Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 1.056
Όπως?Hand surgeon
Όπως?Hand surgeon
Ενας βασιλιας δε δουλευει!!!εντιμος φιλήσυχος πολίτης αυτης της καταπληκτικης χώρας
Δηλαδη άεργος
Εγώ πιστεύω ότι κάνουν πρωκτικό αλλά δεν προτιμούν τους άντρες τους ,αλλά τους εραστές τους γιατί τους αρέσει σαν ενοχή απόλαυση αυτό και το κάνουν κρυφά με γκόμενους βγάζουν βίτσια
Παίκτη σε λάθος thread το γράφεις, αλλά συγχωρείσαι καθώς είναι Κυριακή σήμεραΔεν ξερω για τις ελληνίδες αλλά εγω ξεκινησα απο το καλοκαιρι να γαμιεμαι εντατικά και τωρα καταλαβα τι έχανα τόσα χρονια που ηταν απαραβίαστος ο πισινός μου.
Τύπε είσαι πολύ μερακλής για αυτό το νήμαΔεν ξερω για τις ελληνίδες αλλά εγω ξεκινησα απο το καλοκαιρι να γαμιεμαι εντατικά και τωρα καταλαβα τι έχανα τόσα χρονια που ηταν απαραβίαστος ο πισινός μου.
ποσο χρονων εισαι;Δεν ξερω για τις ελληνίδες αλλά εγω ξεκινησα απο το καλοκαιρι να γαμιεμαι εντατικά και τωρα καταλαβα τι έχανα τόσα χρονια που ηταν απαραβίαστος ο πισινός μου.
απο τον πολυ πουτσο που τρωω εχω ξεχασει και πόσο χρονων ειμαι...Να το δοκιμασετε παιδιά,δεν ξερετε τι χανετε οσοι δεν τον εχετε φαειποσο χρονων εισαι;
Ταξιτζής δλδ?Πανεπιστημιακός μου κάνει
Γεμισανε Kasselistas όλα τα νιματαΤύπε είσαι πολύ μερακλής για αυτό το νήμα
δες ταυτοτητα,εκει γραφειαπο τον πολυ πουτσο που τρωω εχω ξεχασει και πόσο χρονων ειμαι...Να το δοκιμασετε παιδιά,δεν ξερετε τι χανετε οσοι δεν τον εχετε φαει
απο τον πολυ πουτσο που τρωω εχω ξεχασει και πόσο χρονων ειμαι...Να το δοκιμασετε παιδιά,δεν ξερετε τι χανετε οσοι δεν τον εχετε φαει
Τύπε @Χύσε μέσα , ανέλαβε.απο τον πολυ πουτσο που τρωω εχω ξεχασει και πόσο χρονων ειμαι...Να το δοκιμασετε παιδιά,δεν ξερετε τι χανετε οσοι δεν τον εχετε φαει
Δες το και από την άλλη όμως... Εφόσον υπάρχει έλλειψη από ένα άξιο λόγου κυριακάτικο θέμα, μας δώθηκε η ευκαιρία να μετατρέψουμε το παρόν θέμα - έστω για σήμερα - σε ιμιτασιόν κυριακάτικο και να του αφιερώσουμε εποικοδομητικά τον χρόνο μας...Τύπε @Χύσε μέσα , ανέλαβε.
First dates γίναμε ρε πουστη μου ( no pun intended )
καλως τον ΛηντερακοΑυτό δηλαδή είναι που λενε κολοελλεινιδες;
Πες τά ρε αντρακλαΥγ . Με ποιο προφίλ απ' όλα θα δώσεις τις επόμενες διαπιστωσεις..Γεμισανε Kasselistas όλα τα νιματα
Τύπε @Χύσε μέσα , ανέλαβε.
First dates γίναμε ρε πουστη μου ( no pun intended )
Τριψε τριψε μπορεί να βγει το τζίνι, που ξες..ρε michael εσύ δεν ξέρεις τα βασικά
τι να κάνουμε δύο μποτομιέρες μαζί; να τρίβουμε τους κώλους μας;
επίσης πως φαίνεται ότι δεν είσαι τακτικό μέλος του μπου αλλά απλός επισκέπτης μπαχαλάκιας
τα μέλη που μεπαίρνουν μάτιμε διαβάζουν καθημερινά γνωρίζουν ότι εγώ ψάχνω/καυλώνω μόνο με γνήσια αρσενικά
γουστάρω ψωλάρες τεράστιες, ιδρωμένες μασχάλες, άπλυτο κώλο με τρίχα και ποδαρίλα
άσε το first dates για την Ματζαρί πως τη λένε...
αν θες να κάνεις κάτι για μένα, δώσε μου κανα άπλυτο/λερωμένο σώβρακό σου*
*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις