stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πηγενε αλλου εσυ....αναγκαια ενημερωτικη προσθηκη.....
Πηγενε αλλου εσυ....αναγκαια ενημερωτικη προσθηκη.....
όσο πάει αυτός αλλού δεν πας εσύ να γαμηθείς;Πηγενε αλλου εσυ....
ξέρω κάτι ψαραγορίτες και κάτι αγρότες που έχουν πολλά παραπάνω και παίζει να πλένονται λιγότερες φορές απ ότι τα πακια.........
Υ.Γ.
η βρώμα δεν έχει σχέση με τα ΣΜΝ παπαράκο. ο αρθμός των πούτσων που έχεις φάει έχει πολύ περισσότερη.
Αχ ρε δροσερο αγορι οταν φοράς αυτες της ζαρτιερες με τρελένειςόσο πάει αυτός αλλού δεν πας εσύ να γαμηθείς;
Ο παίχτης είναι σκληροτράχηλος, σκουπίστηκε από την φραγκοσυκιά.ο παιχτης χρειαζεται επειγοντως χαρτι.
που ειναι ο νωντας;Πηγενε αλλου εσυ....
Άλλαξε όνομα και τώρα ειναι πλέον nwdasπου ειναι ο νωντας;
αναγκαια ενημερωτικη προσθηκη.....
Ο παίχτης είναι σκληροτράχηλος, σκουπίστηκε από την φραγκοσυκιά.
πωπω φραγκοσυκα σφιγγει και ο κωλοςΟ παίχτης είναι σκληροτράχηλος, σκουπίστηκε από την φραγκοσυκιά.
Α καλα παει αυτο εδω και κανα μηνα 400 ευρω στην πάντα σειρα έχει ο επομενος
τον εδωσες σε καλη τιμη;
τελικα θα μαθουμε και ποιος ειναι ο ορισμος του αντρα πρεπει να πινει μπυρες η οχι πρεπει να βλεπει μπαλα η οχι πρεπει να γαμαει μονο κωλο η οχι με μπερδεψατε
με εβαλες σε σκεψεις παλι εχει χτυπησει κοκκινος συναγερμος λες :SΓιατί δεν ρωτάς την γυναίκα/γκόμενα/φίλη σου ή ο,τιδήποτε άλλο σου είναι. Εκείνη είναι το θέμα να σε βρίσκει άντρα όχι εγώ ή οποισδήποτε άλλος εδώ μέσα. Πάντως αν δεν σου δίνει κώλο να το κοιτάξεις. Είναι κατάσταση red alert. Άποψή μου, μπορεί να κάνω και λάθος. Εσύ κοίτα να νιώθεις άντρας σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα και άσε τις απόψεις των άλλων κατά μέρος.
με εβαλες σε σκεψεις παλι εχει χτυπησει κοκκινος συναγερμος λες :S
οσο για το αντρας αν μιλαμε σοβαρα ειναι θεμα χαρακτηρα και μονο να εισαι αντρας σε ολα
αντρας ειναι οποιος γλειφει κωλους στα στουντιο και νομιζει οτι γευεται ροδονερο
με εβαλες σε σκεψεις παλι εχει χτυπησει κοκκινος συναγερμος λες :S
οσο για το αντρας αν μιλαμε σοβαρα ειναι θεμα χαρακτηρα και μονο να εισαι αντρας σε ολα
ναι ρε αλλα αν εχεις ενα λουλουδακι διπλα σου δεν ειναι για βαρβαροτητες ξερεις εσυ τι λεωΌχι , ρε μην παρασύρεσαι σε ξενέρωτα πράγματα ... καλά το πήγαινες ... μπύρα + ποδόσφαιρο + κώλος ... ταυτόχρονα ... = η επιτομή του σωστού άντρα ...