τις εχω κανει τις καβατζες μου και πριν 2 βδομαδες πηρα και κατι ψιλα απο το κινο. αλλα λεω τωρα γενικως και αοριστως
μ αρέσεις γιατί εκτός από την πολιτική ξέρεις και μοιράζεσαι μαζί μας και την σεξουαλική σου θέση.εδω δινουν οι ελληνες κωλο, οι ελληνιδες γιατι να μη δινουν?
μ αρέσεις γιατί εκτός από την πολιτική ξέρεις και μοιράζεσαι μαζί μας και την σεξουαλική σου θέση.
εγώ.εισαι γουρλης. η εσυ η ο γιωργος. δε λεω αλλα.
εγώ.
ο άλλος είναι γκαντέμης.
Βλέπω πάντως ότι από χθες το βράδυ στις 22.30 μέχρι τώρα, η μεν διαβούλευση συνεχίζεται, το δε ερώτημα δεν απαντάται επαρκώς, συμπέρασμα δε φαίνεται να βγαίνει...