με εβαλες σε σκεψεις παλι εχει χτυπησει κοκκινος συναγερμος λες :S
οσο για το αντρας αν μιλαμε σοβαρα ειναι θεμα χαρακτηρα και μονο να εισαι αντρας σε ολα
Δεν διαφωνώ. Πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας αλλά πίστεψε είναι λιγότερο από το 50%. Το υπόλοιπο ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα. για αυτό σου γράφω καλύτερος αρωγός από την ίδια δεν υπάρχει.
Το άλλο .... τι να σου πω........η ιστορία μας έχει διδάξει ότι όταν δεν το(ν) δίνουν σε εμάς το(ν) δίνουν κάπου αλλού.
Το χέσαμε το thread. Σας ανακαλώ στην τάξη. Το θέμα μας είναι αν δίνουν κώλο οι Ελληνίδες όχι ποιός είναι ο σωστός ο άντρας. Για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός. Προσαρμοστείτε σε αυτές που έχετε αν τις θέλετε δίπλα σας.
Και πίσω στο θέμα μας.........ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ
κοιτα φιλαρακι επειδη το πας πολιτικα το θεμα, θα σου πω οτι εγω ειμαι δεξιος εως και λιγο φασιστας. και εννοω οτι αφου θα μας παει γαμιοντας το δ.ν.τ. που θα βρισκουμε λεφτα για πουτανες και κανα τραβελι να γαμισουμε? αρα θα πρεπει οι ελληνιδες να γαμιονται και να δινουν και κωλο για να μας περισευει κανα ευρουλακι για φαγητο. οχι οτι εγω θα πεινασω γιατι τις εχω κανει τις καβατζες μου και πριν 2 βδομαδες πηρα και κατι ψιλα απο το κινο. αλλα λεω τωρα γενικως και αοριστως
κοιτα φιλαρακι επειδη το πας πολιτικα το θεμα, θα σου πω οτι εγω ειμαι δεξιος εως και λιγο φασιστας. και εννοω οτι αφου θα μας παει γαμιοντας το δ.ν.τ. που θα βρισκουμε λεφτα για πουτανες και κανα τραβελι να γαμισουμε? αρα θα πρεπει οι ελληνιδες να γαμιονται και να δινουν και κωλο για να μας περισευει κανα ευρουλακι για φαγητο. οχι οτι εγω θα πεινασω γιατι τις εχω κανει τις καβατζες μου και πριν 2 βδομαδες πηρα και κατι ψιλα απο το κινο. αλλα λεω τωρα γενικως και αοριστως
Βλέπω πάντως ότι από χθες το βράδυ στις 22.30 μέχρι τώρα, η μεν διαβούλευση συνεχίζεται, το δε ερώτημα δεν απαντάται επαρκώς, συμπέρασμα δε φαίνεται να βγαίνει...
Βλέπω πάντως ότι από χθες το βράδυ στις 22.30 μέχρι τώρα, η μεν διαβούλευση συνεχίζεται, το δε ερώτημα δεν απαντάται επαρκώς, συμπέρασμα δε φαίνεται να βγαίνει...